Votati viitoarea campioana a Romaniei. Cotele sunt de la bwin, care o da favorita pe CFR, insa parerea mea este ca va fi o schimbare in acest an. Opinii ?
|
|
Campioana Romaniei 2010-2011
Postat 21 July 2010 - 12:14 AM (#2)
Inutil poll-ul. Maimuta Felix a decis deja ca Vasluiul sa fie campioana :jump2:
Postat 21 July 2010 - 12:33 AM (#3)
Eu zic ca Cluju are cea mai buna echipa. Aparare buna, mijloc foarte bun si atac la fel. O sa fie greu de invins. Chiar daca is dinamovist nu cred ca Dinamo va reusi ceva mai sus de locu 3 sau 4, sau cine stie...
Postat 21 July 2010 - 12:34 AM (#4)
cand zic Cluju ma refer la CFR. Universitate e dupa parerea mea o echipa modesta si nu cred ca va realiza ceva, va fi greu sa se salveze
Postat 21 July 2010 - 10:14 AM (#5)
Si CFR e o echipa medie. Noroc cu arbitrii si furtisagurile. Cat sa o mai duca si ei ? Cu portughezii aia de mana a saptea de parca ar fi Ronaldo.[Edited on 21-7-2010 by phaenius]
Postat 21 July 2010 - 10:30 AM (#7)
la Craiova intrebarea este daca se va salva sau nu de la retrogradare:plott:
Postat 21 July 2010 - 11:23 AM (#8)
CFR Cluj:Performera ultimilor ani, CFR se afla din punctul meu intr-o panta desscendenta ca evolutii si doar marile greseli pe care le-au facut celelalte echipe in sezonul trecut au facut ca echipa din Cluj sa fie campioana (ma rog, au mai fost si alti factori mai mult sau mai putin conjuncturali). Anul asta insa cred ca nu vor mai merge treburile asa bine din punctul devedere al rezultatelor si stilul nespectaculos al campionilor va fi penalizat. Totusi vor fi interensate meciurile cu echipele \"infratite\", gen Bistrita, Medias, Targu Mures dar si derby`ul cu Universitatea. Daca in anii trecuti avantajul CFR-ului erau victoriile cu echipele mici, acum va fi mult mai greu ..Steaua:Marele \"power horse\" al campionatului se asteapta a fi Steaua. Cu o adevarata revulutie din toate punctele de vedere, Steaua pare a fi una din marile favorite atat prin prisma rezultatelor din amicale dar mai ales prin atmosfera pozitiva care pare a se instaura in Ghencea. Se vorbeste de lipsa de omogenitate si chestii de genul, insa ma astept ca Steaua sa aiba un an extraordinar, atat in tara cat si in Europa. Steaua e pariul meu si probabil al altor milioane de suporteri din tara.Dinamo:Dinamo a incercat in aceasta vara sa faca ceea ce ar fi trebuit de foarte multa vreme: sa vanda \"pietrele de moara\", acei jucatori care nu prea au dat randament si a caror aducere inapoi la club a fost mai mult sau mai putin discuabila - Niculescu, Bostina, Bratu, Zicu. Alt mare avantaj in reprezinta aducerea tinerilor care au fost imprumutati sezonul trecut: Paun, Liviu Ganea si care au aratat ca au valoarea de a juca la Dinamo. Adaugand si readucerea simbolului Andone, cred ca Dinamo va avea un cuvant important in acest sezon si nu m-ar mira sa-i vedem pe caini peste CFR.Timisoara:O campanie relativ linistita de vara pentru Timisoara care inca stie daca va mai beneficia pentru mult timp de sprijinul patronului Iancu. De la Poli ma astept la u nsezon in nota celor precedente, cu ambitii mari dar realizari putine. Urziceni:Ialomitenii isi continua strategia implementata inca de la inceputurile lor si anume reinventarea \"epavelor\" insa nu stiu cat succes vor mai