Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal: cateva intrebari... - Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal

Salt la continut

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Share Topic:   del-icio-us digg email facebook google stumbleupon
Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

cateva intrebari...

Postat 22 June 2010 - 01:18 AM (#1) Useril este offline   Jerre 

• Parior
  • Pip
  • Grup: Members
  • Postari: 1
  • Inregistrat: 19-June 10

1.care este miza minima care poate fi pariata?2.Daca aplic un sistem gen \"martingale\" de fapt ye un pic mai diferit... imi pot inchide contul sau ceva de gen? sau o sa ma sanctioneze cumva daca casti asa constant (in caz ca functioneaza sistemul :mrg: )3 daca incarc sa zicem 100 lei si pun un pariu, si castig... dupaia imi pot retrage banii, sau trebuie sa\'irulez de nush cate ori pana imi da bonusul?
0

Postat 22 June 2010 - 01:36 AM (#2) Useril este offline   BlackPearl 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 231
  • Inregistrat: 28-November 09

1.La care casa de pariuri te intereseaza miza minima?2.Nu are cum sa iti inchida contul, doar sa te limiteze, eu iti doresc bafta sa iti functioneze sistemul3.si aici depinde de casa de pariuri
0

Postat 22 June 2010 - 02:41 AM (#3) Userul este online   phaenius 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 5423
  • Inregistrat: 25-May 08

Mai inchid si conturi. Am patit eu la Paddypower. Si nici macar nu eram pe plus. Ciudat.
0

Postat 22 June 2010 - 01:47 PM (#4) Useril este offline   marius 

• Parior Senior
  • Grup: Administrators
  • Postari: 7558
  • Inregistrat: 21-October 03

Citeaza

Originally posted by Jerre1.care este miza minima care poate fi pariata?2.Daca aplic un sistem gen \"martingale\" de fapt ye un pic mai diferit... imi pot inchide contul sau ceva de gen? sau o sa ma sanctioneze cumva daca casti asa constant (in caz ca functioneaza sistemul :twak_125: )3 daca incarc sa zicem 100 lei si pun un pariu, si castig... dupaia imi pot retrage banii, sau trebuie sa\'irulez de nush cate ori pana imi da bonusul?
1. Topicul fiind deschis aici, presupun ca este vorba de bwin.Miza minima/pariu, in functie de valuta contului tau : 0.5 USD, 0.5 EUR sau 1.5 RON.2. Nu se interzice nici o strategie, insa martingale presupune un nivel crescut de progresie si miza iti poate fi limitata cand ti-e lumea mai draga. Sfatul meu este sa-ti imparti bankroll-ul la mai multe agentii care au linii de cote asemanatoare (si aceleasi reguli pentru abandon - daca este vorba de tenis). 3. La bwin, in acest moment, bonusul de bun venit este de 90 RON - 50% din prima depunere. Daca la inregistrare bifezi faptul ca il accepti, bonusul iti intra in maxim 24 de ore si va trebui sa te supui criteriilor de rulaj inainte de prima retragere. Poti opta ca inregistrarea sa fie fara bonus si, in acest caz, poti retrage cand doresti.Bafta !
0

Postat 22 June 2010 - 02:54 PM (#5) Useril este offline   virtozo 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 151
  • Inregistrat: 09-November 08

dau eu invitatie de bonus la bwin de 100% pana la 25 euro. u2u pt cine vrea cu email.
0

Postat 10 April 2011 - 09:20 AM (#6) Useril este offline   fafu1 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1505
  • Inregistrat: 22-January 09

Am si eu o intrebare in legatura cu oferta bwin.LA pariul \'\'Va înscrie echipa 1 un gol? \'\' intrebarea asta e interpretabila! Daca eu aleg 1 inseamna ca daca echipa da un gol eu am castigat dar daca da mai multe goluri mai este biletul castigator? Va inscrie echipa 1 un gol ma gandesc la faptul ca trebuie sa nimeresc fix un gol, daca se inscriu doua sau mai multe goluri am pierdut!Nu era mai simplu intrebarea asta? Da echipa 1 peste 1 gol sau da echipa 1 peste 0,5 goluri?Sa ma lamureasca cineva , please!
"Imaginatia este totul. Este puterea de previziune a ceea ce va urma in viata." Einstein "Tot ceea ce suntem este rezultatul a ceea ce am gandit." Buddha
0

Postat 10 April 2011 - 10:25 AM (#7) Userul este online   cezcarino 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1431
  • Inregistrat: 19-September 07

Citeaza

Originally posted by fafu1Am si eu o intrebare in legatura cu oferta bwin.LA pariul \'\'Va înscrie echipa 1 un gol? \'\' intrebarea asta e interpretabila! Daca eu aleg 1 inseamna ca daca echipa da un gol eu am castigat dar daca da mai multe goluri mai este biletul castigator? Va inscrie echipa 1 un gol ma gandesc la faptul ca trebuie sa nimeresc fix un gol, daca se inscriu doua sau mai multe goluri am pierdut!Nu era mai simplu intrebarea asta? Da echipa 1 peste 1 gol sau da echipa 1 peste 0,5 goluri?Sa ma lamureasca cineva , please!
Îți dai seama după cotă că e câștigător dacă echipa înscrie minim 1 gol... de ex la Pandurii e 1,25. ar fi cam puțin pentru „exact 1 gol” :mrg:e ambiguă formularea lor, mai limpede era over 0,5 sau minim 1 gol. :no:
I'm not as think as you drunk I am

Imagine postata
0

Postat 10 April 2011 - 10:35 AM (#8) Useril este offline   fafu1 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1505
  • Inregistrat: 22-January 09

mi-am dat seama cand am vazut raportul cota/gol marcat dar am vrut sa aud si alte pareriMultumesc frumos, cezcarino :no:
"Imaginatia este totul. Este puterea de previziune a ceea ce va urma in viata." Einstein "Tot ceea ce suntem este rezultatul a ceea ce am gandit." Buddha
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Skin si limba