Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal: Castigati 100 milioane EURO cu Gamebookers - Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal

Salt la continut

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Share Topic:   del-icio-us digg email facebook google stumbleupon
  • 5 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Castigati 100 milioane EURO cu Gamebookers

Postat 18 May 2010 - 04:38 PM (#1) Useril este offline   JohnC 

• Parior
  • PipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 6
  • Inregistrat: 30-March 10

Gamebookers a lansat promotia dedicata Campionatului Mondial:1. Concurs de predictii scor corect pentru toti utilizatorii. Cei care prind toate cele 64 de scoruri corect castiga 100 milioane EUROricine poate participa in concurs, predictiile se pot face individual pe fiecare meci in parte pana la fluierul de start al meciului respectiv.Cei care au mai putine predictii corecte (minim 10) se califica pentru alte premii in cash si bonusuri 2. Oferte speciale zilnice pe parcursul Campionatului Mondial - pariuri speciale si rambursari ale pariurilor necastigatoareClick pe bannerul Gamebookers mai sus si incercati-va noroculBafta
0

Postat 18 May 2010 - 09:09 PM (#2) Userul este online   _Agu3ro_ 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 619
  • Inregistrat: 01-January 09

interesant , insa... sa rulezi de 5 ori suma castigata , in interval de 5 zile... e cam greu[Edited on 18-5-2010 by _Agu3ro_]
0

Postat 18 May 2010 - 09:47 PM (#3) Useril este offline   relansat 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1587
  • Inregistrat: 04-December 05

ma c#c pe marele promotii ale lor
0

Postat 18 May 2010 - 10:03 PM (#4) Useril este offline   Zuker 

• Parior Senior
  • Grup: Moderators
  • Postari: 1612
  • Inregistrat: 04-September 09

Dar ce suntem noi sa ghicim atatea meciuri? Nostradamus?
0

Postat 18 May 2010 - 10:06 PM (#5) Useril este offline   relansat 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip

probabil au auzit ca mama omida a fost romanca.:motz:si eu dau 50 mil de euro daca imi ghiciti la ce ma gandesc acum:great:
0

Postat 18 May 2010 - 10:09 PM (#6) Userul este online   _Agu3ro_ 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

Termeni şi condiţii * Pentru a fi eligibil pentru această promoţie, trebuie să puneţi un pariu pe bani reali la Gamebookers şi trebuie să fie validate înainte de finala Cupei Mondiale de pe 11 iulie 2010 * „Timpul regulamentar” se referă la 90 de minute de joc plus timpul de întrerupere * Pronosticurile pentru fazele de eliminare trebuie să fie făcute imediat după încheierea partidelor * Pronosticurile făcute în timpul etapei eliminatorii se vor supune termenilor şi condiţiilor normale * După începerea unui meci, nu veţi mai putea face modificări pronosticurilor pentru partida respectivă * Premii acordate în numerar: o 100 milioane € - 64 meciuri corecte o 1 milion € - 61-63 meciuri corecte o 500.000 € - 55-60 meciuri corecte o 250.000 € - 49-54 meciuri corecte * Premii acordate în bonusuri: o 100.000 € - 41-48 meciuri corecte o 50.000 € - 33-40 meciuri corecte o 35.000 € - 26-32 meciuri corecte o 25.000 € - 21-25 meciuri corecte o 20.000 € - 16-20 meciuri corecte o 15.000 € - 10-15 meciuri corecte * În cazul în care mai mult de un jucător se califică pentru acelaşi premiu, suma totală a premiului va fi distribuită în mod egal între respectivii jucători * Bonusurile şi banii vor fi creditate conturilor între 48 şi 72 de ore după încheierea evenimentului * Bonusul trebuie să fie rulat de cinci ori la cote de cel puţin 2.0 înainte de a putea fi retras * Bonusul poate fi pariat doar în cadrul casei noastre de pariuri şi se limitează la unul singur pentru fiecare jucător, per promoţie * Jucătorii au la dispoziţie cinci zile pentru a îndeplini cerinţele de pariere
0

Postat 18 May 2010 - 10:15 PM (#7) Useril este offline   fafu1 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1505
  • Inregistrat: 22-January 09

