Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal: Transfer Bancar vs. Western Union - Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal

Salt la continut

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Share Topic:   del-icio-us digg email facebook google stumbleupon
Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Transfer Bancar vs. Western Union

Postat 03 August 2010 - 12:46 PM (#1) Useril este offline   Kwangju 

• Parior Senior
  • Grup: Moderators
  • Postari: 548
  • Inregistrat: 15-September 09

Am reusit gratie freebetului de 50 de euro la Bwin castigat la concursul Cupei Mondiale de pe E Pariuri un profit de 1000% si vrea sa retrag 90% din suma. Am depus ieri 40 de lei de pe un card MasterCard Raiffeisen si apoi am vrut sa retrag. Insa nu imi apare optiunea de a retrage direct pe card pentru ca dupa cum mi-au explicat cei de la bwin din motive tehnice conturile inregistrate in RON nu pot retrage direct pe card. Acum optiunile mele sunt Transfer Bancar si Western Union. Care este mai buna. Cat dureaza, comisioane etc.?
0

Postat 03 August 2010 - 01:21 PM (#2) Useril este offline   epure 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1322
  • Inregistrat: 20-April 06

Acum 4-5 ani retrageam prin WU de la Bwin:-banii ajungeau in 3 zile (nu am fost niciodata in foame, mergeam dupa cateva zile sa ridic banii, insa parca imi aduc aminte ca o data am avut banii a doua zi dimineata, deci 1-5 zile)-suma retrasa din cont era disponibila in banca, comisioanele cred ca erau platite de agentie.Transfer bancar am folosit la Pinnacle si Unibet, comisioane exista si sunt destul de mari-ceva de genu 18 euro la o suta si retrasi...Poate-ti va raspunde si altcineva, insa daca lucrurile nu s au schimbat WU este cea mai convenabila.:yeah:
0

Postat 03 August 2010 - 02:12 PM (#3) Useril este offline   dan_-ddc 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 913
  • Inregistrat: 31-October 06

Am retras eu de la Bwin cont euro , in cont bancar de Ron si mi au venit banii cam in 3 zile lucratoare!Banii au venit pe cursul de cumparare al bancii!Am retras si din Bwin cont euro , in cont bancar euro si am primit aceasi suma pe care am retras-o!Daca tu ai cont de ron la bwin si retragi prin trasfer bancar tot in cont de ron sunt 2 posibilitati, ori iti intra in cont aceasi suma pe care o retragi,ori te arzi un 2-3 %, comisionul de schimb valutar!Ma refer la conturi deschise la ING Bank!Iti recomand cont la Raifaisen bank!epure- am retras si eu prin trasfer bancar de la unibet de foarte multe ori dar nu mi-a luat nici un comison , a fost exact cum am scris mai sus despre bwin!
0

Postat 03 August 2010 - 03:14 PM (#4) Useril este offline   epure 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1322
  • Inregistrat: 20-April 06

Citeaza

Originally posted by dan_-ddcepure- am retras si eu prin trasfer bancar de la unibet de foarte multe ori dar nu mi-a luat nici un comison , a fost exact cum am scris mai sus despre bwin!
Eu nu garantez nimic, iti spun doar ce mi se intampla mie...Aveam un credit facut la Piraeus Bank cu rata in jur la 130 de euro, imi aduc bine aminte ca mereu imi luau 18 euro taxe, deci retrageam undeva la 150 de euro...Am avut \"bafta\" sa platesc doar vreo 2 luni cat a mers snooker :conf:, totusi e posibil sa vorbesc prostii...
0

Postat 03 August 2010 - 08:30 PM (#5) Useril este offline   baciu 

• Parior
  • PipPipPip
  • Postari: 40
  • Inregistrat: 08-July 10

e bine western union , platesc ei comisionu , eu am primt in 4 zilesi ei chiar zic aca ajung banii in 3-5 zile lucratoare:smile:
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Skin si limba