As vrea sa-si spuna fiecare opinia lui strict personala si sa argumenteze bineinteles. Care vi se pare cea mai potrivita metoda de pariere pe cota 3? Ma refer pentru a avea un procent cat mai bun de reusita, de ex din 10 bilete sa iti iasa macar 5. un bilet cu 5, 6 meciuri cu cote mici? gen gol marcat sau barcelona castiga? un bilet cu 2 meciuri under over? un bilet cu un singur meci cota 3? exemple sunt o gramada, vreau sa aflu parerea fiecaruia in legatura cu asta.Si mai vreau o parere de la voi (deja ma intind, asa-i?) Eu zic ca gol marcat este un eveniment destul de probabil sa iasa, mai ales daca alegi niste echipe mai echilibrate cotele sunt undeva pe la 1.4 - 1.6 si din 2, 3 meciuri faci o cota frumoasa de 3 :) Ce parere aveti despre acest tip de pariu? Astept pareri :) si :no:Bafta cat de cat :)PS: obiectivul meu: gasirea unei solutii cat mai eficiente pt a juca martingale pe cota 3 :)
|
|
Vreau sa-si exprime fiecare opinia! Cota 3
Postat 13 April 2010 - 12:52 PM (#2)
Dupa parerea mea cea mai buna metoda ar fi sa alegi echipe puternice si care au un procentaj bun de castig in deplasare. Aici poti sa gasesti cote de 2.1 - 2.2 (ideea e sa gasesti value beturi adica echipe cu procentaj de reusita de 50% sau peste) pe care apoi le combini cu o cota de gol marcat de 1.4 la acelasi eveniment (daca gasesti si daca te lasa sa combini cele 2 pariuri). Asta spun doar teoretic pentru ca nu stiu cum se prezinta cotele pe gol marcat pentru o favorita in deplasare si daca te lasa sa le combini. Vezi si tu
Postat 13 April 2010 - 01:02 PM (#3)
Citeaza
Originally posted by ionutpinteaCare vi se pare cea mai potrivita metoda de pariere pe cota 3? Ma refer pentru a avea un procent cat mai bun de reusita, de ex din 10 bilete sa iti iasa macar 5. [...]obiectivul meu: gasirea unei solutii cat mai eficiente pt a juca martingale pe cota 3 :yeah:
Daca exista vreun ratacit care a fost interesat de ce postam eu, ma va gasi usor pe forumul BA...
Postat 13 April 2010 - 01:06 PM (#4)
poti sa te uiti pe statistici si gasesti echipe care nu au mai facut egal de X meciuri . Incepi martingale cu una sau mai multe ( de ex inter curtea de arges la sf turului .. .etc )
in cautarea formulei castigatoare
Postat 13 April 2010 - 01:07 PM (#5)
Degeaba iti spunem noi care este cea mai buna metoda pentru atingerea cotei 3 pentru ca noi iti spunem din pct nostru de vedere - tu trebuie sa vezi din punctul tau de vedere ceea ce ti se potriveste .Cati pasi gresiti te tine banca sa duci Care este rata de castig pe cota 3 ( 3 , 4 bilete din 10 ) In principiu , este mai usor sa prinzi o cota de 3 dintr-un meci ( un meci care se termina x , de exemplu ) , decat 3 sau 4 meciuri unde ai duble , solisti sau gol marcat .
Postat 13 April 2010 - 01:10 PM (#6)
Voi omiteti faptul ca omul a cerut o metoda care sa-i aduca \"macar\" 5 bilete cistigatoare din 10 jucate:spaz:
Daca exista vreun ratacit care a fost interesat de ce postam eu, ma va gasi usor pe forumul BA...
Postat 13 April 2010 - 01:15 PM (#7)
Citeaza
Originally posted by 2peupoti sa te uiti pe statistici si gasesti echipe care nu au mai facut egal de X meciuri . Incepi martingale cu una sau mai multe ( de ex inter curtea de arges la sf turului .. .etc )
Postat 13 April 2010 - 01:17 PM (#8)
Eu zic sa alegi un meci echilibrat si sa pui X la final. Derbiurile sunt cele mai bune dupa parerea mea.
Postat 13 April 2010 - 01:34 PM (#9)
Citeaza
Originally posted by OneIn al doilea rind, daca ar exista un sistem care sa-ti aduca 5/10 cistigatoare la cota 3, de ce ai mai avea nevoie de Martingale?? Pentru ca 5x3=15, adica 50% cistig la flat bet 1 point.Asa ca, argumentat, iti dau un sfat: pina sa te apuci sa pariezi, citeste. Citeste mult, de peste tot, tot ce poti gasi despre pariuri. Sunt sigur ca vei gasi pareri corecte despre \"Martingale\".Chapeau!:hatoff:
Postat 13 April 2010 - 02:16 PM (#10)
parerea mea e sa uiti de \'martingale\'Argumente nu am dar daca nu vrei sa-l uiti, sunt 100% convins ca timpul te va ajuta!Bafta!
