Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal: Card blocat ING - Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal

Salt la continut

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Share Topic:   del-icio-us digg email facebook google stumbleupon
  • 6 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Card blocat ING

Postat 29 June 2010 - 08:43 AM (#41) Useril este offline   summer.n 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 521
  • Inregistrat: 21-January 09

Citeaza

Originally posted by pagady21Mai am o intrebare pentru romanticul asta \"nopti de vara\". Cati ani ai \"prietene\" ? (ca se vede ca esti fan Mircea Spagat) Te-ai simtit cumva frustrat, ca ti-am zis sa iesi la o plimbare cu prietena si nu ai stiut pe care s-o alegi dintre dreapta si stanga? Ortografie...??? Punctuatie...??? Tu stii ce sunt astea \"prietene\"? Ai vazut \"....\" pentru prima data in viata, in comentariul meu si nu ai stiut ce O.Z.N. -uri sunt alea? Bai \"prietene\" relaxeaza-te, ca esti tanar si e pacat sa clachezi de pe-acum! Te am pe constiinta, zau....!
Desi nu ar trebui sa ma pun in minte cu papagalul ca are mintea odihnita o sa incerc dar nu promit ca o sa reusesc sa ma cobor la nivelul lui:bash:In clasa a cincea te-a invatat pe tine ma sa pui puncte puncte dupa fiecare fraza ? Poate si in clasa a cincea te-a invatat sa pui si puncte puncte dupa virgula nu?Sau la lectiile de punctuatie erai in parc cu prietena sau dadeai un baiaram cu \"baietii tai\" ? =))Nu stiam ca mircea badea si-a pus sigiliul pe cuvantul \"prietene\" si nu mai are voie sa-l foloseasca nimeni:ignore:.Vad ca esti la curent cu tot ce se intampla pe la tv.Eu n-am mai multe ore de tv vazute intr-un an cate ai tu intr-o zi micule frustrat cu sfaturi de viata pentru toti:mrg:Ce-mi plac mie astia care te intreaba de varsta si iti dau sfaturi de viata din fata unui monitor.Cei mai tari din societate
0

Postat 29 June 2010 - 09:00 AM (#42) Useril este offline   S.S.L 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 211
  • Inregistrat: 17-February 09

Citeaza

origineel gepost door pescadorulDeci apar niste prevederi care in mod normal ar trebui sa mai limiteze din abuzurile \"camatarilor\" cu nume pompoase gen Raiffeisen, Libra, BCR, BRD, Pyreus, etc care pana acum in Romania s-au pisat pe clienti cand a vrut muschiul lor storcandu-i de bani prin tot felul de prevederi \"perverse\" si comisioane ascunse care nu apar oricum la sucursalele lor din strainatatea \"civilizata\". Dar cum in Romania interesul personal primeaza cu nesimtire si contractele au fost facute pe masura dand, pentru un pumn de arginti, liber la marile firme, alea serioase sa-si faca contractele beton... pentru ei, prin care sunt liberi sa faca jaf cu documente legale si inatacabile.
in Romania te taxeaza si la retrageri ATM, iar daca doamne fereste, nu gasesti bancomat apartinand bancii la care ai cardul emis si te \"iubesti\" cu \"competitia\", adio X% din soldul curent.[Bewerken aan 29-6-2010 door S.S.L]
0

Postat 29 June 2010 - 10:03 AM (#43) Useril este offline   Cristinel 

• Parior Senior
  • Grup: Moderators
  • Postari: 1380
  • Inregistrat: 16-May 10

va certati pe unde apucati,al dracului romani. Spania @ 2.00[Edited on 29-6-2010 by Cristinel]
Rugby-ul este un sport de golani practicat de domni, pe cand fotbalul este un sport de domni practicat de golani".(Pierre de Coubertin)
0

Postat 29 June 2010 - 10:39 AM (#44) Useril este offline   ipse2009 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1321
  • Inregistrat: 14-May 09

Suntem latini Cristinel fara cearta nimic nu are farmec.Paraguay vs Japonia over 1,5.
0

