Salut, am tot cautat pe net topicuri despre codul de verificare de pe extrasul de cont de la banca..Sa va spun mai exact cum sta treaba.Pana acum am extras bani fara nici o problema din contul moneybookers catre card/cont. Dar acum mi-a aparut si mie faza cum ca trebuie sa fie verificat cardul/contul.. si cum probabil stiti sunt cele 3 variante: 1)sa iti ia bani de pe card si sa le spui suma( la mine nu a mers varianta asta,mi-a dar eroare)2)sa faci o depunere de maxim 50Ron pe card din contul moneybookers si apoi ei iti trimit atasat la extrasul de ont un cod unic. 3) sa iti trimita o scrisoare la adresa ta cu un cod unic pe care tre sa il bagi pe site.Eu am incercat varianta 2.. am facut depunerea de 10 ron din contul moneybookers in contul bancar ,dar nu am gasit nici un cod unic in extrasul de cont (am verificat prin home bank). Am scos de pe homebank un extras de cont in format pdf dar nu imi da nici un co.Sunt cateva numere, dar alea nu merg. Si tot incercand la un moement dat mi-a dat o eroare care spunea ca, Codul trebuie sa fie din 6 cifre Alfa-numeric.Daca cineva a intampinat aceasta problema si stie rezolvarea va rog mult help pentru ca am nevoie urgenta de niste bani din cont.Le-am trimis si mail celor de la moneybookers de la support dar cred ca o sa imi raspunda tarziu. Aveti idee de vreo un nr de telefon unde pot vb cu cei de la moneybookers in romana, in afara de cel de pe site?Multumesc anticipat.Astept raspun.:bigok_125:
|
|
Pagina 1 din 1
Codul de Verificare Moneybookers! URGENT
Postat 10 August 2010 - 10:53 AM (#2)
Problema cea mai simpla ca rezolvare este sa dai telefon pe numarul ala de pe site si sa ceri un \"romanian speaker\". dacaai noroc ala e pe acolo, daca nu iti zice sa revii in ziua cand apare ala, maine, poimaine...Eu m-am descurcat cu ala originalul, el vorbea engleza, eu oftam, sughitam, mai zicem \"Yes Sir\" ca asa am vazut in filme sau \"No, sa moara mama\" si s-a rezolvat.La mine era vorba de verificare adresa ca am schimbat codul postal si trebuia sa primesc scrisoarea care nu mai venea cu \"codul\" pe care trebuia sa-l tastez si in acelasi timp asteptam verificarea pentru cardul Moneybookers. In ambele cazuri eram de departe uitat de vreo 3 saptamani. Dupa telefon, a doua zi aveam verificata si adresa, fara sa mai tastez codul si anuntul ca acel card pleaca spre mine. Pana la urma am primit si codul buclucas si cardul si pinul cardului prin posta, cu scrisori in limba romana, in maxim o saptamana si deja ATM-ul de langa mine a fost \"vandalizat\" de cardul Moneybookers.Deci parerea mea este sa dai telefon, pana atunci zaci intr-o asteptare inutila indiferent de cate mesaje trimiti de pe site.Vrei bani rapid, aplica la Card Moneybookers, obtine-l si ai banii instantaneu.
Postat 10 August 2010 - 11:06 AM (#3)
Apropo ca am uitat sa va dau pinu... :mrg:Vezi ca telefonul ala functioneaza ca la Vodafone, intra robotul, iti baga pentru diferite limbi cifre, intri cu 5 parca in limba romanes, apoi cu 0 obtii un interlocutor care, al dracu, vorbeste tot pasareasca lor... da bagi la vrajeala... seor hau du iu du, ai em from Rumania... Helen frunzen branden... ai vant tu spik uici... d-aici nu mai stiu ca s-a rupt filmul si m-am facut ca m-am inecat... :bigok_125:
Postat 10 August 2010 - 11:23 AM (#4)
1) Trebuie sa astepti sa se proceseze tranzactia cu cardul sa le spui suma exact!Tu probabil le-ai dat suma care era in curs de procesare , care nu prea coincide cu suma procesata!Cam in 2 zile lucratoare se proceseaza depunere cu cardul!Daca ai bagat gresit trebuie sa mai astepti 24 de ore pana la urmatoare incercare!2)Te duci la Contact- centru de asistenta-securitate cont - ati solicitat informatii si / sau documente de la mine , acolo uploadelozi extrasul de cont , cu tranzactia in care apare ca ai primit bani de la ei in contul bancar!LA ID-ul tichetului bagi numarul ala de referinta care l-ai primit de la ei in titlul mailului si trimiti!Ar fi bine sa le uploadezi si buletinul!Tu unde ai incercat sa bagi acel cod , de ti a spus ca trebuie sa fie din 6 cifre?Cumva la verificarea adresei ?3)Scrisoarea de la moneybookers catre tine vine cam in 10 zile lcuratoare!Varianta 1 si 2 sunt cele mai simple din punctul meu de vedere!
