Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal: Campioana Romaniei 2010-2011 - Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal

Salt la continut

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Share Topic:   del-icio-us digg email facebook google stumbleupon
  • 8 Pagini +
  • « Prima
  • 6
  • 7
  • 8
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Campioana Romaniei 2010-2011 Evaluare topic: -----

Poll: Campioana Romaniei 2010-2011 (0 membri au votat)

Campioana Romaniei 2010-2011

1. CFR Cluj 3,50 (10 voturi [10.42%])

Procentaj din vot: 10.42%

2. Steaua 5,50 (27 voturi [28.12%])

Procentaj din vot: 28.12%

3. Dinamo 6,00 (12 voturi [12.50%])

Procentaj din vot: 12.50%

4. Timisoara 6,00 (7 voturi [7.29%])

Procentaj din vot: 7.29%

5. Vaslui 6,50 (6 voturi [6.25%])

Procentaj din vot: 6.25%

6. Urziceni 6,50 (3 voturi [3.12%])

Procentaj din vot: 3.12%

7. Rapid 12,50 (11 voturi [11.46%])

Procentaj din vot: 11.46%

8. Alta echipa (15 voturi [15.62%])

Procentaj din vot: 15.62%

Voteaza Vizitatorii nu pot vota

Postat 17 May 2011 - 11:30 PM (#141) Useril este offline   Razvi 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1632
  • Inregistrat: 29-November 04
  • LocationTimisoara

Citeaza

Originally posted by E_Dog

Citeaza

Originally posted by Razvi

Citeaza

Originally posted by phaeniusCei care injura si debiteaza obscenitati sint niste gunoaie, niste prost crescuti, dar nu sint reprezentativi nici pentru suporterii echipei X, nici pentru jucatori si cu atat mai mult, pentru oras.
Tocmai ce-am ajuns si eu de la meci. Am zis ca nu mai scriu nimic pe topicul asta dar nu ma pot abtine. Din pacate ce am spus acum cateva zile pe forum s-a dovedit a fi perfect valabil pentru toti suporterii galateni. Atata timp cat tot stadionul striga jumatate din meci Timisoara m**e Timisoara, cat parinti cu copii de 7-10 ani de mana injura tot meciul orasul advers nu mai poti sa spui ca sunt doar niste cazuri intamplatoare. Oras trist, sarac, urat, stadion de liga a 3-a, oameni de c###t, organizare sub orice critica. Sper sa nu mai am vreodata ocazia sa ajung in Buzau, Braila, Galati sau imprejurimi. Peste aceste meleaguri, ca si peste locuitorii lor, nu au trecut 21 de ani de la revolutie...de fapt, au ramas la stadiul de primate. Poate nu toti, dar COVARSITOAREA majoritate cu care am avut ghinionul sa intru in contact. Strict despre joc. Tot respectul pentru jucatorii galateni pentru cum au abordat partida si cum au stiut sa se daruiasca. Pacat ca reprezinta un astfel de oras.[Edited on 16-5-2011 by Razvi]
De ce oare tocmai oameni ca voi se gasesc sa dea exemple despre cum ar trebui sa se comporte un public civilizat pe un stadion de fotbal??!! Voi care l-ati facut pe Banel Nicolita in toate felurile si l-ati umplut de c***t,atunci cand a venit cu Steaua la Timisoara si pana la urma tot \"tiganul\" a fost gentelman...voi care la fiecare meci jucat de Dinamo la Timisoara,le dati la m**e timp de 90 de min....voi care la acest meci,atunci cand era 1-0 ptr Otelu,nesuportand scorul afisat pe tabela a-ti rupt firele care alimentau tabela cu energie electrica facand-o nefunctionabila...voi care la meciul tur jucat la timisoara a-ti scandat din tribune \"moldoveni m**e moldoveni\",o scandare care cred ca jigneste o mare masa de oameni,nu doar o echipa de fotbal si spectatorii prezenti,o scandare rasista pana la urma,dar voua va plac scandarile rasiste nu-i asa?? asa ca inainte de a preda altora lectii de moralitate si de buna purtare uita-te in curtea voastra si ai sa gasesti o multime de primate....si apropo,poate ca suntem un oras trist,poate ca suntem mai saraci,poate ca suntem si urati,dar astia suntem noi,o echipa mica cu suflet mare,o echipa care si-a vazut de jocul de fotbal nu de atacuri murdare,perverse si necontenite in presa si la tv,o echipa care duminica v-a batut pe teren,curat,fara murdarii,fara arbitri si ptr asta ar trebui s-o felicitati si voi, impreuna cu \"conducatorul vostru suprem\"...macar acum in al 12-lea ceas...
1. Banel a fost facut tigan. Care-i problema? Cu ce-a fost jignit? Unde e jignirea sa-i spui la un tigan tigan? :mrg:2. Una e sa scandeze galeria o injuratura alta e sa scandeze tot stadionul. Daca 300-500 de derbedei din galeria Otelului ar fi strigat ce-am zis eu mai sus era o situatie acceptabila si oarecum de inteles pentru nivelul de educatie al specatorilor ce merg la un meci de fotbal. Ce mi s-a parut mie incredibil a fost ca tot stadionul a injurat la Galati si asta pe aproape toata durata meciului. Nu cred ca la meciul cu Galati de la Timisoara de care zici tu au strigat ce-au strigat mai mult de 15% din spectatori...3. Daca ai fi citat postarea mea pana la capat ai fi vazut ca am spus ca Otelul a dovedit in meciul direct ca a meritat sa fie campioana. Nu neaparat ca ar fi jucat duminica mai bine ca Poli. Dar din punctul de vedere al dorintei si al sacrifciului au fost departe de jucatorii nostrii.[Edited on 17-5-2011 by Razvi]
... football is a globalized multinational business, with tentacles and intrests that stretched far beyond the border of the nation state, and there is no turning back.
0

