Cei de la betoto/ bwin mi-au furat 13,800 EURO.Mi-au inchis contul si nu vor sa-mi plateasca banii castigati, 13,800 EURO pe care ii am in cont.Am deschis contul la ei prin iulie 2009 si am facut 4 sau 5 depozite cu o suma totala de 3,200-3,400 EURO. De anul trecut cand am deschis contul pana pe februarie 2010 am reusit sa cresc soldul pana la o suma de aproximativ 17,200 EURO (nu mai stiu exact suma deoarece nu pot sa intru in contul meu de pe betoto).Pe 12 februarie cand am incercat sa ma conectez am primit urmatorul mesaj “ your account has been disabled, please contact customer service”.I-am contactat iar ei mi-au spus ca mi-au inchis contul din motive de securitate. Le-am trimis o copie scanata dupa buletin si ultima factura Vodafone pentru a verifica detalii personale.Datele de pe documete corespund cu cele ale contului meu de la betoto si contului de moneybookers (am depus banii prin moneybookers).Marea majoritate (peste 95%) a pariurilor au fost pe meciuri live (basket si handbal).In general pariam 150-200-250 EURO pe bilet.Nu am primit nici un bonus sau pariuri gratuite.Acum am gasit un avocat din Gibraltar si incerc sa-i dau in judecata sa-mi recuperez banii. Inca mai astept un raspuns de la GRA si IBAS.Aveti grija cu betoto si bwin…daca dati pe google “bwin/ betoto fraud close account” o sa va vedeti ca sunt multi care au patit ca mine.Poate stie cineva numele de contact pentru Romania al celor de la bwin.:cartrosu::mad::mad::mad:[Edited on 14-5-2010 by maria78]
|
|
betoto (subsidiara a bwin) mi-a furat banii (peste 13,000 EUR)
Postat 13 May 2010 - 08:57 PM (#2)
trebuie sa fii * de bubui ca sa tii mai mult de 5k intr-un cont la o astfel de agentie. Dar uite ca se mai gasesc naivi.In concluzie, bine ti-au facut.
Postat 13 May 2010 - 09:03 PM (#3)
Sa inteleg ca ti-au returnat doar depozitele?De castiguri ce au zis?
Postat 13 May 2010 - 09:13 PM (#4)
Da..mi-au dat doar banii depusi.In ceea ce priveste castigurile mi le-au blocat.Am facut plangere la GRA, am trmis toate documentele si istoricul contului cu peste 1,600 de pariuri si astept sa vad ce se intampla.O sa-i dau si in judecata si cred ca o sa trebuiasca sa merg si in Gibraltar sau Austria.Pariez de mult dar asa ceva nu mi s-a mai intamplat.La alte agentii de pariuri gen bet365/12bet/ladbrokes daca nu le mai convine ca, castigi iti limiteaza contul dar nu iti fura banii.
Postat 13 May 2010 - 09:14 PM (#5)
Citeaza
Originally posted by maria78CAveti grija cu betoto si bwin…daca dati pe google “bwin/ betoto fraud close account” o sa va vedeti ca sunt multi care au patit ca mine.:cartrosu::mad::mad::mad:
Rece ca gheata
Postat 13 May 2010 - 09:21 PM (#6)
pentru ca sa nu pateasca si altii. exista betfair. daca nu ai timp sa stai la trading poti sa pariezi exact ca la orice alta agentie , iar riscurile la sume mari aproape ca nu exista.
Postat 13 May 2010 - 09:45 PM (#7)
majoritatea pariaza la case de gen bwin pentru ca au o oferta foarte variata pe pariuri live si asta urmaresc.La berfair nu ai sa gasesti niciodata sa pariezi live ce gasesti la bwin sau bet 365 unde pe un eveniment poti pune peste 30 de pariuri diferite in majoritatea cazurilor
Rece ca gheata
Postat 13 May 2010 - 10:01 PM (#8)
Eu am pariat la ei datorita ofertei lor la live si pentru ca au traderi relativ slab pregatiti.
Postat 13 May 2010 - 10:08 PM (#9)
mie imi place la bwin ca de multe ori meciul se termina la tenis si cota de 1.03 sau 1.01 ramane cateva secunde.
Postat 13 May 2010 - 10:22 PM (#10)
Citeaza
Originally posted by maria78Eu am pariat la ei datorita ofertei lor la live si pentru ca au traderi relativ slab pregatiti.
Rece ca gheata
Postat 13 May 2010 - 10:26 PM (#11)
maria78 dar de unde atata incredere in betoto sau bwin ???eu inainte sa bag bani la o casa studiez un pic sbr,forumuri de pariuri,etc iar despre bwin sau betoto numai de rau am citit...