Se poate castiga foarte usor.............pariezi la fiecare meci toate variantele posibile :)
"Imaginatia este totul. Este puterea de previziune a ceea ce va urma in viata." Einstein "Tot ceea ce suntem este rezultatul a ceea ce am gandit." Buddha
0

Postat 19 May 2010 - 01:56 AM (#8) Useril este offline   phaenius 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 5422
  • Inregistrat: 25-May 08

As vrea sa-l vad eu pe ala care ghiceste la nivel de 1x2 toate cele 64 meciuri, da-le incolo de scoruri.
0

Postat 19 May 2010 - 12:40 PM (#9) Useril este offline   xulescu 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 226
  • Inregistrat: 10-July 08

Nu prea am inteles din termeni si conditiile lor.......daca prind 10 rezultate corecte prind o particica din cei 15 mii? Ar fi ceva ...daca sunt 15 mii care prind 10-15 rez corecte o sa ma aleg cu 1 euro......:) numa bun de easy money!!!:yeah:Premii acordate în numerar: * 100 milioane € - 64 meciuri corecte * 1 milion € - 61-63 meciuri corecte * 500.000 € - 55-60 meciuri corecte * 250.000 € - 49-54 meciuri corecteSper sa le prin pe toate cele 64 :000:Xulescu [Edited on 19-5-2010 by xulescu]
0

Postat 19 May 2010 - 01:15 PM (#10) Useril este offline   relansat 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip

promotia p#lii. eu nush daca nimeresc un scor corect din 64 meciuri ... =))
0

Postat 19 May 2010 - 01:52 PM (#11) Useril este offline   nobets 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 317
  • Inregistrat: 24-October 08

Gamebookers dintotdeauna au fost niste rahati cand a venit vorba de promotii,bonusuri.Oricum ii bataie de joc ceea ce fac ei,nush cum dracu le-a putut trece prin cap asa ceva.64 de scoruri corecte.Creca daca incep cu 1 euro si ghicesc toate scorurile trec cu mult de \"bonusul\" lor de 100 milioane.Nu?
0

Postat 19 May 2010 - 01:56 PM (#12) Useril este offline   nobets 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 317
  • Inregistrat: 24-October 08

De fapt nu cu 1 euro,cu 0.001 centi.Ce spuneti?:))
0

Postat 19 May 2010 - 02:41 PM (#13) Userul este online   _Agu3ro_ 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

10 pronosticuri prinse din 64 nu e chiar imposibil... conditiile de rulaj sunt prea grele zic eu ... Sa rulezi de 5 ori pe cota de 2 sau mai mare , in maxim 5 zile....
0

Postat 19 May 2010 - 04:01 PM (#14) Useril este offline   ritz 

• Parior
  • PipPipPip
  • Postari: 36
  • Inregistrat: 19-May 10

In primul rand doresc sa va salut, va urmaresc de ceva timp si trebuie sa zic ca am \"furat\" cate putin de la fiecare dintre voi, desigur doar ceea ce mi-a placut :mrg: . Drept urmare, am zis sa incerc si eu sa particip cu o idee can\' o fi cazul :)In al doilea rand, ca sa fiu si ontopic, o fi musai ca acel bonus de 15000 € sa fie pariat de 5 ori? Adica, daca ajungi sa-l castigi, il rulezi o singura data la cota de peste 2 si profitul e al tau. Dupa aia esti mai relaxat, oarecum. Cel putin asa stiam eu, ca de bonus nu te poti atinge, dar de castiguri da...
0

Postat 19 May 2010 - 04:13 PM (#15) Useril este offline   phaenius 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 5422
  • Inregistrat: 25-May 08

Hai relansat, ca prinzi si tu 2-3 scoruri corecte. Daca bagi 1-0 la toate, tot prinzi 2-3 :mrg:
0

Postat 19 May 2010 - 08:30 PM (#16) Useril este offline   Jonin 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1158
  • Inregistrat: 02-September 07

