Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal: Card blocat ING - Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal

Salt la continut

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Share Topic:   del-icio-us digg email facebook google stumbleupon
  • 6 Pagini +
  • « Prima
  • 4
  • 5
  • 6
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Card blocat ING

Postat 05 July 2010 - 06:42 PM (#101) Useril este offline   Chef 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 346
  • Inregistrat: 25-February 06

Acelasi lucru l-am patit si eu. Card la ING, cont la Betfair. Fac o retragere duminica pe 28 si a 2-a zi primesc mesaj de la ING ca, din motive de securitate, cardul va fi blocat urmand sa fie inlocuit. Am mers luni la banca sa vad care e problema. Cucoana de acolo mi-a zis ca cei de la VISA au decis nu cei de la ING si ca noul card este deja emis si-l voi primi joi pe 1 iulie. Acelasi cod PIN, acelasi cont bancar. Banii de la Betfair au venit si ei vineri, deci n-a fost nimic serios. Am inregistrat noul card la Betfair, am si depus sa vad daca merge, totul e ok. Totusi sunt curios sa aflu ce s-a intamplat.
0

Postat 05 July 2010 - 06:49 PM (#102) Useril este offline   jablonsky 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 596
  • Inregistrat: 20-November 06

deci s-a dus mitul ca daca ai cardul blocat nu iti mai intra banii..
bet365, ing, gamebookers, partybets, toti niste zdrente
0

Postat 05 July 2010 - 07:10 PM (#103) Useril este offline   Chef 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

Cred ca este o neintelegere referitoare la retragerile care se pot face cu cardul la Betfair. Daca ai depus 100 de euro si ai facut 5000 nu poti retrage din prima 5000. Retragi intai 100 apoi inca 4900. Deci se pot retrage toti banii pe card doar ca la prima retragere ai voie sa retragi decat suma care ai depus-o.[Edited on 5-7-2010 by Chef]
0

Postat 06 July 2010 - 11:41 AM (#104) Useril este offline   f.c.r.b.1923 

• Parior
  • PipPipPip
  • Postari: 34
  • Inregistrat: 07-April 10

nustu de unde atatea teorii despre retragerile astea de la betfair.Se vede destul de clat pe pagina anterioara cum am depus 13$ prima mea depunere cu acel card si la 2 min dupa am retras 777$,respectiv prima retragere pe acel card.Asadar nu am retras intai 13 si apoi 764,se vede destul de clar.Nu stiu de unde faceti toate teoriile astea!
0

Postat 06 July 2010 - 02:08 PM (#105) Useril este offline   summer.n 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 521
  • Inregistrat: 21-January 09

Citeaza

Originally posted by f.c.r.b.1923nustu de unde atatea teorii despre retragerile astea de la betfair.Nu stiu de unde faceti toate teoriile astea!
Teorii nu face nimeni...in afara de betfair:plott:# You must withdraw to each card at least the total amount deposited from that card before you are able to withdraw your \'additional\' winnings.# Your additional winnings (over and above the total amount you have deposited) can be withdrawn back to a Debit Card (if applicable) or by Electronic Bank Transfer or Cheque.Deci de ei e scris,nu se apuca nimeni sa inventeze vreo teorie a conspiratiei :)Edit - Eu inca nu mi-am primit cardul.Probabil o sa am duc pe la banca sa vad ce naiba fac pitipoancele alea toata ziua acolo de nici telefon nu mi-au dat:bash:[Edited on 6-7-2010 by summer_nights]
0

Postat 06 July 2010 - 02:19 PM (#106) Useril este offline   pcsaba 

• Parior
  • PipPipPip
  • Postari: 43
  • Inregistrat: 31-January 08

Am si eu o īntrebare: timp de un an am depus cca 300 eu la betfair prin MB, iar decīnd acceptă cardurile din ţară , am depus vreo 200 prin card.Pot să retrag prin MB vreo sumă, sau numai prin card? Dacă schimb cardul ce trebe să fac să pot retrage( depune ) pe cardul nou?
0

Postat 06 July 2010 - 10:37 PM (#107) Useril este offline   Stupidul 

• Parior
  • PipPip
  • Postari: 7
  • Inregistrat: 22-May 10

Eu, avand in vedere mecanismul de functionare a retragerii de la Betfair pe card, chiar nu inteleg cum puteti scoate mai mult decat ati depus cu acelasi card !!!\"You cannot withdraw more than EUR xxx via xxx (Visa Electron) until you have withdrawn at least the amount you have deposited on each of the other payment methods you have used (Moneybookers). Please reduce the amount to EUR xxx for xxx (Visa Electron) and withdraw the remaining via the other payment methods already used. \" Numai bine si mult succes ! Bafta maxima !
0

