Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal: Vreau sa-si exprime fiecare opinia! Cota 3 - Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal

Salt la continut

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Share Topic:   del-icio-us digg email facebook google stumbleupon
  • 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Vreau sa-si exprime fiecare opinia! Cota 3

Postat 13 April 2010 - 05:11 PM (#21) Useril este offline   One 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1838
  • Inregistrat: 11-September 09

Citeaza

Originally posted by ionutpinteaAcuma, ca am observat ca esti destul de bagat in gambling dar mai mult aduci critici (nu inseamna ca sunt negative) si sfaturi care nu au prea mare valoare pt atingerea obiectivului meu desi imi sunt de folos, vreau sa stiu si eu de la tine O PARERE... tu cum ai face daca ai avea particica din creierul meu care vrea sa joace martingale pe cota 3?Bafta cat de cat! :bun:
Nu ai fost atent, Ionut - eu ti-am raspuns mai sus, chiar daca am facut-o in stilul meu, mai \"ascuns\", mai indirect, cu panoul... Acum sa-ti raspund direct, ca sa nu mai sari peste...Eu, personal, as folosi selectiile Sistemului D (si, daca as avea mai multa rabdare, chiar numai selectiile de la \"Tips of the day\") pe care le gasesti in thread-ul meu - fa click pe link-ul pe care il gasesti in semnatura de mai jos.E foarte simplu: joci selectiile alea pe X - si ai exact ceea ce ceri tu.Chapeau!:hatoff:
Daca exista vreun ratacit care a fost interesat de ce postam eu, ma va gasi usor pe forumul BA... Imagine postata
0

Postat 13 April 2010 - 07:18 PM (#22) Useril este offline   ipse2009 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1321
  • Inregistrat: 14-May 09

Fereste te de Martingale.te poate duce la faliment...dar daca vrei totusi sa joci incearca la tenis live pe break.bafta
0

Postat 13 April 2010 - 07:32 PM (#23) Useril este offline   Gabi455 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 219
  • Inregistrat: 18-December 09

Cel mai bine te documentezi, citesti cate ceva si te apuci de trading.Poate la inceput ti se va parea greu dar daca inveti sa profiti de diferenta de cote din piata vei obtine rezultate frumoase.Sa mai joci Martingale in ziua de azi mi se pare nebunie curata.Sunt tot felul de sisteme care nu iti afecteaza asa de mult banca.Bafta, orice ai juca.
0

Postat 23 April 2010 - 09:59 PM (#24) Userul este online   _Agu3ro_ 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 619
  • Inregistrat: 01-January 09

Acum cu snookerul de la Sheffield , sa joci martingale pe jucatorul care e mai slab cotat, cum a fost Steve Davis (vs Higgins) cum va fi maine M.Wiliams (vs Ronnie) , Gold (vs Robertson) .... martigale pe cine castiga framul x! cum e primul la 13 acum in optimi, sa nu-mi spuneti ca va fi 13-0 , sau veti vedea 8-0 dupa prima sesiune ca nu va cred , doar Ding a batut 10-1 pe Stuart Pettman. Cota pe cei mai slabi cotati ca castiga frame-ul e peste 2.25 ..... la nivelul acesta zic eu din MAXIM 5 incercari se indeplineste obiectivul... Bafta tuturor!
0

Postat 19 September 2011 - 07:37 PM (#25) Useril este offline   2peu 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 336
  • Inregistrat: 05-March 10
  • LocationBucuresti

Vezi postareaOne, la 13 April 2010 - 05:06 PM, a spus:

Eu am scris doar ca, daca vrea neaparat Martingale pe cota 3, mai bine joaca cota 3 dintr-un singur pariu, decit combo.Ceea ce spui tu, probabil, este cota 3 adunata din meciuri separate - asta nu e combo...Oricum, eu cred ca Ionut trebuie sa se fereasca de Martingale, asta e ideea...

eu zic sa-ti alegi echipe de mijlocul clasamentului din campionate in estul europei si sa joci pana prinzi un egal . cotele sunt maimari de 3 si nu e nevoie sa dublezi suma . Eu asa joc poti sa arunci un ochi in jurnalul meu
bafta
in cautarea formulei castigatoare
0

Postat 19 September 2011 - 08:51 PM (#26) Useril este offline   broker 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 366
  • Inregistrat: 31-July 11

Vezi postarea2peu, la 19 September 2011 - 07:37 PM, a spus:

eu zic sa-ti alegi echipe de mijlocul clasamentului din campionate in estul europei si sa joci pana prinzi un egal . cotele sunt maimari de 3 si nu e nevoie sa dublezi suma . Eu asa joc poti sa arunci un ochi in jurnalul meu
bafta

Te-ai uitat si tu pe ce data a fost scris mesajul caruia i-ai raspuns?:rolleyes:
In ultimele 17 luni One a murit si a inviat de 4 ori, iar acum nici nu-l mai gasesti pe forumul asta - a migrat...
O sa-i transmit, totusi, salutari din partea ta :plott:
0

Postat 19 September 2011 - 09:00 PM (#27) Useril este offline   2peu 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 336
  • Inregistrat: 05-March 10
  • LocationBucuresti

Vezi postareabroker, la 19 September 2011 - 08:51 PM, a spus:

Te-ai uitat si tu pe ce data a fost scris mesajul caruia i-ai raspuns?:rolleyes:
In ultimele 17 luni One a murit si a inviat de 4 ori, iar acum nici nu-l mai gasesti pe forumul asta - a migrat...
O sa-i transmit, totusi, salutari din partea ta :plott:

multumesc ;)
in cautarea formulei castigatoare
0

Postat 10 May 2012 - 05:34 PM (#28) Userul este online   gabrieln 

• Parior
  • PipPipPip
  • Postari: 27
  • Inregistrat: 08-April 12

Vezi postareaionutpintea, la 13 April 2010 - 11:54 AM, a spus:

As vrea sa-si spuna fiecare opinia lui strict personala si sa argumenteze bineinteles. Care vi se pare cea mai potrivita metoda de pariere pe cota 3? Ma refer pentru a avea un procent cat mai bun de reusita, de ex din 10 bilete sa iti iasa macar 5. un bilet cu 5, 6 meciuri cu cote mici? gen gol marcat sau barcelona castiga? un bilet cu 2 meciuri under over? un bilet cu un singur meci cota 3? exemple sunt o gramada, vreau sa aflu parerea fiecaruia in legatura cu asta.Si mai vreau o parere de la voi (deja ma intind, asa-i?) Eu zic ca gol marcat este un eveniment destul de probabil sa iasa, mai ales daca alegi niste echipe mai echilibrate cotele sunt undeva pe la 1.4 - 1.6 si din 2, 3 meciuri faci o cota frumoasa de 3 :) Ce parere aveti despre acest tip de pariu? Astept pareri :) si :no:Bafta cat de cat :)PS: obiectivul meu: gasirea unei solutii cat mai eficiente pt a juca martingale pe cota 3 :)

NICIODATA DAR NICIODATA SA NU JOCI MARTINGALE. PE TERMEN MEDIU FALIMENTUL ESTE ASIGURAT.
0

Arata acest topic

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Skin si limba