Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal: betoto (subsidiara a bwin) mi-a furat banii (peste 13,000 EUR) - Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal

Salt la continut

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Share Topic:   del-icio-us digg email facebook google stumbleupon
  • 4 Pagini +
  • « Prima
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

betoto (subsidiara a bwin) mi-a furat banii (peste 13,000 EUR)

Postat 18 November 2010 - 10:15 PM (#61) Useril este offline   cristi1234 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1385
  • Inregistrat: 05-September 04

a fost valabil bonusul de refer se primeau 15 eur de cel care trimitea invitatia si 15 eur de cel care se inscria de pe invitatie.cel care facea cont primea banii instantaneu la depozit, primea si bonusul , iar cel care trimitea invitatia primea bonusul dupa ce referitul facea un rulaj de 7 ori depozitul.ultimii mei 2 referiti nu au mai primit bonusul.motivul ?e valabil numai pt grecia si cipru.
0

Postat 18 November 2010 - 10:45 PM (#62) Useril este offline   phaenius 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 5422
  • Inregistrat: 25-May 08

Γειά σου ! :hatoff:
0

Postat 18 November 2010 - 11:43 PM (#63) Useril este offline   tzacanitul 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 803
  • Inregistrat: 06-October 06

Citeaza

Originally posted by cristi1234a fost valabil bonusul de refer se primeau 15 eur de cel care trimitea invitatia si 15 eur de cel care se inscria de pe invitatie.cel care facea cont primea banii instantaneu la depozit, primea si bonusul , iar cel care trimitea invitatia primea bonusul dupa ce referitul facea un rulaj de 7 ori depozitul.ultimii mei 2 referiti nu au mai primit bonusul.motivul ?e valabil numai pt grecia si cipru.
pt ca in ultimul timp a explodat chestia asta....faceu la greu oamenii conturi ..si luat si bonusul 15 x depozit plus bonus...plus 15 euro bonusul prieteniei...la noi s-a abuzat si din aceasta cauza au inchis oferta pt romani :hatoff:
FZR !
0

Postat 19 November 2010 - 12:57 AM (#64) Useril este offline   ipse2009 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1321
  • Inregistrat: 14-May 09

Le am trimis un email la betoto sa i intreb daca bonusul prieteniei mai este valabil pentru romani.Sunt curios de raspunsul lor oficial.Bafta
0

Postat 19 November 2010 - 01:50 PM (#65) Useril este offline   ipse2009 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip

Raspunsul celor de la BETOTO:Dear Mr.Florin,Thank you for your e-mailWe regret to inform you that the Friendship Bonus is no longer valid for users from Romania.This has been in effect sine 08.11.2010.
0

Postat 23 November 2010 - 03:27 PM (#66) Useril este offline   ipse2009 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip

Mi au venit banii,cei 200 de euro de la betoto.Chiar daca gresisem data nasterii la o cifra nu mi au blocat contul.Bafta
0

Postat 23 November 2010 - 04:16 PM (#67) Useril este offline   phaenius 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 5422
  • Inregistrat: 25-May 08

Bine ca n-au gresit si eu cu o cifra si sa-ti trimita 20.
0

Postat 23 November 2010 - 08:25 PM (#68) Useril este offline   fafu1 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1505
  • Inregistrat: 22-January 09

sau 2000
"Imaginatia este totul. Este puterea de previziune a ceea ce va urma in viata." Einstein "Tot ceea ce suntem este rezultatul a ceea ce am gandit." Buddha
0

Arata acest topic

• 4 Pagini +
  • « Prima
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Skin si limba