Postat 06 July 2010 - 11:32 PM (#108) Useril este offline   Chef 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

@stupidulNu te contrazic. Eu nu primesc acelasi mesaj pentru ca nu am depus decat cu cardul. Daca as fi depus prin Monebookers sau bank transfer probabil as fi primit acelasi mesaj.
0

Postat 07 July 2010 - 10:12 AM (#109) Userul este online   phaenius 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 5423
  • Inregistrat: 25-May 08

Daca am depus sa zicem 100 euro cu cardul si din 100 fac 200, nu pot extrage decat tot 100 ? Ce se intampla cu restul de 100 ? Ii pot retrage ulterior, tot cu cardul ? Nu am depus cu MB, poate nici nu am MB. Alte optiuni care sint ? Pentru ca ar fi ilogic sa poti retrage doar cat depui. Pentru ce mai joci atunci ?
0

Postat 07 July 2010 - 10:49 AM (#110) Useril este offline   costica 

• Parior
  • PipPip
  • Postari: 15
  • Inregistrat: 20-August 09

Citeaza

Originally posted by phaeniusDaca am depus sa zicem 100 euro cu cardul si din 100 fac 200, nu pot extrage decat tot 100 ? Ce se intampla cu restul de 100 ? Ii pot retrage ulterior, tot cu cardul ? Nu am depus cu MB, poate nici nu am MB. Alte optiuni care sint ? Pentru ca ar fi ilogic sa poti retrage doar cat depui. Pentru ce mai joci atunci ?
Conform pasajului urmator :\"You must withdraw to each card at least the total amount deposited from that card before you are able to withdraw your \'additional\' winnings\", prima retragere trebuie sa fie egala cu depunerea: in cazul tau depui 100 si faci 200, trebuie sa faci 2 retrageri : depunerea de 100 prima data, astepti sa vina banii si apoi mai retragi restul. Vine celalalt tip si ne arata negru pe alb ca aceasta ca aceasta regula( dealtfel stupida d.p.m.d.v) nu s`a aplicat si in cazul lui. Sa`i ia naiba cu regulile lor stupide ca nu`i mai intelege nimeni.Mie`mi expira cardul in septembrie, nu stiu daca voi apuca sa egalizez balanta depunere-extragere, atunci ce vor zice? Chiar sunt curios daca inventeaza vreo duma:)[Edited on 7-7-2010 by costica][Edited on 7-7-2010 by costica]
0

Postat 07 July 2010 - 12:38 PM (#111) Useril este offline   pcsaba 

• Parior
  • PipPipPip
  • Postari: 43
  • Inregistrat: 31-January 08

Totuşi cineva să -mi dea un răspuns la īntrebare:Dacă ai depus şi cu M. B. şi prin card mai poţi să retragi prin M. B. , sau numai prin card. Şi īn caz de cīştig , cum poţi retrage suma cīştigată, mai mare decīt ai depus?
0

Postat 07 July 2010 - 01:11 PM (#112) Userul este online   phaenius 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip

Merci Costica. Vorba unui user de aici de pe forum. Mai intai sa castig si apoi incep sa-mi fac probleme cum ii scot.
0

Postat 07 July 2010 - 07:45 PM (#113) Useril este offline   ionnu 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1814
  • Inregistrat: 30-May 09

Citeaza

Originally posted by pcsabacum poţi retrage suma cīştigată, mai mare decīt ai depus?
transfer bancar.
0

Postat 07 July 2010 - 10:26 PM (#114) Useril este offline   Chef 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

@phaeniusNu stii ca nimeni nu pierde la Betfair?
0

Postat 21 July 2010 - 07:45 PM (#115) Useril este offline   jablonsky 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 596
  • Inregistrat: 20-November 06

You cannot withdraw more than EUR 0.00 via xxx (Visa) until you have withdrawn at least the amount you have deposited on each of the other payment methods you have used (Moneybookers). Please reduce the amount to EUR 0.00 for xxx (Visa) and withdraw the remaining via the other payment methods already used. Se pare ca mai intai trebuie sa retrag cat aveam depus si cu MB inainte de a retrage pe noul card :)
bet365, ing, gamebookers, partybets, toti niste zdrente
0

Postat 21 July 2010 - 09:32 PM (#116) Userul este online   phaenius 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip

Citeaza

Originally posted by Chef@phaeniusNu stii ca nimeni nu pierde la Betfair?
Sa le spuna cineva asta si idiotilor de italieni, care au luat 3 boabe de la puternica echipa a Slovaciei.
0

Arata acest topic

• 6 Pagini +
  • « Prima
  • 4
  • 5
  • 6
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Skin si limba