Postat 17 May 2011 - 11:52 PM (#142) Useril este offline   nobets 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 317
  • Inregistrat: 24-October 08

In primul rand,tu ca moderator ar trebui sa incetezi cu inflacararea suporterului,ca nu ai sa ajungi nicaieri,decat la alte divergente.Daca aveti chef de cearta mutati-va pe sport.ro si va puteti desfasura in voie.In legatura cu \"In nici o tara civilizata nu ai sa vezi suporteri iesind in oras pentru a sarbatori succesele unor echipe din alte orase.\",tarile civilizate sunt obisnuite cu participari an de an,fata de noi,romanii care rar vedem ca o echipa romaneasca sa faca performanta,poate de asta reactia.In al 2-lea rand si ultimul,lasati-o mai moale cu \"suporteria\" asta ca nu va dau ei de mancare.Ei castiga f bine,chiar daca joaca sau nu,si-i doare undeva de voi toti,astia ,asa numiti \"suporteri\".Fotbalul ii frumos de urmarit,dar se exagereaza in ceea ce priveste sumele care se invart,salarii si transferuri de sute si sute de miliarde euro,in timp ce unii oameni mor de foame sau din lipsa de medicamente.,.Asa ca incheiati cu discutiile fanatice despre niste ghiolbai,care bat o besica toata ziua,si aia nu o bat cum trebuie.Numai bine
0

Postat 18 May 2011 - 12:11 AM (#143) Useril este offline   Razvi 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1632
  • Inregistrat: 29-November 04
  • LocationTimisoara

Gata. Am terminat.
... football is a globalized multinational business, with tentacles and intrests that stretched far beyond the border of the nation state, and there is no turning back.
0

Postat 18 May 2011 - 12:13 AM (#144) Useril este offline   shark 

• Bet Trick Holder
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 2798
  • Inregistrat: 24-October 07

Ai scapat. Ai deja un auto avertisment, era cat p\'aci sa iei un auto bann :)
Rechinii se nasc inotatori!
Norocul e prea putin si lumea prea multa.
0

Postat 18 May 2011 - 09:11 AM (#145) Userul este online   phaenius 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 5423
  • Inregistrat: 25-May 08

Imi permit o mica gluma, sper sa nu se supere Razvi. El e moderator Italia, nu pe campioana Romaniei :)
0

Postat 18 May 2011 - 10:38 AM (#146) Useril este offline   ipse2009 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1321
  • Inregistrat: 14-May 09

Cam te intreci cu glumele Phaenius.:)
0

Postat 18 May 2011 - 01:49 PM (#147) Useril este offline   superandrei 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 151
  • Inregistrat: 17-March 06

GAME OVER!TAS a anunţat azi decizia în cazul \"Pandurii-Oţelul\", partidă câştigată la masa verde de gălăţeni după neprogramarea grupării gorjene.Verdictul final este acela că meciul nu se va juca, astfel că Oţelul este 100% noua campioană a României!
\"pariez din pasiune nu de dragul modei\"
0

Postat 18 May 2011 - 01:55 PM (#148) Useril este offline   betting_agent 

• Parior Senior
  • Grup: Moderators
  • Postari: 970
  • Inregistrat: 08-October 08
  • LocationTimisoara

ca si timisorean am un comentariu de facut..Acel mit al civilizatiei si bunului simt banatean se duce incet dar sigur. Vad pe strada cum tot mai multi marlani si badarani apar iar de stadion nu mai spun nimic. Candva arena noastra era un loc de bucurie si in care adunai energie pozitiva, acum e un loc de defulare pt toti frustratii care stiu doar sa injure si sa se bata.sunt multi suporteri timisoreni care merg pe cont propriu in deplasari si stau separat de galerii pt ca se simt rusinati de unele animale ce se gasesc pe acolo.Asta e...ne-am oltenizat si moldovenizat luand tot ce e mai rau din aceste regiuni si uitand sa imprumutam si calitatile lor
0

