Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal: Card blocat ING - Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal

Salt la continut

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Share Topic:   del-icio-us digg email facebook google stumbleupon
  • 6 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Card blocat ING

Postat 28 June 2010 - 04:32 PM (#1) Useril este offline   alinushu 

• Parior
  • PipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3
  • Inregistrat: 28-June 10

Salut. Am primit un mesaj ciudat de la ING, in care m-au informat ca pe data de 30 iunie, cardul va fi blocat si mi-l vor inlocui cu un altul.Am aflat ca la fel a primit si un prieten.A mai patit cineva ?Care o fi motivul ?Eu foloseam in general cardul pt Betfair.
0

Postat 28 June 2010 - 04:41 PM (#2) Useril este offline   pescadorul 

• Parior Senior
  • Grup: Moderators
  • Postari: 3587
  • Inregistrat: 20-February 05

Pai stai nene ca nu ti-au spus doar ca ti-au blocat cardul ci si ca il vor inlocui cu altul ceea ce insemna altceva.Cardul are o perioada limitata in timp, nu cumva se expira?
0

Postat 28 June 2010 - 04:45 PM (#3) Useril este offline   dan-rusca 

• Parior Senior
  • Postari: 2593
  • Inregistrat: 04-February 05

Am fost sunat azi de la Piraues Bank si mi-au spus ca au primit o sesizare de la Visa cum ca cardul meu poate sau a fost in pericol de fraudare . Mi-au cerut acceptul sa imi inlocuiasca cardul ( pe chelutiala lor ) si codul PIN . In aceasta perioada de cateva zile ( 3-4 ) pana la inlocuire cardul actual este valabil , dar este de preferat sa nu il folosesc.Poate fi vorba si la tine de aceeasi sesizare .
0

Postat 28 June 2010 - 04:46 PM (#4) Useril este offline   alinushu 

• Parior
  • PipPip
  • Postari: 3
  • Inregistrat: 28-June 10

Cardul ar fi expirat in 2012.Daca mi l-ar fi inchis pt ca ar fi expirat luna asta, cred ca mi-as fi dat si eu seama si nici n-as mai fi postat pe forum.
0

Postat 28 June 2010 - 05:24 PM (#5) Useril este offline   jablonsky 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 596
  • Inregistrat: 20-November 06

si eu am primit , oare o fi de la betfair?
bet365, ing, gamebookers, partybets, toti niste zdrente
0

Postat 28 June 2010 - 05:59 PM (#6) Useril este offline   brunetu 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 260
  • Inregistrat: 31-May 08

si eu la fel..si am depus tot la betfair.
You`ll Never Walk Alone !!!
0

Postat 28 June 2010 - 06:02 PM (#7) Useril este offline   iuli_23 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 2824
  • Inregistrat: 15-October 05

Doar cei cu betfair au primit? Eu am cardul pe numele unui amic, asta de-l folosesc momentan si nu a primit.
Back in business....
0

Postat 28 June 2010 - 06:03 PM (#8) Useril este offline   brunetu 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 260
  • Inregistrat: 31-May 08

nu stiu daca e de la betfair..dar deobicei il foloses acolo...poate fi si de la bet365...ultima data am depus la ei.
You`ll Never Walk Alone !!!
0

Postat 28 June 2010 - 06:15 PM (#9) Useril este offline   antares 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 198
  • Inregistrat: 03-March 06

si eu am primit un asemenea mesaj.,..si inca 2 prieteni ai mei....si toti 3 jucam la betfair cel putin in ultimul an....ce combinatie o fi de primim asa multi astfel de mesaje?
0

Postat 28 June 2010 - 06:17 PM (#10) Useril este offline   antares 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 198
  • Inregistrat: 03-March 06

chiar voi merge maine la ING sa cer mai multe detalii deoarece m-i se pare suspect deja acest lucru....alte pareri???? vor cumva sa blocheze cei de la ING cardurile ptr Betfair??
0

Postat 28 June 2010 - 06:21 PM (#11) Useril este offline   dan-rusca 

• Parior Senior
  • Postari: 2593
  • Inregistrat: 04-February 05

Cum am scris si mai sus , eu am card de la Piraues si operatoarea care m-a sunat mi-a spus ca sesizarea este primita de la Visa .Cardul il folosesc pentru Betfair si Moneybookers - nu il folosesc la Bet 365
0