Postat 29 June 2010 - 10:46 AM (#45) Useril este offline   pescadorul 

• Parior Senior
  • Postari: 3587
  • Inregistrat: 20-February 05

NIMENI NU E DESTEPT ATAT TIMP CAT SUNTEM MURITORI!... :mrg:Adica sa intelegem ca inteligenta este o calitate a nemuririi, cam dura aprecierea vis-a-vis de omenire in general care din nenorocire este muritoare. Unii mai \"misca\" cat de cat... :bun: De obicei, a recurge la astfel de subterfugii cum este nivelul gramatical al partenerului de dialog, denota de exemplu ca nu ai, cel putin pe moment o replica \"pe masura\" la indemana si incepi s-o \"arzi\" p-alaturi incercand sa scoti in evidenta defecte colaterale ale unui eventual \"rival\". Tot atat de adevarat este ca o exprimare \"indoielnica\" sau o ortografie \"ingrozitoare\" deranjeaza dar asta nu inseamna ca trebuie sa coboram cu critica asupra unui text pana la amanunte ce tin mai degraba de un forum cu profil adecvat. Nimeni nu-ti poate cere, pe un forum \"popular\" sa fii un matematician de execeptie asa cum nu poate avea pretentia sa ai o exprimare elevata care necesita \"acumulari\", efort pe care, cel putin tinerii, nu mai sunt prea dispusi sa-l faca dar macar a scrie corect este o obligatie elementara. Una este sa scrii o data fara o liniuta de unire sau de despartire... ;) depinde din ce unghi privesti, ce denota ca te-ai grabit si alta este s-o faci permanent, rezultand ca nu prea le ai. Probabil ca mai corect ar fi sa apelam tot la inaintasi care, desi sunt acum \"oale si ulcele\", au dat dovada de multa intelepciune apreciind ca \"omul cat traieste invata\"... nu neaparat ca e tampit... :mrg:
0

Postat 29 June 2010 - 11:06 AM (#46) Useril este offline   ovidiu80 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 573
  • Inregistrat: 27-November 04

Bine punctat. Bravo. E nevoie de oameni ca tine pe forumul asta!!:bun:

Citeaza

Originally posted by pescadorulNIMENI NU E DESTEPT ATAT TIMP CAT SUNTEM MURITORI!... :mrg:Adica sa intelegem ca inteligenta este o calitate a nemuririi, cam dura aprecierea vis-a-vis de omenire in general care din nenorocire este muritoare. Unii mai \"misca\" cat de cat... ;) De obicei, a recurge la astfel de subterfugii cum este nivelul gramatical al partenerului de dialog, denota de exemplu ca nu ai, cel putin pe moment o replica \"pe masura\" la indemana si incepi s-o \"arzi\" p-alaturi incercand sa scoti in evidenta defecte colaterale ale unui eventual \"rival\". Tot atat de adevarat este ca o exprimare \"indoielnica\" sau o ortografie \"ingrozitoare\" deranjeaza dar asta nu inseamna ca trebuie sa coboram cu critica asupra unui text pana la amanunte ce tin mai degraba de un forum cu profil adecvat. Nimeni nu-ti poate cere, pe un forum \"popular\" sa fii un matematician de execeptie asa cum nu poate avea pretentia sa ai o exprimare elevata care necesita \"acumulari\", efort pe care, cel putin tinerii, nu mai sunt prea dispusi sa-l faca dar macar a scrie corect este o obligatie elementara. Una este sa scrii o data fara o liniuta de unire sau de despartire... :mrg: depinde din ce unghi privesti, ce denota ca te-ai grabit si alta este s-o faci permanent, rezultand ca nu prea le ai. Probabil ca mai corect ar fi sa apelam tot la inaintasi care, desi sunt acum \"oale si ulcele\", au dat dovada de multa intelepciune apreciind ca \"omul cat traieste invata\"... nu neaparat ca e tampit... :mrg:

0

Postat 29 June 2010 - 11:15 AM (#47) Useril este offline   pescadorul 

• Parior Senior

Si pentru ca tot s-a transformat spatiul dintr-un \"ring\" intr-unul de previziuni, as fi dispus la aceasta ora sa ii aleg pe baietii aia care par ca se screm permanent cu un (HT or FT) de 2.90 la Gamebookers sau mai avantajosul DNB pe \"constipati\" de cota medie 2.65, desi n-as promite ca chiar asta voi juca dar, in mare, cam pe acolo imi zboara gandul.Despre vecinii din peninsula Iberica nu mai pot sa dau inapoi in situatia cand, la inceput, ii consideram pe spanioli vrednici sa spere la Cupa Mondiala asa ca nu-i pot lasa tocmai acum cand vor avea de furca cu portughezii... 1@2.10 Expekt.
0

Postat 29 June 2010 - 11:18 AM (#48) Useril este offline   relansat 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1587
  • Inregistrat: 04-December 05

pescadorul presedinte :bigok_125:
0

Postat 29 June 2010 - 11:24 AM (#49) Useril este offline   pescadorul 

• Parior Senior

Nuuuuu, dar macar o Elena Udrea ar merge, daca-mi dau cu ruj pe buze si-mi epilez parul dintre sani, ca dupa un sprit amanuntele scapa... :bigok_125:
0