Postat 18 May 2011 - 02:07 PM (#149) Useril este offline   pdp 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1504
  • Inregistrat: 15-September 05

Citeaza

Originally posted by betting_agentAsta e...ne-am oltenizat si moldovenizat luand tot ce e mai rau din aceste regiuni si uitand sa imprumutam si calitatile lor
Mai ce rau esti, noroc ca te-ai scos cu finalul frazei. Vroiam sa te iau la suturi. Vorbeste olteanul din mine... :mrg:
0

Postat 18 May 2011 - 04:01 PM (#150) Useril este offline   ter22 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 389
  • Inregistrat: 07-April 08

Campionatul romanesc este o bataie continua pe Ciolan(Otelu va fi ultima campioana care va juca direct in grupe). Mirajul banilor din Liga a sucit mintile asa zisi-lor patroni de la noi. De la anul locurile 1 respectiv 2 vor juca tururi preliminarii campioana un tur in timp ce ocupanata locului 2 va trebui sa dispute 2 tururi preliminare. Avem o competitie interna care iese la suprafata prin scandalurile care apar peste noapte.Patronii fac un obicei de a refula live la tv , a devenit ceva normal ca mai marii din fotbalul nostru sa isi de-a cu parere in problema x sau y. In teren este jale, jucatorii habar nu au sa faca o preluare, sa de-a o pasa de 3 m de centrari nu mai zic. Asta ii campionatu pe care Balaceanca vrea sa primeasca peste 100 de mil de euro pe drepturile de televizare:shockwhore:
0

Postat 18 May 2011 - 04:14 PM (#151) Useril este offline   bogdanescu 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 858
  • Inregistrat: 15-December 10

totusi avem sanse mari si de la anul sa avem echipa in liga chiar daca se joaca tururi preliminare, pt ca se intra pe \"champions path\" ... unde dau peste debrecen, gorika, rosenborg, etc etc asa a intrat si debrecen anu trecut si altele ca eanu zic asta ca am avea noi fata de asa ceva, doamne fereste ...
Am mult curaj, dar mi-e frica sa-l folosesc
0

Postat 18 May 2011 - 04:20 PM (#152) Useril este offline   ter22 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 389
  • Inregistrat: 07-April 08

Ar fi ceva sa trecem noi de tururi preliminare insa la noi echipele sunt foarte slabe pregatite si acest nivel se reflecta cind jucam in Europa. In campionat ne batem cu pumnu in piept ca face si dregem si cind scoatem capul in competitiile europene o dam din colt in colt cu ghinionu si arbitrajele, insa nu vedem adevaratu motiv si anume lipsa valorii.Daca mai tii minte meciul Stelei cu Standard de pe Lia Manoliu, o calificare in grupele ligii unde cu mare greu am reusit sa trecem de belgieni.[Edited on 18-5-2011 by ter22]
0

Postat 18 May 2011 - 05:01 PM (#153) Useril este offline   E_Dog 

• Parior
  • PipPipPip
  • Postari: 20
  • Inregistrat: 16-February 11

Citeaza

Originally posted by betting_agentca si timisorean am un comentariu de facut..Acel mit al civilizatiei si bunului simt banatean se duce incet dar sigur. Vad pe strada cum tot mai multi marlani si badarani apar iar de stadion nu mai spun nimic. Candva arena noastra era un loc de bucurie si in care adunai energie pozitiva, acum e un loc de defulare pt toti frustratii care stiu doar sa injure si sa se bata.sunt multi suporteri timisoreni care merg pe cont propriu in deplasari si stau separat de galerii pt ca se simt rusinati de unele animale ce se gasesc pe acolo.Asta e...ne-am oltenizat si moldovenizat luand tot ce e mai rau din aceste regiuni si uitand sa imprumutam si calitatile lor
In sfarsit un timisorean care are puterea sa recunoasca ca si pe plaiurile timisorene sunt tot felul de tartanoi care la meciurile timisoarei si nu numai,se comporta ca niste aborigeni din tribul Korowai,din Papua Noua Guinee...Te felicit ptr sinceritate betting_agent,ptr ca ai curajul sa recunosti unele lucruri care sunt evidente,dar care sunt ignorate de altii si poate o sa \"deschida ochii\" si concetateanul tau Razvi, care ne povesteste despre primatele de la galati,dar pe cele de la timisoara nu le vede si asta imi aduce aminte de un proverb care zice asa \"Nu vezi padurea din cauza copacilor\"
0

Postat 18 May 2011 - 07:47 PM (#154) Userul este online   phaenius 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 5423
  • Inregistrat: 25-May 08

Daca spun si eu, ma feliciti si pe mine ? :mrg:
0

Arata acest topic

• 8 Pagini +
  • « Prima
  • 6
  • 7
  • 8
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Skin si limba