Postat 28 June 2010 - 06:42 PM (#12) Useril este offline   pescadorul 

• Parior Senior

Sper sa nu fie o belea legata de o eventuala impozitare a veniturilor provenite din pariuri \"on line\". P.S. - Se apropie fatidica zi de 1 iulie cand intra in vigoare \"masurile de redresare economica in vederea iesirii din criza\"... va rog sa nu credeti c-am luat-o razna ci doar am citat din vorbele inalte ale celor care ne dirijeaza... :mrg:[Edited on 28-6-2010 by pescadorul]
0

Postat 28 June 2010 - 06:47 PM (#13) Useril este offline   adi_h007 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1422
  • Inregistrat: 24-October 07

Si eu am primit acelasi mesaj, am fost la ING sa vad despre ce e vorba... Majoritatea cardurilor VISA/MasterCard care au avut treaba cu plati pe internet vor fi blocate in data de 30.06, urmand ca peste 4-5 zile sa se elibereze altele noi, acelasi PIN, acelasi cont... Cica s-au sesizat in legatura cu multe infractiuni pe internet, cu persoane care n-au mai primit banii de la anumite case de pariuri/poker, bani blocati pe traseu etc. Deci no problem :mrg:
0

Postat 28 June 2010 - 06:51 PM (#14) Useril este offline   shark 

• Bet Trick Holder
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 2798
  • Inregistrat: 24-October 07

bancile astea fac ce vor... au voie sa imi schimbe cardul fara acord?.. am primit si eu mesaj, parca vad ca iar tre sa atept scrisori si semnale de fum ca la indieni ca sa pot paria la ei
Rechinii se nasc inotatori!
Norocul e prea putin si lumea prea multa.
0

Postat 28 June 2010 - 06:54 PM (#15) Useril este offline   pescadorul 

• Parior Senior

Sa nu fie :no:... :mrg:Cum dracu s-au sesizat tocmai acum inainte de 1 iulie cand tocmai s-a produs blocajul ca nu mai ajung banii la clienti... tocmai aia care au avut treaba cu platile pe internet.... :mrg:
0

Postat 28 June 2010 - 06:55 PM (#16) Useril este offline   ovidiu80 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 573
  • Inregistrat: 27-November 04

azi am fost sunat de la Raiffeisen. m-au anuntat ca imi vor bloca un visa electron in urma unei sesizari primite de la VISA.
0

Postat 28 June 2010 - 07:14 PM (#17) Useril este offline   cristi1234 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1385
  • Inregistrat: 05-September 04

desi nu are legatura cu topicul semnalez un fenomen care mi se pare destul de grav.este vorba despre cum lucreaza si cum se acopera de pierderi bancile pe spinarea noastra a clientilor.pe data de 25 am facut un mic depozit de 87 de ron la party cu cardul visa electron ing.contul la party in euro 20.59 parca alimentare am cerut si mi-a tras din card 87 de ron curs parca 4.14astazi m-am uitat tranzactia era in asteptare , deci neprocesata dupa 3 zile.pe seara , ing a procesat tranzactia le-a dat banii la party 20.59 eur dar cei 87 de roni de mi-i luasera acu 3 zile nu mai ajungeau ca acu era cursu 4.44 ron /eur.iata deci cum ing si probabil toate bancile fac ce vor si isi trag ce comisioane vor din banii clientilor.principiul e urmatorul .furi citeva milioane de clienti corecti , da ii furi cite putin , mie mi-a bagat cardu pe -3 ron la afacerea asta ,dar la milioane de tranzactii si de valori adevarate se cunoaste , ca sa acoperi paguba care ai facut-o cand ai dat 18 milioane la flamingo si nici macar ce calculatoare mai aveau pin depozite n-ai mai putut sa le iei.deci , este absolut incorect , ai tocmit tranzactia la un pret , o executi la pretu ala , nu o faci cind vrei tu si platesc eu diferenta.eu asa vad lucrurile, absolut incorecte , nu stiu daca in strainatate bancile se preteaza la asemenea gainarii.
0

Postat 28 June 2010 - 07:22 PM (#18) Useril este offline   ovidiu80 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 573
  • Inregistrat: 27-November 04

ai dreptate Cristi, suntem la mana lor din pacate si ei se folosesc de tot felul de inginerii financiare ca sa obtina profit!!!
0