Postat 29 June 2010 - 11:35 AM (#50) Useril este offline   iuli_23 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 2824
  • Inregistrat: 15-October 05

In afara de Sleepwalker care nu stie daca a primit sau nu vreun apel de la ing, este cineva care nu pariaza la bf si a fost totusi sunat de catre cei de la ing?
Back in business....
0

Postat 29 June 2010 - 12:02 PM (#51) Useril este offline   liviu650 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 108
  • Inregistrat: 13-May 09

Citeaza

Originally posted by summer_nightsPffff Adi , sa vezi iar foieli cu inregistrare card la BF.Scanari card nou ,emaiuluri,etc :bigok_125:
Pentru a inregistra un card la betfair nu trbuie sa trimiti niciun scan.Eu depun si retrag la betfair cu card ing visa electron, dar nu am fost contactat de banca.
0

Postat 29 June 2010 - 12:13 PM (#52) Useril este offline   psycho 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 140
  • Inregistrat: 25-August 06

Eu am pariat doar la bet365 in ultimul an si am primit mesajul de la ING
0

Postat 29 June 2010 - 12:19 PM (#53) Useril este offline   cipriasu 

• Parior
  • PipPipPip
  • Postari: 42
  • Inregistrat: 08-October 08

Am primit si eu sms-ul cu pricina. Confirm ca este vorba de \"tandem-ul\" Betfair - ING. Am sunat aseara la banca si mi-a zis fata de pe fir ca probabil e din cauza de expirare. Dupa ce i-am spus ca e valabil pana in 2012 m-a rugat sa trec pe la ei sa lamurim treaba. Drept pentru care astazi am purces intr-acolo. Aceeasi fata imi spune, de data asta ochi in ochi, ca e vorba de o \"alerta Visa - Mastercard\", ca probabil \"s-a spart\" vreo baza de date (Betfair? :bigok_125: ) si ca Visa inlocuieste automat cardurile dupa ce le blocheaza. Voi primi noul PIN prin posta. Deci \"e de la ei\".

Citeaza

Originally posted by summer_nightsEu am facut o retragere duminica,daca nu imi ajung banii maine ce se intampla cu ei ca de miercuri mi-l blocheaza ?
I-am spus fetei ca am facut o retragere Duminica. \"Nu-i bai - zice ea. Cardul era valabil la acea data. Veti primi banii chiar daca ajung la noi pe data de 30.06\" Acuma ... stau si ma gandesc. Oare ar fi bine sa golesc contul meu la Betfair si apoi sa depun cu noul card?
0

Postat 29 June 2010 - 01:18 PM (#54) Useril este offline   costica 

• Parior
  • PipPip
  • Postari: 15
  • Inregistrat: 20-August 09

doar la betfair am jucat si eu in ultima perioada , dar nu am primit nici un tel/mesaj de la ingoff: au trecut destule zile de cand am trimis scanurile pt \"full account checking\"- factura&card si nu am primit nici un mail de confirmare cum ca as fi sau nu fully checked. O fi asta vreun impediment sau trebuie sa insist cu mailuri pana mi se va raspunde. Multumesc pt eventualele raspunsuri
0

Postat 29 June 2010 - 01:41 PM (#55) Useril este offline   jablonsky 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 596
  • Inregistrat: 20-November 06

la betfair trebuie sa retragi minim cat ai depus pe metoda respectiva, in cazul de fata cardul care va fi blocat?oare va fi problema cu retrasu ulterior pe alt card?
bet365, ing, gamebookers, partybets, toti niste zdrente
0

Postat 29 June 2010 - 01:51 PM (#56) Useril este offline   tzacanitul 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 803
  • Inregistrat: 06-October 06

E cineva care nu a a fost sunat? ca eu nu sunt in tara momentan si nici roamingul nu l\'am activat....sa stiu si eu ce si cum... [Edited on 29-6-2010 by tzacanitul]
FZR !
0

Postat 29 June 2010 - 02:21 PM (#57) Useril este offline   iuli_23 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 2824
  • Inregistrat: 15-October 05

Nici eu nu am fost sunat.
Back in business....
0

Postat 29 June 2010 - 02:24 PM (#58) Useril este offline   lazioroma2000 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 102
  • Inregistrat: 22-December 08

nici eu nu am fost sunat si am jucat in ultimul timp la betfair
0

Postat 29 June 2010 - 03:16 PM (#59) Useril este offline   summer.n 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 521
  • Inregistrat: 21-January 09

Citeaza

Originally posted by liviu650

Citeaza

Originally posted by summer_nightsPffff Adi , sa vezi iar foieli cu inregistrare card la BF.Scanari card nou ,emaiuluri,etc :jump2:
Pentru a inregistra un card la betfair nu trbuie sa trimiti niciun scan.Eu depun si retrag la betfair cu card ing visa electron, dar nu am fost contactat de banca.
La inceput asa a fost, bf nu-ti acceptau cardul fara sa le trimiti copii scanate dupa el.Tu cand ti-ai facut contul?

