1.care este miza minima care poate fi pariata?2.Daca aplic un sistem gen \"martingale\" de fapt ye un pic mai diferit... imi pot inchide contul sau ceva de gen? sau o sa ma sanctioneze cumva daca casti asa constant (in caz ca functioneaza sistemul :mrg: )3 daca incarc sa zicem 100 lei si pun un pariu, si castig... dupaia imi pot retrage banii, sau trebuie sa\'irulez de nush cate ori pana imi da bonusul?
|
|
Pagina 1 din 1
cateva intrebari...
Postat 22 June 2010 - 01:36 AM (#2)
1.La care casa de pariuri te intereseaza miza minima?2.Nu are cum sa iti inchida contul, doar sa te limiteze, eu iti doresc bafta sa iti functioneze sistemul3.si aici depinde de casa de pariuri
Postat 22 June 2010 - 02:41 AM (#3)
Mai inchid si conturi. Am patit eu la Paddypower. Si nici macar nu eram pe plus. Ciudat.
Postat 22 June 2010 - 01:47 PM (#4)
Citeaza
Originally posted by Jerre1.care este miza minima care poate fi pariata?2.Daca aplic un sistem gen \"martingale\" de fapt ye un pic mai diferit... imi pot inchide contul sau ceva de gen? sau o sa ma sanctioneze cumva daca casti asa constant (in caz ca functioneaza sistemul :twak_125: )3 daca incarc sa zicem 100 lei si pun un pariu, si castig... dupaia imi pot retrage banii, sau trebuie sa\'irulez de nush cate ori pana imi da bonusul?
Postat 22 June 2010 - 02:54 PM (#5)
dau eu invitatie de bonus la bwin de 100% pana la 25 euro. u2u pt cine vrea cu email.
Postat 10 April 2011 - 09:20 AM (#6)
Am si eu o intrebare in legatura cu oferta bwin.LA pariul \'\'Va înscrie echipa 1 un gol? \'\' intrebarea asta e interpretabila! Daca eu aleg 1 inseamna ca daca echipa da un gol eu am castigat dar daca da mai multe goluri mai este biletul castigator? Va inscrie echipa 1 un gol ma gandesc la faptul ca trebuie sa nimeresc fix un gol, daca se inscriu doua sau mai multe goluri am pierdut!Nu era mai simplu intrebarea asta? Da echipa 1 peste 1 gol sau da echipa 1 peste 0,5 goluri?Sa ma lamureasca cineva , please!
"Imaginatia este totul. Este puterea de previziune a ceea ce va urma in viata."
Einstein
"Tot ceea ce suntem este rezultatul a ceea ce am gandit." Buddha
Postat 10 April 2011 - 10:25 AM (#7)
Citeaza
Originally posted by fafu1Am si eu o intrebare in legatura cu oferta bwin.LA pariul \'\'Va înscrie echipa 1 un gol? \'\' intrebarea asta e interpretabila! Daca eu aleg 1 inseamna ca daca echipa da un gol eu am castigat dar daca da mai multe goluri mai este biletul castigator? Va inscrie echipa 1 un gol ma gandesc la faptul ca trebuie sa nimeresc fix un gol, daca se inscriu doua sau mai multe goluri am pierdut!Nu era mai simplu intrebarea asta? Da echipa 1 peste 1 gol sau da echipa 1 peste 0,5 goluri?Sa ma lamureasca cineva , please!
I'm not as think as you drunk I am
Postat 10 April 2011 - 10:35 AM (#8)
mi-am dat seama cand am vazut raportul cota/gol marcat dar am vrut sa aud si alte pareriMultumesc frumos, cezcarino :no:
"Imaginatia este totul. Este puterea de previziune a ceea ce va urma in viata."
Einstein
"Tot ceea ce suntem este rezultatul a ceea ce am gandit." Buddha
- ← bwin ofera 5 bilete VIP la meciul Steaua - Unirea Urziceni
- Intrebari si discutii BWIN
- 250 de euro limita???? →
Arata acest topic
Pagina 1 din 1
|
|
Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Ajutor