Postat 13 May 2010 - 10:39 PM (#12)
Sincer nu m-am gandit ca sunt capabili sa-mi fure banii, m-am gandit ca in cel mai rau caz imi limiteaza suma maxima de pariat.Fiind sponsori la Real Madrid, Ac Milan si fiind cotati la bursa ma gandeam ca nu-si permit sa faca astfel de magarii.Oricum o sa ma lupt cu ei pana la capat...daca este cazul merg si la CEDO.Timp de 7 luni nu au spus nimic de rau de contul meu, le-am trimis documentele cerute etc.La bet365 si ladbrokes cand am castigat mai mult mi-au limitat contul dar mi-au dat banii.Stiti cumva cine este reprezentantul lor in Romania?
Postat 13 May 2010 - 11:02 PM (#13)
maria78Au avut reprezentant in Ro pana acum un an parca, dupa care si-au retras toate contactele, pentru ca agentia nu a \"prins\" pe-aici.Nici un reprezentant bwin nu-ti va putea da relatii cu privire la contul tau betoto, din simplul motiv ca nu mai au cum sa se amestece unii in treburile celorlalti, deci va trebui sa-ti duci campania de recuperare a banilor strict cu betoto.Personal mai am relatii cu un reprezentant din Grecia si, daca-mi lasi userul pe U2U, as putea sa ma interesez de cazul tau, insa neoficial si fara sa promit o rezolvare. Poate imi da macar (tot neoficial) modalitatea prin care acest caz poate fi solutionat.
Postat 13 May 2010 - 11:02 PM (#14)
tu de cand ti-ai deschis contul in iulie anul trecut si pana in februarie a.c. NU ai efectuat nici o retragere??? Macar de proba treb sa scoti cateva sute/mii.Oricum sa tii in cont la Bwin/Btoto atatia bani treb sa fi putin inconstient...Ai pariat pe alte conturi de pe acelasi pc?Eu zic sa faci reclamatie si la SBR ca nu strica.
Postat 13 May 2010 - 11:04 PM (#15)
Nu ai efectuat nicio retragere \"test\" pentru a fi sigur sa ca e in regula buletinul?Sa nu-ti spune ca e data nasterii gresita (la bwin/betoto stiu ca nu ai unde sa verifici data nasterii in cont )!Ei au confirmat ca sunt in regula actele?La bwin aveai cont pe acelasi nume?Ala e in regula?
Postat 13 May 2010 - 11:13 PM (#16)
comentati, comentati si iarasi comentati.scepticul de serviciu va deranjeaza la aceasta ora tarzie din noapte. pe scurt: am card mama, tata, sora + alte 2-3 persoane. daca iei 1k la ei, profit curat, deja te limiteaza la sume derizorii. hai sa spunem 2k. dar poate ca si-au schimbat politica si nu mi-am dat eu seama. bwin si betoto functionau exact la fel in ceea ce priveste limitarile. cand agoniseam ceva banutzi deja nu puteam paria sume mai mari de 30-40 euro. probabil asa functioneaza si acum, asta insemnand ca(,) cineva minte. ia spune, mario, porti palarie, pantofi si cand te duci la WC te pisi din picioare? q.e.dpapagali in toiul noptii/care zgaraie peretii ... bla, bla, bla.o seara placuta in continuare ...
Postat 13 May 2010 - 11:26 PM (#17)
Le-am trimis documentele si nu mi-au spus ca nu sunt in regula...nu exista nici o discrepanta intre datele mele din buletin si datele inregistrate.La bwin nu am avut eu cont dar a avut o ruda.Oricum nu scrie nicaieri pe site ca daca o ruda are cont eu nu pot sa am cont.Eu am pariat doar pe meciuri live si nu am pus mai mult de 250 pe bilet. Timp de 7 luni nu au spus nimic, plus ca am mai avut dispute cu ei cand o pus rezultatul gresit la meciuri si nu-mi dadusera banii.Atunci mi-au verificat contul si nu au spus nimic, ci doar au corectat pariurile.
Postat 13 May 2010 - 11:29 PM (#18)
pentru \"relansat\"...pot sa-ti arat istoricul cu toate cele peste 1,500 de pariuri facute.
Postat 13 May 2010 - 11:30 PM (#19)
arata-le lor si avocatului. eu sunt un sceptic din specia \"phaenius\" si nimic mai mult. mult succes :cartrosu:
Postat 14 May 2010 - 02:06 PM (#20)
nasol , acu trebuie sa o iei pe aia sa o duci in Gibraltar
bet365, ing, gamebookers, partybets, toti niste zdrente
Arata acest topic
|
|
Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Ajutor