a fost valabil bonusul de refer se primeau 15 eur de cel care trimitea invitatia si 15 eur de cel care se inscria de pe invitatie.cel care facea cont primea banii instantaneu la depozit, primea si bonusul , iar cel care trimitea invitatia primea bonusul dupa ce referitul facea un rulaj de 7 ori depozitul.ultimii mei 2 referiti nu au mai primit bonusul.motivul ?e valabil numai pt grecia si cipru.
|
|
betoto (subsidiara a bwin) mi-a furat banii (peste 13,000 EUR)
Postat 18 November 2010 - 11:43 PM (#63)
Citeaza
Originally posted by cristi1234a fost valabil bonusul de refer se primeau 15 eur de cel care trimitea invitatia si 15 eur de cel care se inscria de pe invitatie.cel care facea cont primea banii instantaneu la depozit, primea si bonusul , iar cel care trimitea invitatia primea bonusul dupa ce referitul facea un rulaj de 7 ori depozitul.ultimii mei 2 referiti nu au mai primit bonusul.motivul ?e valabil numai pt grecia si cipru.
FZR !
Postat 19 November 2010 - 12:57 AM (#64)
Le am trimis un email la betoto sa i intreb daca bonusul prieteniei mai este valabil pentru romani.Sunt curios de raspunsul lor oficial.Bafta
Postat 19 November 2010 - 01:50 PM (#65)
Raspunsul celor de la BETOTO:Dear Mr.Florin,Thank you for your e-mailWe regret to inform you that the Friendship Bonus is no longer valid for users from Romania.This has been in effect sine 08.11.2010.
Postat 23 November 2010 - 03:27 PM (#66)
Mi au venit banii,cei 200 de euro de la betoto.Chiar daca gresisem data nasterii la o cifra nu mi au blocat contul.Bafta
Postat 23 November 2010 - 08:25 PM (#68)
sau 2000
"Imaginatia este totul. Este puterea de previziune a ceea ce va urma in viata."
Einstein
"Tot ceea ce suntem este rezultatul a ceea ce am gandit." Buddha
Arata acest topic
|
|
Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Ajutor