Romania - IsraelBaschet feminin,Preliminarii CE 201120.08.2010, 17:30Cele doua echipe alaturi de Serbia si Letonia fac parte din grupa B de calificare la CE feminin de anul viitor. Dupa doua etape Israelul ocupa prima pozitie in aceasta grupa gratie celor 2 victorii: 93-65 pe teren propriu cu Serbia si 71-66 in Letonia. Din lotul Israelului face parte Shay Doron, campioană a României în 2010 cu Municipal Târgovişte. Doron este cea mai bună marcatoare a Israelului în actualele preliminarii având o medie de 21 puncte.Romania se afla pe ultimul loc avind 2 infringeri la diferente substantiale: 47-76 la Bucuresti cu Letonia si 52-87 in Serbia. Aceste infringeri ne amintesc de umilinţele suferite de echipa divizionară trimisă la turneul internaţional din Ungaria, unde România a fost spulberată de campioana mondială, Australia la o diferenţă de peste 100 puncte (126-23), dar si de Ungaria 108-40 si Slovacia 100-52. N-am inteles de ce la acest turneu nu au participat toate tricolorele, turneul fiind cu doar o luna inainte de debutul preliminariilor. Oricum rezultatele denota valoarea precară a lotului şi slaba preocupăre a factorilor decizionali în formarea unei echipe cât de cât competitive. In ambele partide (pe care am avut ocazia sa le urmaresc la TV) din aceasta competitie jocul Romaniei a fost un dezastru total. In anumite momente echipa Romaniei a jucat efectiv fara niciun orizont si idee de joc. Antrenorul Gheorghe Mandache parea depasit de situatie, nu a avut nici o reactie tot timpul meciului, nici o solutie, parea blazat, nu a reusit sa sa vina cu nimic nou care sa ne scoata din groapa, rugandu-se ca fetele sa-si revina pentru meciurile urmatoare. De altfel in interviul de dupa meci declara: \" Serbia ne-a dominat evident sub panou si s-a distantat pe tabela. Mai sunt patru jocuri, sanse mai avem, totul e ca fetele sa se trezeasca din aceasta gaura de potential si sa joace cu o ambitie precum cea etalata in jocurile de pregatire cu Germania.\"In aceste conditii nu vad decit un singur deznodamant posibil (trist pentru noi) in aceasta dupa amiaza la Arena de Baschet din Bucuresti.Pick: Israel - 14.5 @1.875 Sportingbet - 3/10Bafta!P.S.: La Stanleybet (offline) handicapul e de doar 10.5 puncte in favoarea oaspetelor. Romania - Israel 79-83 [Edited on 23-8-2010 by Rheea]
|
|
Pagina 1 din 1
Baschet, calificari CE, 2011
Postat 20 August 2010 - 01:18 PM (#2)
La bet365 ii handicap -17, eu cred ca-l acopera Israel si pe acesta. Ce ziceti ?
Postat 23 August 2010 - 09:53 AM (#4)
Letonia - IsraelBaschet masculin,Preliminarii CE 201123.08.2010, 20:30Cele doua echipe fac parte din grupa preliminara A de calificare la Campionatul European masculin de anul viitor.Letonia cu cele 540 de puncte primite in cele 6 partide disputate are cea mai slaba defensiva cu o medie de 90 de puncte primite pe meci. In ultimul meci a incasat 109 puncte de la Italia. Chiar si echipa Muntenegrului, lidera grupei), o echipa recunoscuta pentru stilul sau asezat, lent, calculat a reusit sa-i inscrie 96 (in partida de la Podgorica), respectiv 90 de puncte (in partida de la Riga). In atac letonii se descurca destul de bine, avind o medie de 81,2 puncte marcate pe meci.De cealalta parte israelienii au cea mai buna ofensiva din aceste preliminarii, contraatacurile rapide si aruncarile de 3 puncte fiind principalele atuuri. Cu o medie de 85 de puncte inscrise pe meci nu cred ca vor avea probleme in fata unei aparari modeste precum cea a Letoniei. In partida tur disputata in 8 august la Tel Aviv, Israelul s-a impus cu 110-88.Cred ca si astazi sint premise sa asistam la un meci spectaculos, cu atacuri purtate in viteza si cu cel putin 160 de puncte marcate.Pick: OVER 158.5 @1.83 Ladbrokes - 3/10Bafta! Letonia - Israel 56-82 [Edited on 24-8-2010 by Rheea]
Postat 26 August 2010 - 08:02 AM (#5)
Bulgaria - Belgia Baschet masculin, Preliminarii CE26.08.2010, 18:00Cele doua echipe fac parte din grupa C de calificare la Campionatul European din 2011.In cele doua partide disputate pe teren propriu in aceste preliminarii, Bulgaria si-a aratat potentialul ofensiv: 74-70 cu Polonia si 103-64 cu Portugalia.Belgia este surpriza placuta a acestor preliminarii, fiind foarte aproape de o calificare la europenele de anul viitor. In aceste preliminarii au aratat ca au un joc foarte bun de aparare in meciurile disputate acasa (65.3 puncte primite pe meci), insa in deplasare nu se ridica la acelasi nivel: 75 de puncte primite pe meci. Bulgarii isi joaca una din ultimele sanse in aceasta seara, iar belgienii sint putin cam obositi, chinuind-se in partide diputata luni in fata modestei Portugalii: 68-63.Tinind cont ca in toate cele 3 jocuri disputate in deplasare de Belgia si in ambele partide dipsutate acasa de Bulgaria in aceste preliminarii s-a depasit limita de 142 de puncte, cred ca si in aceasta seara avem, un meci de OVER.Pick: OVER 142.5 @1.85 Sportingbet - 2/10Bafta!Bulgaria - Belgia 92-81 [Edited on 27-8-2010 by Rheea]
Arata acest topic
Pagina 1 din 1
|
|
Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Ajutor