Problema e ca nu ma lasa sa depun bani in MB imi da o eroare. Am mai depus cu acelasi card in trecut, dar de cateva luni nu mai pot. Daca depun prin transfer bancar in MB ma lasa. Cardul e Visa Electron. A mai patit cineva asa ceva cu acest card?
|
|
Pagina 1 din 1
Problema card Volksbank
Postat 28 May 2010 - 02:56 PM (#2)
l-ai inregistrat ca visa simplu ?
bet365, ing, gamebookers, partybets, toti niste zdrente
Postat 28 May 2010 - 03:05 PM (#3)
Da e inregistrat ca Visa simplu. S-a schimbat ceva intre timp? Ideea e ca in trecut am depus cu el.
Postat 28 May 2010 - 03:11 PM (#4)
si eu am aceeasi problema , am inreg cardu ca visa simplu, el fiind visa electron, nu ma lasa sa-l verific. daca vreau sa adaug iar ca visa electron nu ma lasa, zice ca e deja inregistrat :|mb au raspuns ca nu conteaza daca e inreg ca visa simplu dar alt motiv nu vad care ar fisucces sa imi spui cum ai rezolvat
bet365, ing, gamebookers, partybets, toti niste zdrente
Postat 28 May 2010 - 03:14 PM (#5)
Din cate stiu eu nu era optiunea de inregistrare ca Visa Electron inainte. Ma gandeam sa sun la banca luni sa vad ce se intampla...faza aiurea e ca pot depune prin transfer bancar.
Postat 29 May 2010 - 02:45 PM (#6)
Nici la mine nu mai merge cardul de la Volksbank sa depun la pariuri...pana acum era ok, o sa sun luni la banca sa vad care draq e problema, sigur e de la banca asta idioata...
Postat 01 June 2010 - 03:19 PM (#7)
Tranzactii cu cardurile VBR pe internet - noi masuri de securitate Stimati clienti,Dorim sa va informam ca pentru a va proteja cardurile si conturile curente oferite de banca noastra impotriva fraudelor, am intarit masurile de securitate pentru tranzactiile cu carduri prin internet (comert electronic).Daca efectuati sau doriti sa efectuati asemenea tranzactii, va rugam sa contactati sucursala de care apartineti si sa completati CERERE Autorizare plati tip internet/mail/telefon.Mentionam ca pana in momentul depunerii acestei cereri nu veti mai putea efectua tranzactii pe internet, chiar daca pana acum, in anumite situatii, aceasta a fost posibila.Acest mesaj se adreseaza doar clientilor care nu au completat o astfel de cerere.Trebe completata cererea asta stupida si apoi merg cardurile ca inainte:bash:
- ← Actualizarea datelor la banci
- Intrebari si discutii BANCI (carduri, conturi)
- problema ing - banii retragi vin la cursul mic →
Arata acest topic
Pagina 1 din 1
|
|
Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Ajutor