Sincer si eu il astept, e bucuria aia de a castiga ceva, mai ales ca simpatizez cu Steaua :) Totusi inca nu stiu nici eu nimic, cutia postala e plina doar cu reclame :)
|
|
Erori si discutii concurs "Cupa Mondiala"
Postat 29 July 2010 - 10:41 PM (#742)
Eu nu simpatizez cu nici o Steaua, dar am o prezenta feminina in casa care isi doreste foarte mult tricoul asta, mai ales ca i se potriveste de minune ...
Postat 31 July 2010 - 09:53 AM (#743)
Nici eu nu tin cu steaua...tricoul l-am promis deja unui prieten \"stelist\" :fum: , insa rucsacu pentru sala si mingea la un fotbal cu prietenii (ne-am saturat de Jabulani :bun: ) merg de minune :no:[Edited on 31-7-2010 by baiat`bun]
Walk ooooon, walk ooooon, with hoooope in your heaaaaart,
And you'll neeeeeveeeeer waaaaalk aaaaaaalone
You'll neeeeeeeeeeeeeeeeeeever walk aaaaaalone......
Postat 04 August 2010 - 12:24 PM (#745)
Premiile in obiecte au fost trimise luni, prin Posta Romana. Nu stiu cat timp dureaza expedierea.
Postat 04 August 2010 - 09:07 PM (#747)
...eu nu am gasit nici o instiintare in cutia postala ...nimic ...Poate ca stau eu prea departe ...si postasul trebuie sa sune intotdeauna de doua ori
Postat 05 August 2010 - 12:25 PM (#748)
:bere: Am primit si eu coletul cu obiectele. Multumesc e-pariuri, Respect marius :bigok_125:
Walk ooooon, walk ooooon, with hoooope in your heaaaaart,
And you'll neeeeeveeeeer waaaaalk aaaaaaalone
You'll neeeeeeeeeeeeeeeeeeever walk aaaaaalone......
Postat 06 August 2010 - 08:27 PM (#749)
Si eu anunt ridicarea coletului de la Posta.Multumesc e-pariuri pentru acest super-cadou !
Postat 06 August 2010 - 10:40 PM (#750)
:great:confirm primirea premiilor...mingea este o frumusete:X am ce sa sparg in vara asta cat a mai ramas
Postat 07 August 2010 - 12:02 PM (#751)
am primit si eu premiile:hello!: acum doar trebuie sa imi gasesc pompa de umflat mingi :smile:
Postat 07 August 2010 - 03:11 PM (#752)
Ieri am ridicat coletul de la Posta. Totul este OK.Multumesc!:smile:
Postat 18 August 2010 - 01:07 AM (#754)
Kwangju - toate coletele au fost trimise pe 3 august. O sa merg maine la posta cu factura sa-i intreb de \"sanatate\". Imi cer scuze pentru aceasta incurcatura si sper sa o rezolv cat mai repede.Daca mai exista castigatori care nu si-au primit inca obiectele, sa anunte aici.
Postat 08 September 2010 - 01:00 PM (#755)
Citeaza
Originally posted by mariusKwangju - toate coletele au fost trimise pe 3 august. O sa merg maine la posta cu factura sa-i intreb de \"sanatate\". Imi cer scuze pentru aceasta incurcatura si sper sa o rezolv cat mai repede.Daca mai exista castigatori care nu si-au primit inca obiectele, sa anunte aici.
Arata acest topic
|
|
Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Ajutor