Postat 28 June 2010 - 08:12 PM (#19) Useril este offline   dan_-ddc 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 913
  • Inregistrat: 31-October 06

Citeaza

Originally posted by cristi1234desi nu are legatura cu topicul semnalez un fenomen care mi se pare destul de grav.este vorba despre cum lucreaza si cum se acopera de pierderi bancile pe spinarea noastra a clientilor.pe data de 25 am facut un mic depozit de 87 de ron la party cu cardul visa electron ing.contul la party in euro 20.59 parca alimentare am cerut si mi-a tras din card 87 de ron curs parca 4.14astazi m-am uitat tranzactia era in asteptare , deci neprocesata dupa 3 zile.pe seara , ing a procesat tranzactia le-a dat banii la party 20.59 eur dar cei 87 de roni de mi-i luasera acu 3 zile nu mai ajungeau ca acu era cursu 4.44 ron /eur.iata deci cum ing si probabil toate bancile fac ce vor si isi trag ce comisioane vor din banii clientilor.principiul e urmatorul .furi citeva milioane de clienti corecti , da ii furi cite putin , mie mi-a bagat cardu pe -3 ron la afacerea asta ,dar la milioane de tranzactii si de valori adevarate se cunoaste , ca sa acoperi paguba care ai facut-o cand ai dat 18 milioane la flamingo si nici macar ce calculatoare mai aveau pin depozite n-ai mai putut sa le iei.deci , este absolut incorect , ai tocmit tranzactia la un pret , o executi la pretu ala , nu o faci cind vrei tu si platesc eu diferenta.eu asa vad lucrurile, absolut incorecte , nu stiu daca in strainatate bancile se preteaza la asemenea gainarii.
Asa era si inainte!Iti procesa la 2-3 zile lucratoare dupa depozit, tot la cursul zilei in care se procesa!Posibil sa ma insel!
0

Postat 28 June 2010 - 08:13 PM (#20) Useril este offline   Apache 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 649
  • Inregistrat: 30-May 04

La poker deja francezii si italienii au voie sa joace DOAR intre ei. Si-au deschis domenii cu it. Erau cei mai mari pesti. (Donatori). Exemplu: pokerstars.it, pokerstars.fr. Americanii mai sunt gazduiti doar pe putine siteuri.Plecau multi bani din tarile respective.Si la pariuri este la fel. bwin.it, betfair.it., etc.Asa, guvernele respective pot controla veniturile si pot colecta taxe.In ultimul timp in atentia guvernului nostru a intrat si gamblingul online. Pe cel de la coltul strazii l-au falimentat deja.Forumurile cu acest profil sunt urmarite. Nu sunt paranoic. Am sa dau si un exemplu.Pe un forum romanesc de poker au intrat ,,gaborii\" si au aflat de un club privat care organiza seri de poker. La masa acelui club a stat si unul din acesti ,,vigilenti\". Era jucator. Dupa 3 zile au venit mascatii. Printre cei care conduceau operatiunea se afla si ,,jucatorul de ocazie\".Au confiscat banii jucatorilor, au inchis clubul si acum fac cercetari. Tipul care deschisese mica afacere a dat anunt doar pe acel forum. Concluzia ???Sunt jucatori romani de poker care au castigat multi bani. Vorbesc aici de sute de mii de euro.La Unibet e un roman care are contract cu ei.Iata si un jucator de cash roman care se apropie de cifra de 1 milion de dolari profit:Statul ar castiga mult din impozite. Sunt insa solutii pentru acesti jucatori dar nu o sa le scriu aici.http://www.pokertableratings.com/stars-player-search/0human0Si iata cati bani au plecat din tara noastra la poker doar la 2 siteuri. Aprox 3,3 mil USD.http://www.pokertableratings.com/top-countriesNu stiu daca VISA are vreo legatura cu acest lucru, insa cu siguranta guvernantii si parlamentarii burtosi si lacomi au de gand sa ne taxeze !Bafta !P.S. Or sa ajunga sa ne impoziteze si mucii din batista. Scuze pentru exprimare.[Edited on 28-6-2010 by Apache]
0

Arata acest topic

• 6 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Skin si limba