Citeaza

Originally posted by cipriasuAm primit si eu sms-ul cu pricina. Confirm ca este vorba de \"tandem-ul\" Betfair - ING. Am sunat aseara la banca si mi-a zis fata de pe fir ca probabil e din cauza de expirare. Dupa ce i-am spus ca e valabil pana in 2012 m-a rugat sa trec pe la ei sa lamurim treaba. Drept pentru care astazi am purces intr-acolo. Aceeasi fata imi spune, de data asta ochi in ochi, ca e vorba de o \"alerta Visa - Mastercard\", ca probabil \"s-a spart\" vreo baza de date (Betfair? :bigok_125: ) si ca Visa inlocuieste automat cardurile dupa ce le blocheaza. Voi primi noul PIN prin posta. Deci \"e de la ei\".

Citeaza

Originally posted by summer_nightsEu am facut o retragere duminica,daca nu imi ajung banii maine ce se intampla cu ei ca de miercuri mi-l blocheaza ?
I-am spus fetei ca am facut o retragere Duminica. \"Nu-i bai - zice ea. Cardul era valabil la acea data. Veti primi banii chiar daca ajung la noi pe data de 30.06\" Acuma ... stau si ma gandesc. Oare ar fi bine sa golesc contul meu la Betfair si apoi sa depun cu noul card?
Pe forumul la betfair este un thread - Where\'s the thread on hacked Betfair accounts & Security? :000:http://community.betfair.com/general_betting/go/thread/view/94082/24896773/Where039;s_the_thread_on_hacked_Betfair_accounts_amp;_SecurityCica ar fi deschis cineva un topic despre o recenta spargere de date de la betfair dar a \"disparut\" respectivul topic.Parca incep sa se lege lucrurile.E grava treaba daca chiar asa e sa se fi spart vreo baza de date la betfair iar ei nici macar nu au zis nimic:ignore:Mersi si pt raspunsul cu retragerea.Ai facut si tu retragere duminica sau ai intrebat de curiozitate?Oricum sunt sanse sa ajunga azi banii dupa 4 jumate,asa ca mai verifica din cand in cand.Ar fi bine sa ajunga azi.[Edited on 29-6-2010 by summer_nights]
0

Postat 29 June 2010 - 03:31 PM (#60) Useril este offline   liviu650 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 108
  • Inregistrat: 13-May 09

Citeaza

Originally posted by summer_nights

Citeaza

Originally posted by liviu650

Citeaza

Originally posted by summer_nightsPffff Adi , sa vezi iar foieli cu inregistrare card la BF.Scanari card nou ,emaiuluri,etc :bigok_125:
La inceput asa a fost, bf nu-ti acceptau cardul fara sa le trimiti copii scanate dupa el.Tu cand ti-ai facut contul?Pe forumul la betfair este un thread - Where\'s the thread on hacked Betfair accounts & Security? :000:http://community.betfair.com/general_betting/go/thread/view/94082/24896773/Where039;s_the_thread_on_hacked_Betfair_accounts_amp;_SecurityCica ar fi deschis cineva un topic despre o recenta spargere de date de la betfair dar a \"disparut\" respectivul topic.Parca incep sa se lege lucrurile.E grava treaba daca chiar asa e sa se fi spart vreo baza de date la betfair iar ei nici macar nu au zis nimic:ignore:Mersi si pt raspunsul cu retragerea.Ai facut si tu retragere duminica sau ai intrebat de curiozitate?Oricum sunt sanse sa ajunga azi banii dupa 4 jumate,asa ca mai verifica din cand in cand.Ar fi bine sa ajunga azi.[Edited on 29-6-2010 by summer_nights]
eu mi-am facut cntul acum 1 an, dar nu asta conteaza, daca vrei sa adaugi un card nou nu trbuie sa trimiti niciun scan.legat de conturile hackuite de la betfair, din ce stiu eu este vorba despre niste conturi din UK ale caror informatii au fost interceptate din cauza securitatii slabe a providerului de internet virgin. daca va simtiti in pericol puteti folosi la logare un virtual keyboard.
0

Arata acest topic

• 6 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Skin si limba