Postat 10 August 2010 - 12:27 PM (#5)
@pescadorul mersi de sugestie, cred ca pana la urma am sa sun (ma descur binisor cu engleza). Ma gandeam ca poate stie careva exact care e acel cod. Anyway, am primit mail de la iei (eu am trimis ieri mail ,deci s-au miscat repejor) in care imi spun ca imi pot verifica manual contul, trimitand un extras bancar nu mai vechi de 6 luni si apoi ei ma verifica. Sa va dau exact ce mi-au trimis ei in mail :Stimate Domn XXXXXXX,Ne bucuram ca faceti parte din echipa Moneybookers si speram ca veti folosi serviciile oferite de noi pe viitor.Va oferim posibilitatea de a va verifica manual contul dvs. bancar. Cu scopul verificarii vom avea nevoie de o copie a unui extras bancar, eliberat de banca dvs. cu maxim 6 luni in urma, pe care se pot vizualiza urmatoarele detalii:1. Numele dvs. ca titular al contului2. O parte din numarul contului (puteti acoperi o parte din cifrele din care este compus codul bancar, pentru siguranta dvs.)3. Tranzactie in care Moneybookers apare ca expeditor al sumei4. Datele exacte al tranzactiei, primite din partea moneybookers: data, suma si persoana de referintaCopiile documentelor solicitate pot fi atasate in felul urmator:- Accesati-va contul Moneybookers- Alegeti sectiunea [Contul Meu]- Apoi selectati din campul din stanga a paginii [Asistenta prin email]- sectiunea [Securitate/ Cont]- [Ati solicitat informatii si/sau documente de la mine], unde veti putea incarca documentul solicitat.- dupa ce ati incarcat documentul solicitat, nu uitati sa mentionati numarul scrisorii (Ticket ID: XXXXXXXXXXX).Dupa ce primim documentul solicitat, vom efectua procedura de verificare a contului dvs. si va vom informa prin email cand aceasta verificare este completa.Speram ca aceste explicatii v-au fost utile. In cazul in care aveti intrebari, va rugam nu ezitati sa ne scrieti.Am trimis extrasul, acum astept rezolvarea (sper eu cat mai repede)!@dan_-ddc la faza cu suma exacta mie mi-a dat eroare (imi spunea ca nu se poate efectua cererea sau ceva de genu). Am optat pt varianta doi... dar acolo nu stiu exact daca am inteles bine... Imi zicea ca imi vor face o plata in cont (contul bancar) si ca acolo o sa imi dea un cod unic. Dar atunci cand selectez optiunea aia cu plata in cont apoi ma duce pe o fereastra in care imi zice ca tre sa bag codul (de pe tranzactie) si ca tre sa fac o plata minima de 50RON. Banuiesc ca tre sa selectez optiunea si sa astept 3 zile sa vad daca au facut ei o plata catre contul bancar si sa vad codul respectiv.Oricum mi se pare cam complicata toata treaba. Sper sa se rezolve cu emailul care l-am trimis lor din contul moneybookers.
- ← Moneybookers Master Card
- Intrebari si discutii MONEYBOOKERS
- Incredibil, Moneybookers promoveaza agentii fantoma !!! →
Arata acest topic
Pagina 1 din 1
|
|
Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Ajutor