\"Jocul de sah si productia de grau\" - o poveste de sah si totodata o problema de matematica:Jocul de sah a fost descoperit dupa unii in Persia, dupa altii in India. Leganda spune ca numele inventatorului era Sessa, tara sa de origine fiind Persia.Regele Persiei a fost deosebit de satisfacut de acest nou joc si a vrut sa il rasplateasca din plin pe inventator. Acesta, un om modest - ca toti oamenii deosebiti - a refuzat la inceput rasplata apoi, la insistentele regelui, a cedat dar a vrut sa ii mai serveasca o lectie stapanului sau. Sessa a cerut boabe de grau dupa urmatoarea regula: 1 bob pentru primul patratel, 2 boabe pentru cel de-al doilea patratel, 4 pentru al treilea, 8 pentru al patrulea, 16 pentru al cincilea patratel s.a.m.d. Se stie faptul ca tabla de sah are 64 de patratele (8*8). In fata unei cererei atat de neinsemnate regele s-a aratat nemultumit deoarece nu isi putea arata marinimia. Dar cu inteleptul Sessa nu era de discutat si regele a dispus sa i se aduca acestuia o banita de grau. Acum Sessa schimba rolul si se arata el nemultumit. Regele ii da un sac, apoi o magazie, apoi... Dar inventatorul Sessa era in continuare nemultumit. In final Sessa calculeaza regelui sau cantitatea de grau ce i-o datora si acesta a fost nevoit sa recunoasca ca faptul ca nu era capabil sa isi plateasca datoria. Puteti reface calculele lui Sessa? Daca consideram o cota medie de 3.00 pe scor corect la ce suma putem ajunge?:sarb:
Multi prosti, putine gloante!
Dumnezeu sigur iubeste prostii. Altfel nu ar fi creat atat de multi.
Nu fura!!!Guvernul uraste concurenta!
0

Postat 19 May 2010 - 08:34 PM (#17) Useril este offline   relansat 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip

cota 6 minim. medie ar fi pe la 8-9, daca e sa ne gandim ca vor fi 3-2, 3-3 sau brazilia cu un 0-0...
0

Postat 19 May 2010 - 08:40 PM (#18) Useril este offline   Jonin 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1158
  • Inregistrat: 02-September 07

La cota 9 nu imi poate calcula computerul :sarb: de aia am luat 3, oricum e criza si mai taie astia din ele.:drak:Vorba betivului de pe Prima TV (ma amuza la nebunie),\"mai taie din ele,da-le dracu\"![Edited on 19-5-2010 by Jonin]
Multi prosti, putine gloante!
Dumnezeu sigur iubeste prostii. Altfel nu ar fi creat atat de multi.
Nu fura!!!Guvernul uraste concurenta!
0

Postat 19 May 2010 - 08:49 PM (#19) Useril este offline   skY_Leader 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 739
  • Inregistrat: 02-July 07

DA, DA, l-am prins eu la \"branconaj\"!!Dar poate acele scoruri le jucam flat stake. La o cota medie 6 jucate cu 1u, 64 de pariuri castigatoare inseamna 320u. Jucat \"all in\" inseamna 6.33 x 10 la puterea 49.Vedeti, v-au molipsit baietii cu all in-ul :sarb:
0

Postat 20 May 2010 - 10:09 AM (#20) Useril este offline   unlucky 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 198
  • Inregistrat: 16-October 08

luind in calcul aberatia ca cineva va prinde 64 de rezultate corecte ( desi un calcul matematic banal ne arata ca pariind doar 1 dolar pe primele 10-11 meciuri trecem de 100 milioane si ne pisham pe premiul lor :smile:) as vrea sa-l vad si eu pe ala care ruleaza de 5 ori suta de milioane in 5 zile (ADICA PUNE PARIURI DE 500 MILIOANE PE COTA 2 IN 5 ZILE !!!!!!!!) tinand cont si ca dupa CM de fotbal nu se mai prea joaca nimic si va trebui sa parieze pe cricket, sah, rummy, table, popice sau ce alte sporturi mai sunt in perioada aia....:bun:, de fapt sunt curios cum vor reusi chiar si cei ce vor castiga 10-15-20 de mii.....(si din\' astia cred ca vor fi destul de multi...)[Edited on 20-5-2010 by unlucky]
0

Arata acest topic

• 5 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Skin si limba