Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal: Informari, stiri si noutati Sportingbet - Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal

Salt la continut

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Share Topic:   del-icio-us digg email facebook google stumbleupon
Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Informari, stiri si noutati Sportingbet

Postat 30 August 2010 - 07:23 PM (#1) Useril este offline   marius 

• Parior Senior
  • Grup: Administrators
  • Postari: 7558
  • Inregistrat: 21-October 03

Am fost informat de la agentie ca in cursul zilei de vineri - 27 august - o parte din utilizatorii Sportingbet au primit un newsletter prin care erau instiintati ca au dreptul la un freebet. Dintr-o greseala, nu a fost specificat emailul catre care sa se dea reply pentru obtinerea acestuia. Daca ati primit un astfel de mail, revendicati freebet-ul printr-un mail la cs@sportingbet.ro, cu subiectul FREE BET, in care specificati user-ul vostru la sportingbet.ro.
0

Postat 02 September 2010 - 03:48 PM (#2) Useril este offline   realice 

• Parior
  • PipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7
  • Inregistrat: 28-April 06

CEAUReferitor la ce spunei tu Marius lucrurile nu stau tocmai asa cum se scrie pe site legat de aceasta promotie...culmea cei de la sportingbet....habar nu aveau de acest lucru:Dan: puteti sa copiati acea pagina de la e-pariuri aici pe chat ?sorin: e pe mailsorin: Profita de pariul gratuit de la Sportinbet.ro ! Sportingbet.ro iti ofera fara nici un fel de obligatie un PARIU GRATUIT DE 20 RON !!! Pentru a primi pariul gratuit, iata ce trebuie sa faci: - Trimite un email la cs@sportingbet.ro cu subiectul “FREE BET” pana la data de 10.09.2010 in care sa mentionezi Usernameul din Sportingbet.ro - Pariul gratuit* va fi incarcat in contul tau din Sportingbet.ro in decursul a 3 zile lucratoare de la data trimiterii email-ului Ofertele nu se incheie aici! La primul tau depozit vei primi un bonus de pana la 150 RON! *Termenii si conditiile acestei promotii le puteti citi pe Sportingbet.rosorin: http://e-pariuri.ro/sorin: sussorin: mai inspre dreaptasorin: scriesorin: la siri concursuri si promotiisorin: stiriDan: Bun, am vazut acel lucruDan: este total fals, va rog sa luati legatura cu administratoriisorin: multumescsorin: am sa iau legaturaSe pare ca este totusi o problema...ori a site-ului e-pariuri ori cel de sportingbet:no:txs
0

Postat 02 September 2010 - 06:01 PM (#3) Useril este offline   realice 

• Parior
  • PipPip
  • Postari: 7
  • Inregistrat: 28-April 06

MARIUS pe pagina principala la e-pariuri zice ca toti utilizatori sa trimita un mail ca se da un bonus de 20 de lei , nu e vb de banii astia e vb ca s-a interpretat gresit toata treaba si deja subiectul devine can-can, am vb cu dan si mi-a zis doar anumite persoane la care au trimis ei mail primesc bonusul , nu cum scrie pe prima paginamultumesc
0

Postat 02 September 2010 - 06:12 PM (#4) Useril este offline   polistul1921 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 785
  • Inregistrat: 05-July 08

Citeaza

Originally posted by realiceMARIUS pe pagina principala la e-pariuri zice ca toti utilizatori sa trimita un mail ca se da un bonus de 20 de lei , nu e vb de banii astia e vb ca s-a interpretat gresit toata treaba si deja subiectul devine can-can, am vb cu dan si mi-a zis doar anumite persoane la care au trimis ei mail primesc bonusul , nu cum scrie pe prima paginamultumesc
Nu te supara, dar unde ai vazut tu acest mesaj pe e-pariuri?Cred ca ai interpretat tu gresit primul post al lui mariusAu spus clar cei de la sportingbet: primesc bonusul doar cei care au primit acel e-mail[Edited on 2-9-2010 by polistul1921]
0

Postat 02 September 2010 - 06:19 PM (#5) Useril este offline   marius 

• Parior Senior
  • Grup: Administrators
  • Postari: 7558
  • Inregistrat: 21-October 03

Acum imi dau seama care este de fapt problema. Un coleg care se ocupa cu stirile de la prima pagina a interpretat gresit mailul (am si eliminat acum anuntul). Imi cer scuze celor care au pierdut timp din cauza acelui anunt. Ramane valabila stirea din acest topic, care se refera doar la cei care au primit mail de la agentie.[Edited on 2-9-2010 by marius]
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Skin si limba