Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal: cont inchis la bet365 de o luna... - Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal

Salt la continut

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Share Topic:   del-icio-us digg email facebook google stumbleupon
Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

cont inchis la bet365 de o luna...

Postat 11 July 2010 - 10:47 AM (#1) Useril este offline   orthez 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 137
  • Inregistrat: 25-January 10

de o luna mi-au inchis astia contul la bet 365 si nu mi-l deblocheaza,zilnic vorbesc cu ei pe chat,am jucat cu un prieten poker care si-a dobandit banii de la pokerstrategy,si i-a pierdut la mine in cont,am incercat sa fac retragerea,mi-a fost validata si a doua zi primesc mail cum ca mi-au inchis contul din motive de securitate,ceva frauda vorbeau ei:p,ce ziceti,am sanse sa-mi deblocheze si sa-mi dea banii ?
0

Postat 11 July 2010 - 10:52 AM (#2) Useril este offline   Fanatic 88 

• Parior
  • PipPipPip
  • Postari: 72
  • Inregistrat: 06-February 09

pai astia sunt asa prosti si nu si-au dat seama ce ati facut ? prietenul tau ti-a cedat bani pe care nu-i putea retrage el , fiind nevoie sa-i ruleze intai .
www.betting-picks.info
0

Postat 11 July 2010 - 11:13 AM (#3) Useril este offline   orthez 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

ba ,au observat,de aia mi-au inchis contul,si de atunci nu-mi dau nici o lamurire sa stiu il inchid definitiv sau nu
0

Postat 11 July 2010 - 12:54 PM (#4) Useril este offline   Fanatic 88 

• Parior
  • PipPipPip
  • Postari: 72
  • Inregistrat: 06-February 09

din cate stiu eu , trebuie sa le dai o explicatie cu ce s-a intamplat atunci , dar practic nu ai cum sa iesi bine din asta , presupunand ca le vei spune ca nu-l cunosti pe cel cu care ai jucat poker si banii nu ti-au fost cedati ci pur si simplu i-ai castigat cinstit , nu vor inghiti asta . mai bine iti iei adio de la contul acela . ti-au blocat doar contul de pariuri sau si cel de pariuri ?
www.betting-picks.info
0

Postat 11 July 2010 - 01:01 PM (#5) Useril este offline   vandursi 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1731
  • Inregistrat: 01-February 06

cum sa-ti deblocheze contul, ai incalcat regulilebine ca ti l-au blocat
0

Postat 11 July 2010 - 01:02 PM (#6) Useril este offline   orthez 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

le-am dat o explicatie care mi-au zis ca o sa fie trimisa la platforma de poker pentru a fi analizata,eu asta le-am tot cerut sa-mi spuna clar da sau ba,sa nu astept ca fraieru,ambele mi-s blocate,pot sa ma inregistrez da cam atat,banii mi-s tot acolo da nu pot sa fac nimic
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Skin si limba