avea. Petre Marin si Neaga sunt doar doua din numele cu care Urziceni incearca marea performata insa nu cred ca va fi de ajuns. Daca luam in considerare si posibila plecare a lui MM, cred ca soarta Urziceniului nu va fi una prea fericita in acest an.Vaslui: Investitii mari, sperante multe, personal cred in realizari putine :jump2: Pur si simplu nu vad Vasluiul facand performanta in acest an si nu cred in simbioza dintre clubul moldovean si legiunea spaniolaRapid:Alt pariu de la care se asteapta multe in acest an. Venirea lui Dinu Gheorghe cu tot alaiul de la Brasov ar putea consolida o echipa care avea lot dar nu si grup iar Sumudica, un simbol al giulestenilor, ar putea crea acea legatura de care era nevoie pentru performanta de acum ceva ani. Rapid va surprinde sezonul asta ...Asadar, cum vad eu sezonul asta:Campioana:Steaua BucurestiLocul 2:Dinamo Bucuresti3-4:CFR ClujRapid Bucuresti5-8VasluiTimisoaraUrziceniSportulRandom teams:U CraiovaU ClujGaz MetanAstraOtelul BrasovRetrogradare:Gloria BistritaVictoria BranestiPanduriiTargu-Mures
Postat 21 July 2010 - 12:56 PM (#9)
Campionatul de anul acesta va fi mult mai disputat.Au iesit din joc prafi precum Hizo,talnar sau sabau si au venit antrenori extrem e buni precum lopes caro,piti sau andone.CFR va castiga campionatul.Are lotul mult mai puternic si mai valoros.Antrenorul este cam slab dar echipa va merge din inertie.Steaua degeaba a facut 13 transferuri....majoritatea jucatorilor adusi sunt jucatori de 200-300 de mii sau rebuturi.Piturca va face treaba cu ei,dar mai mult de locul 2 nu poate scoate.Rapid si Dinamo vor fi spectatori.Timisoara nici macar atat.Va termina pe 6-71)CFR-Lot de valoare extrem de mare pt un campionat ca al romaniei2)Steaua -Lot slab dar Piti ii va duce pe podium3)Vaslui sau dinamo.Dinamo nu ar avea ce cauta pe podium dar andone va face din rahat bici si cred ca o va duce pe dinamo in primele 3-4.5) Unirea sau rapid.Meme ar fi in stare sa o duca si pe Viitorul Cuca macaii pe podium.Este un manager de exceptie.Este posibil chiar ca unirea sa termine undeva pe 2-3 daca nu va fi furata.
Postat 21 July 2010 - 01:12 PM (#10)
@power dinamo pe 1-2? :drak:putem face un pariu pe tema asta, daca vrei :jump2:
Postat 21 July 2010 - 01:22 PM (#11)
Citeaza
Originally posted by adrian1981Pe Craiova de ce n-ati pus-o la pool?
I don't need won't be a parachute...
Postat 21 July 2010 - 01:53 PM (#12)
Citeaza
Originally posted by adrian1981Pe Craiova de ce n-ati pus-o la pool?
Postat 21 July 2010 - 04:41 PM (#13)
adrian, tu nu esti fan Pandurii ? :mrg:power: ce clujean esti tu, daca discretitezi cfr-ul ? :) poate esti cu universitatea :mrg:fabulos: stiam ca o sa sutii cfr-ul pana in panzele albe, aici nu e nici o surpriza
Postat 21 July 2010 - 06:07 PM (#14)
Explicati-mi si mie va rog, unde naibii vedeti voi valoare mare la clujeni. Sunt cel putin 3 loturi mai puternice decat al lor.Pe cine vedeti voi fotbalisti buni? Culio? Care a dat 3 goluri in 4 ani? Care nu reuseste sa faca un dribling? Pe ala de 20 de ani (imi scapa numele), pe care cica vor 4 milioane si el n-a facut 3 meciuri bune legat. Eu l-am vazut in derbyuri, a fost infect, asta e jucator de valoare? Poate Deac, dar nici el nu este la fel de exploziv ca acum 2 ani. Au o aparare buna, dar atat.
