Am un cont ING Visa Electron in lei si conturi la mai multe case de pariuri toate in lei. Cardul ING este unul promotional pt studenti, la care stiam ca nu am niciun fel de comision. Problema mea este ca la depuneri (pana acum n-am retras nimic, am amanat tocmai din cauza asta) in loc sa mi se transfere direct suma ceruta in lei din contul ING in contul casei de pariuri se transfera o suma convertita in Euro si reconvertita in lei, tranzactii la care evident eu pierd niste bani. Am discutat si cu casele de pariuri si cu banca si nimeni nu recunoaste ca face aceste conversii inutile si paguboase pentru mine insa eu sunt sigur ca cei de la ING sunt de vina.Ma gandesc ca pentru retragere sa apelez la alta varianta gen moneybookers. Ma intreb daca prin moneybookers pot transfera bani fara a mai fi convertiti pe parcurs in alte monede si sa evit astfelc costuri aditionale. A mai trecut cineva prin situatii asemanatoare? Oricum, astept sugestiile voastre!
|
|
Pagina 1 din 1
Card in lei, cont in lei si totusi pierd bani
Postat 26 July 2010 - 11:42 PM (#2)
Nu e vina bancii. Si eu folosesc ING student, cardul in lei, contul in euro, si n-am nici o problema.
Postat 26 July 2010 - 11:57 PM (#3)
N-as putea sa spun caci eu n-am cont in lei dar aceleasi aberatii exista si la contul in euro de la Moneybookers. Am cont in euro la Moneybookers si cont in euro la Raiffeisen. Pot sa fac transfer in euro dus-intors fara probleme in relatiile cu agentiile de pariuri din Moneybookers dar nu pot sa retrag in euro din contul in euro intr-un cont in euro. Astia trimit doar in lei in Romania prin transfer bancar ca asa vrea muschii lor asa ca pentru euro am aplicat pentru cardul Moneybookers care mi-a fost aprobat si trebuie sa vina dar cu el nu pot scoate decat lei din ATM asa ca oricum pierd la schimb si taxele aferente ale Master Cardului. Deci pe undeva tot dracul ala este. Singura sansa sa raman cu banii intregi ar fi sa plec afara si sa scot de acolo direct euro din aparat, cam peste mana totusi in mod uzual.Asta este, nu acceptam, nu jucam on line si mergem la off la tejghea... ca tot se intreba cineva odata pe aici de ce ar juca cineva off line. Ca sa nu piarda bani aiurea.... :mrg:Joci fin fara sa te arunci mai atre de un posibil castig de 600 lei si nu pierzi nimic daca le si ghicesti.Nu stiu caci n-am trimis niciodata bani la Moneybookers din contul in euro si apoi sa incerc sa scot tot pe aceeasi cale, dar asa cum mi-am jurat pentru on line n-o sa scot bani din buzunar, au voie doar sa intre... :)
Postat 27 July 2010 - 01:12 AM (#4)
Te ciupesc toti.Mai ales Mb,care pe langa taxele aferente te mai ciupesc si la transfer bancar deoarece banca lor sora este raiifeisen si ca sa ajunga banii in contul ing/altul ei te taxeaza in plus, ca asa avem noi fata de fraier.De Ing ca sunt niste hoti stiam cu totii,dar nici cu casele de pariuri nu ma laud.Bet 365 daca ar putea ti-ar taxa si aerul din jurul bancomatului.Desigur,ei nu recunosc ca ar avea vreo taxa.Dau vina pe banca care nici ea nu recunoaste....deci un ping pong romanesc.
Postat 27 July 2010 - 02:56 AM (#5)
Sigur ca se face conversia asta. Asa am eu, la GB. Imi apare pe extrasul de cont dolarii pe care ii platesc sau primesc. Ei fac toate operatiunile in dolari.