"Imaginatia este totul. Este puterea de previziune a ceea ce va urma in viata."
Einstein
"Tot ceea ce suntem este rezultatul a ceea ce am gandit." Buddha
Postat 13 April 2010 - 02:22 PM (#11)
Fara discutie ca a juca siungle este metoda ideala prin simplul motiv ca risti cel mai putin... un singur eveniment.
Postat 13 April 2010 - 02:22 PM (#12)
Citeaza
Originally posted by ionutpinteaDraga One, ceea ce ma intereseaza pe mine este ceva pe termen lung. 5 din 10 pariuri era un simplu exemplu. In luna februarie am inceput un martingale pe under over 2.5, doar 3 meciuri pe bilet si aveam zilnic cota intre 3.50 - 5.50. In total, in luna februarie am pus 38 de pariuri din care doar 9 mi-au iesit castigatoare. Norocul a facut sa le prind fiecare nu la prea mare distanta unu de altu, de ex nu mi-au iesit primele 5 pariuri dar al 6-lea mi-a iesit, nu mi-au iesit primele 4 dar al 5-lea mi-a iesit, si tot asa... In luna februarie a fost noroc, dar in martie de ex am ajuns la 14 pariuri consecutive care nu au iesit, deci... nu tine martingale pe asa ceva. De aceea intrebam care este parerea voastra, iar eu personal ma gandeam ca GOL MARCAT combinate sa-ti dea cota 3 poate fi destul de eficient. Iar in legatura cu sfatul tau, am sa tin cont de el, fac asta de ceva vreme si am s-o fac in continuare. Bafta cat de cat :hatoff:
Postat 13 April 2010 - 02:30 PM (#13)
Aloooooo, nu zice nimeni sa joci un single de cota minim 3, poti juca 3 single... iti ies 2 ti-ai scos banii, daca le joci combo, nu iese unul ti-ai scos ochii... :hatoff:
Postat 13 April 2010 - 02:34 PM (#14)
P.S. Daca, totusi, tii mortis sa incerci un astfel de sistem agresiv de vinatoare a pierderilor, pentru cota 3 iti recomand macar sa inlocuiesti Martingala clasica cu sirul lui Fibonacci: mizele in secventa 1, 1, 2, 3, 5, 8..., unde fiecare numar este suma precedentelor doua. Cresc sumele pariate mult mai incet.Asta nu inseamna ca eu sunt de acord - doar iti spun despre o alta posibilitate, care sa inlocuiasca dublarea simpla a mizei, in cazul cotei 3.Fibonacci nu merge pentru cota 2.
Postat 13 April 2010 - 02:36 PM (#15)
Citeaza
Originally posted by pescadorulAloooooo, nu zice nimeni sa joci un single de cota minim 3, poti juca 3 single... iti ies 2 ti-ai scos banii, daca le joci combo, nu iese unul ti-ai scos ochii... :hatoff:
Postat 13 April 2010 - 03:07 PM (#16)
Citeaza
Originally posted by OneVoi omiteti faptul ca omul a cerut o metoda care sa-i aduca \"macar\" 5 bilete cistigatoare din 10 jucate:spaz:
Postat 13 April 2010 - 03:18 PM (#17)
Daca joci martingale pe cota 3 de ce trebuie sa nimeresti 5 din 10? Poti sa prinzi un bilet la 2-3 chiar 4 incercari si esti foarte bine.Si mie imi place martingaleul asta, nu pe x cum era acum cativa ani ci pe meciuri bine alese, cote in jur de 2, chiar combo si te salveaza foarte bine. Serios acum, sa nu prinzi macar un bilet cu cota 2 din 5-6 incercari inseamna ca nu ai vreo treaba cu fenomenul
Back in business....
Postat 13 April 2010 - 03:43 PM (#18)
Pentru tine caci te refereai la cota 3, monolitica, iar eu am replicat ca se poate face din bucati.... :bun:
Postat 13 April 2010 - 03:53 PM (#19)
Citeaza
Originally posted by OneIonut, 9/38 pariuri cistigatoare la o cota medie de peste 4 (ai spus ca ai avut cote intre 3.5 si 5.5) este absolut normal si chiar ti-ar putea aduce un (mic) profit la level stakes. Daca stai si calculezi, vei constata ca ai nevoie de o medie de 4.30 pe bilet ca sa fii pe plus la 9/38 cistigatoare.[...]
Postat 13 April 2010 - 05:06 PM (#20)
Citeaza
Originally posted by pescadorulPentru tine caci te refereai la cota 3, monolitica, iar eu am replicat ca se poate face din bucati.... :bun:
- ← Una pe zi...
- Articole importante despre pariuri # ACADEMIA e-Pariuri
- Luati-le banii - Emisiune de pariuri sportive online →
Arata acest topic
|
|
Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Ajutor