Back in business....
Postat 21 July 2010 - 06:49 PM (#15)
CFR Cluj are cea mai buna echipa underground.
Multi prosti, putine gloante!
Dumnezeu sigur iubeste prostii. Altfel nu ar fi creat atat de multi.
Nu fura!!!Guvernul uraste concurenta!
Dumnezeu sigur iubeste prostii. Altfel nu ar fi creat atat de multi.
Nu fura!!!Guvernul uraste concurenta!
Postat 21 July 2010 - 08:32 PM (#16)
Iuli23...as fi curios sa stiu si eu care sunt cele 3 echipe cu loturi mai valoroase decat cfr. Sa nu mor prost,nu de alta ! Dar fara echipe umflate cu pompa gen unirea,steaua sau dinamo.Vorbesc de echipe care pot vinde oricand 4-5 jucatori la sume mai mari de 1,5-2 mil euro.Eu urmaresc liga 1 de vreo 4-5 ani...si nu am gasit inca pe nimeni.Fara glume gen zicu,tanase sau torje.Pana una alta uitati-va putin si pe site-urile de statistica gen transfermarkt.de.....daca tot vreti sa comparati valoarea loturilor.
Postat 21 July 2010 - 08:52 PM (#18)
Citeaza
Originally posted by iuli_23Explicati-mi si mie va rog, unde naibii vedeti voi valoare mare la clujeni. Sunt cel putin 3 loturi mai puternice decat al lor.Pe cine vedeti voi fotbalisti buni? Culio? Care a dat 3 goluri in 4 ani? Care nu reuseste sa faca un dribling? Pe ala de 20 de ani (imi scapa numele), pe care cica vor 4 milioane si el n-a facut 3 meciuri bune legat. Eu l-am vazut in derbyuri, a fost infect, asta e jucator de valoare? Poate Deac, dar nici el nu este la fel de exploziv ca acum 2 ani. Au o aparare buna, dar atat.
Postat 21 July 2010 - 09:20 PM (#19)
Deac parca e o musca beata. In prima repriza tot pase la urzicenisti dadea. Plus ca sarea mingea din el la preluari, mai rau ca dintr-un perete.
Postat 21 July 2010 - 10:01 PM (#20)
Singura cota valoroasa mi se pare pe Rapid, insa voi miza pe ei abia dupa ce-l aduc pe Moraes. Au cei mai buni fundasi laterali din tara, au jucatori care pot oricand face diferenta Spadacio, Cesinha, Roman, Herea, venirea lui Vama le va aduce protectie la arbitrii, n-au meciuri in cupele europene, au un antrenor inteligent si foarte exigent(nu-i asa Iulica?:) ) . Cfr-ul avea 3.75 cand se batea cu Steaua si Urziceni la titlu, acum s-a intarit Rapidul, cat de cat Steaua, Vasluiul. Prima sansa tot clujenii o au, Mandorlini e meserie, cine spune altceva sa se uite in cate sisteme de joc a evoluat Cfr-ul in retur si o sa-si dea seama ce volum de munca face italianul la Cluj.As propune deschiderea unui topic dedicat pariurilor pe termen lung, casele de pariuri fac cadouri si e pacat sa nu speculam. Vin si cu o propunere, Barcelona sau Real Madrid sa castige Champions League in sezonul urmator(profit 145%), sunt echipele cele mai puternice de pe continent doar Chelsea le poate face fata, insa fara intariri echipa lui Ancelotti va claca, are un lot batranicios.
Poate ajuta pe cineva, daca aveti cunostinte care sufera de cancer recomandati-le sa citeasca cartea Anticancer, David Servan-Schreiber.
Caut colaboratori pentru Liga secunda din Romania
Arata acest topic
|
|
Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Ajutor