Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal: Atentie la tzepari - Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal

Salt la continut

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Share Topic:   del-icio-us digg email facebook google stumbleupon
  • 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Atentie la tzepari

Postat 22 July 2010 - 01:19 PM (#21) Userul este online   phaenius 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 5423
  • Inregistrat: 25-May 08

Cine ?
0

Postat 22 July 2010 - 01:23 PM (#22) Useril este offline   Cristinel 

• Parior Senior
  • Grup: Moderators
  • Postari: 1380
  • Inregistrat: 16-May 10

Citeaza

Originally posted by Fabulous@ Marius- Asa se intampla cand oferi posturi importante unor straini. Multi dintre noi nu mai frecventam e-pa asa de des tocmai din cauza acestor moderatori. Sterg posturi,baneaza useri, incita la violenta,fac mistouri....parca suntem intr-o tara fara caini aici.
Probabil si colegu` se refera tot la acelasi moderator.. stie marius i-am scris pe u2u..multi au fost nedreptatiti din cauza acelui moderator..:twak_125:BOLD-ul nu se refera la relansat..el chiar e ok!:mrg:[Edited on 22-7-2010 by Cristinel]
Rugby-ul este un sport de golani practicat de domni, pe cand fotbalul este un sport de domni practicat de golani".(Pierre de Coubertin)
0

Postat 22 July 2010 - 04:49 PM (#23) Useril este offline   PaulRazvan 

• Parior
  • PipPipPip
  • Postari: 68
  • Inregistrat: 25-August 06

Citeaza

Originally posted by bitisorinMare atentie-BlackPearl mai are pe e-pariuri userele PaulRazvan,Jamal si alecsss(banat deja)!Individul o sa apara cu noi usere si o sa loveasca din nou.
Sigur nu-l are pe PaulRazvan. Modifica te rog si verifica mai atent:bere:
0

Postat 30 August 2010 - 11:57 PM (#24) Userul este online   ionnu 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1814
  • Inregistrat: 30-May 09

Eu acum citesc topic-ul asta. daniel chirila imi suna foarte foarte cunoscut.Pacat ca am Windows-ul proaspat si nu mai am arhivele de ma messenger dar daca nu ma inseala memoria, imi ceruse si mie niste favoruri.O singura data am tranzactionat cu unul din membrii forumului (GABI455), si nu imprumut, ci schimb. Moneybookers-transfer bancar, si nu au fost probleme.
0

Postat 15 June 2011 - 08:26 PM (#25) Useril este offline   referee92 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 341
  • Inregistrat: 30-March 10

http://imageshack.us....jpg/0746782828 numar de telefon de pe care am vorbit cu respectivumailu de mb: mihaimurar@ymail.com6 euro fix pix :bun: asta e greseala mea...
0

Postat 16 June 2011 - 09:16 AM (#26) Useril este offline   referee92 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 341
  • Inregistrat: 30-March 10

Citeaza

Originally posted by referee92http://imageshack.us....jpg/0746782828 numar de telefon de pe care am vorbit cu respectivumailu de mb: mihaimurar@ymail.com6 euro fix pix :mrg: asta e greseala mea...
in dimineata asta , omu mi`a trimis banii inapoi , si mi`a trimis mesaj ca aseara ia picat netu ...nu mai pricep nimic , de ce nu a trimis un freebet daca chiar i`a picat netu , sunt bulversat total cu faza asta :))
0

Arata acest topic

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Skin si limba