Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal: magareli marca bet 365 - Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal

Salt la continut

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Share Topic:   del-icio-us digg email facebook google stumbleupon
  • 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

magareli marca bet 365

Postat 02 September 2010 - 01:32 AM (#21) Useril este offline   APOEL 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 138
  • Inregistrat: 19-July 07

Citeaza

Originally posted by ipse2009S au miscat mai greu saptamana asta astia de la bet365 si mie mi au validat mai greu cateva bilete ,probabil de la caldura...:cartrosu:
Sau probabil ca erau bilete greucene si ei s-au speriat cand au vazut possible winnings...Ai de grija sa nu-i bagi in faliment ca au live-uri multe si e pacat de ei sa dispara:bun:
0

Postat 22 September 2010 - 08:02 PM (#22) Useril este offline   parior_inspirat 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 185
  • Inregistrat: 25-September 09

o chestie tipic romaneasca. am primit un bonus la bet365. castig un paysafe card si neavand ce face cu el depun la bet365 cei 25 ron. dau sa fac o retragere si imi scrie ca retragerea se face catre paysafecard. intru pe chat:Luca R s-a alaturat sesiunii chat.Acum discutati cu Luca R.Luca R Buna ziua. Bun venit la bet365 Live Chat. Cu ce va pot ajuta?AA BB buna searaAA BB am facut o retragereAA BB si as vrea sa se faca pe cardul visa electron inregistrat in contAA BB pentru ca eu am facut o depunere prin paysafe cardAA BB si acum imi apare ca se face retragerea prin aceasta metodaAA BB ma puteti ajuta?Luca R Imi spuneti, va rog, numele de utilizator si numarul de securitate din patru cifre?AA BB ---xxx--- xxxxLuca R Daca ati facut depunerea cu PaySafe retragerea se va face catre aceasta metoda, prin transfer bancar.AA BB nu se poate direct pe card?AA BB pentru ca am depus si cu cardul de mai multe oriLuca R Din pacate nu.AA BB imi puteti spune cam cat dureaza aceasta metoda?Luca R Daca ati depus si cu cardul se aplica retragerea inmpartita proportional pe metodele de plata din depozitele din care au provenit castigurile.AA BB nu mai inteleg nimicAA BB eu am primit un bonusAA BB apoi am facut o depunereAA BB cum se poate imparti asta?Luca R Cand ati facut prima depunere cu Paysafe? si ce suma?AA BB o singura depunereLuca R In acel moment balanta contului era zero?AA BB 25 ron pe data de 20 septembrieAA BB nuAA BB era 140Luca R Deci cei 140 proveneau dintr-un depozit facut cu cardul de debit.AA BB nuAA BB dintr-un bonus de 106 ron primit de pe un forumAA BB apoi inmultit pana la 140Luca R In acest caz retragerea trebuie facuta catre paysafe prin transfer bancar.Luca R Avem nevoie de urmatoarele detalii:- Numele bancii- Adresa postala a filialei- Numele dvs. asa cum apare in documentele bancare- Codul IBAN- Codul BICAA BB mi se pare incredibilLuca R Va oferim o retragere gratuita prin transfer bancar o data la fiecare 28 de zile. Orice alte retrageri operate in acest interval vor fi taxate cu echivalentul a 12 £ UK.AA BB nu inteleg de ce nu se poate direct pe cardLuca R Suma minima care poate fi retrasa prin transfer bancar este de 400 RON.AA BB daca este inregistratAA BB si am depus cu elAA BB imi puteti raspunde la aceasta intrebare?Luca R Atunci cand acest lucru este posibil, castigurile va sunt returnate prin aceeasi metoda de plata care a fost folosita pentru depunerea fondurilor in cont. Cum ultima metoda a fost PaySafe, retragerea se proceseaza catre aceasta.AA BB inseamna ca daca fac acum o depunere cu cardul pot retrage pe card?Luca R Numai daca in momentul depunerii balanta este zero, castigurile ulterioare pot fi retrase catre card.AA BB incredibilAA BB cand am depus cu paysafecard nu eram pe 0AA BB inseamna ca 140 pot retrage pe card nu?Luca R Dar banii respectivi nu proveneau de pe card.AA BB pai am mai retras bonusuri pe cardAA BB exact la felLuca R Ati lasat balanta pe zero retragand toata suma pe card acum cateva luni, apoi ati primit bonusul respectiv si ati facut depunerea cu PaySafe.AA BB in fineAA BB e penibil dejaAA BB si vad ca vorbesc singurAA BB o singura intrebare mai amAA BB cum pot contacta pe cineva de la asistenta in limba engleza?Luca R Schimbati limba in contul dvs. si intrati pe chat la limba engleza.AA BB okAA BB mersiAA BB o seara fainaLuca R Va multumim pentru ca ati contactat bet365 Live Chat.AA BB la revedereLuca R a parasit sesiunea!Sesiunea a fost incheiata de catre bet365.bineinteles ca vorbesc cu o tipa Fiona B. si ma rezolva ba chiar isi cere scuze si pentru romanasii nostri dupa ce ii spun ce s-a intamplat. sincer imi e rusine ca sunt roman. iar..... :hairo:
Smart fish don't bite.
0

Postat 27 September 2010 - 04:07 PM (#23) Useril este offline   Idiotul 

• Parior
  • PipPip
  • Postari: 17
  • Inregistrat: 30-April 10

Priviti cotele acestor doua meciuri, dar, MAI ALES, cota finala ! :bun: Astia isi bat joc de noi, adica 1,13 * 1,005 = 1,12 ?

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: Bet365.JPG

0

Postat 27 September 2010 - 05:02 PM (#24) Useril este offline   Jonin 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1158
  • Inregistrat: 02-September 07

Trimite-le un e-mail cu poza, sunt tare curios ce iti raspund.
Multi prosti, putine gloante!
Dumnezeu sigur iubeste prostii. Altfel nu ar fi creat atat de multi.
Nu fura!!!Guvernul uraste concurenta!
0

Postat 22 April 2011 - 09:54 PM (#25) Useril este offline   Jonin 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1158
  • Inregistrat: 02-September 07

Citeaza

Buna ziua Va contactam in legatura cu pariul dumneavoastra cu numarul de referinta xxxxxxxxx plasat la cote de 1.71 pe Ungaria +8.5 (Pariuri live: Handicap Ungaria vs Spania). Din pacate, aceasta selectie a avut cote incorecte in momentul plasarii si, in conformitate cu regulamentul nostru de pariuri, a fost anulata deoarece cotele corecte pentru aceasta selectie au fost mai mici de 1/1000.Va rugam sa ne acceptati scuzele pentru orice inconveniente cauzate.Cu stima,Echipa bet365
Am pus 3 pariuri,cote diferite, mi le-au anulat pe toate.Eu daca gresesc, platesc.Ei?
Multi prosti, putine gloante!
Dumnezeu sigur iubeste prostii. Altfel nu ar fi creat atat de multi.
Nu fura!!!Guvernul uraste concurenta!
0

Arata acest topic

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Skin si limba