Postat 27 July 2010 - 08:44 AM (#6)
Parerea mea e ca nu e vina ING. exact acelassi lucru l-am patit si eu cu o plata a unui bilet de avion la wizz air care la ei pe site avea pretul in lei dar cand a ajuns cererea de plata la ING a ajuns in euro. am sunt la banca si mi-au spus ca pt firma respectiva suma pe care o arata in lei are un echivalent in euro care se converteste la cursul bancii(care e f prost).alt exemplu mai concludent. cont la sportingbet in ron. retragere direct in contul de ron 840lei. au ajuns 856 deoarece de cand am facut eu retragerea pana cand au ajuns a crescut euro. la fel pt sportingbet suma in lei are o valoare in euro care sunt convertiti cand ajung la banca. singurul fel in care poti sa iesi pe zero este ca dupa ce ai facut retragerea sa creasca cursul valutar astfel incat sa acopere cheltuielile.cel mai simplu ar fi cu moneybookers dar ai si acolo de platit o taxa de retragere de vreo 1.8 euro pt transer bancar
Postat 27 July 2010 - 11:29 AM (#7)
Citeaza
Originally posted by SorinakiAm un cont ING Visa Electron in lei si conturi la mai multe case de pariuri toate in lei. Cardul ING este unul promotional pt studenti, la care stiam ca nu am niciun fel de comision. Problema mea este ca la depuneri (pana acum n-am retras nimic, am amanat tocmai din cauza asta) in loc sa mi se transfere direct suma ceruta in lei din contul ING in contul casei de pariuri se transfera o suma convertita in Euro si reconvertita in lei, tranzactii la care evident eu pierd niste bani. Am discutat si cu casele de pariuri si cu banca si nimeni nu recunoaste ca face aceste conversii inutile si paguboase pentru mine insa eu sunt sigur ca cei de la ING sunt de vina.Ma gandesc ca pentru retragere sa apelez la alta varianta gen moneybookers. Ma intreb daca prin moneybookers pot transfera bani fara a mai fi convertiti pe parcurs in alte monede si sa evit astfelc costuri aditionale. A mai trecut cineva prin situatii asemanatoare? Oricum, astept sugestiile voastre!
Smart fish don't bite.
Postat 27 July 2010 - 12:39 PM (#8)
Ca sa limitati pierderile cel mai simplu e sa aveti card in lei si contul la casa de pariuri in euro
Postat 27 July 2010 - 02:38 PM (#9)
cel mai bine e sa eviti ING, s-a mai discutat, cred ca e sg banca care baga banii la cursul mic
bet365, ing, gamebookers, partybets, toti niste zdrente
Postat 27 July 2010 - 04:48 PM (#10)
Sorinaki - conturile tale de la agentiile de pariuri sunt doar virtual in RON, ele fiind de fapt EUR si, atat la depunere cat si la retragere, se supun cursurilor de schimb.Este ca si cum ai cumpara EUR (cand depui de pe card) iar apoi i-ai vinde (cand iti apare balanta in RON), de unde si diferenta de curs.Tranzactionand cu MB o sa te \"usture\" si mai tare, pentru ca ai un intermediar in plus.Personal, recomand ca la agentii sa aveti conturi in EUR.
Postat 27 July 2010 - 05:15 PM (#11)
Aici nu pot fi de acord cu tine caci Moneubookers nu opreste nimic la tranzactiile de depunere retragere pe care le efectuezi cu agentiile de pariuri deci nu se comporta ca un itermediar care isi trage si el un comision la tranzactie. Daca depun 100 de euro la o agentie, tot atata ajung si invers cand retragi in Moneybookers se intampla la fel. Problemele apar la retragere caci nu poti sa scoti euro prin tranzactie bancara caci o baga pe aia cu conversia.Dar in momentul in care folosesti cardul Moneybooker care este oglinda soldului din Moneybookers o sa mai apara doar pierderile pe care toti le au cand extrag lei dintr-un card in euro.
Postat 27 July 2010 - 05:34 PM (#12)
Eu ma refeream la situatia lui Sorinaki, care are cont in RON la agentii.
Postat 27 July 2010 - 05:34 PM (#13)
La retrageri in valuta, prin transfer bancar, la Raiffeisen, cat retragi, atat primesti, in mana, minus comisionul de retragere (0,5% dar nu mai putin de 5 euro). Nu e o suma mare si ramai cu valuta in mana, faci ce vrei cu ea.
Postat 27 July 2010 - 05:42 PM (#14)
Arfi solutia ideala dar eu nu pot retrage euro din Moneybookers desi am conturile in euro inclusiv la Reiffaisen. Am vorbit cu ei si la telefon dar au spus ca ei trimit bani intr-un cont denominalizat in moneda tarii respective.Poate direct de la agentie merge dar n-am practicat, bineinteles daca depui similar la ei.
Postat 27 July 2010 - 05:48 PM (#15)
Ar mai fi o solutie probabil sa depun in cont niste euro in Moneybookers de la Reifaissen dupa care sa retrag pe aceeasi cale. Mi s-ar parea absurd sa-mi spuna ca trebuie sa-mi fac un cont in lei ca altfel nu se poate.Subliniez ca eu n-am depus pana acum in Moneybookers si s-ar putea ca acesta regula a retragerii in lei sa fie valabila doar in aceasta varianta.
- ← BCR - Visa Electron - LEI
- Intrebari si discutii BANCI (carduri, conturi)
- Transfer Bancar vs. Western Union →
Arata acest topic
Pagina 1 din 1
|
|
Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Ajutor