Guys,Aveti idee cat dureaza transferul bancar? Am plasat \"cererea\" miercurea trecuta. Cat ar trebui sa mai astept?Mersi
|
|
Pagina 1 din 1
Transfer bancar Betfair - cat dureaza?
Postat 31 August 2010 - 09:29 AM (#3)
Mai am de trimis copia aia dupa utilitati si copie dupa buletin. Oricum, cardul e validat. Altfel nu ma lasau sa fac transferul bancar.
Postat 31 August 2010 - 09:35 AM (#4)
pai trimite-le, asteapta raspunsul lor ca totul este o.k. ai trimis si extasul de cont?
Postat 31 August 2010 - 09:38 AM (#5)
Io le trimit dar nu asta ma ingrijoreaza, faza e ca intre timp, banii mei pe unde sunt acum? Ca in cont pe betfairn nu mai sunt:)) si nici in contul meu bancar nu sunt.Am cod de referinta pentru tranzactie si nu mi-au spus pe nicaieri ca trebuie sa fiu verificat full idendity pentru a retrage din main wallet, ci doar sa am cardul validat.
Postat 31 August 2010 - 09:50 AM (#7)
Nu, te fura un pic banca cu conversia la cursul lor dar asta e:) Ca sa-mi fi deschis cont in valuta, erau alte taxe alte comisioane, tot acolo ajungeam.
Postat 31 August 2010 - 09:53 AM (#8)
eu am atgasat cardului in lei si cont in euro si in usd, fara nici o taxa, doar cea anuala la ing. banii s-ar putea sa fie in pending, iar daca nu au unde sa intre, se intorc in cont.
Postat 31 August 2010 - 11:11 AM (#10)
Eu am transferat. Am facut retragerea joi seara si luni seara aveam banii in cont.
Postat 02 September 2011 - 09:53 AM (#11)
Dacă vreu sa retrag prin transfer bancar, ce verificări sunt necesare? am depus prin M. B.
- ← Joaca cineva poker la betfair?
- Intrebari BETFAIR
- Problema Accesare Betfair Mobile Blackberry 9300 Curve →
Arata acest topic
Pagina 1 din 1
|
|
Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Ajutor