Loc de joaca special amenajat pentru cei care vor sa stea la un \"pahar de vorba\", despre pariuri sau pe langa ele. Este un thread unde se accepta discutiile de tip chat si offtopicurile, unde puteti povesti ce-ati visat aseara sau la ce pariuri v-ati gandit pentru weekend-ul urmator.Totul insa in limita bunului simt si al regulamentului. Bafta si inspiratie !
|
|
Cafeneaua pariorilor
Postat 31 August 2010 - 07:52 PM (#5)
Belea mare de tot! Marius tocmai a scris ca ce am postat eu ACOLO ieri si azi este OK, on-topic si respecta regulamentul!Buna stire pentru mine, merci!Ma salut cu respect!:hairo:
Daca exista vreun ratacit care a fost interesat de ce postam eu, ma va gasi usor pe forumul BA...
Postat 31 August 2010 - 08:00 PM (#6)
Vand voucher :hairo:)
Rugby-ul este un sport de golani practicat de domni, pe cand fotbalul este un sport de domni practicat de golani".(Pierre de Coubertin)
Postat 31 August 2010 - 08:06 PM (#7)
ar fi mers o sampanie aici in prima zi la cafenea dar gulbis :bere: n-a fost de acord :hairo:
Postat 31 August 2010 - 08:14 PM (#9)
Au fost sterse toate - eram off-topic se pare. Sau n-am respectat regulamentul.Asta e - omu\' are dreptate, e \"curat si uscat\".:hairo:[Edited on 31-8-2010 by One]
Daca exista vreun ratacit care a fost interesat de ce postam eu, ma va gasi usor pe forumul BA...
Postat 31 August 2010 - 08:23 PM (#11)
O mica luzie la intrebarea lui adrian:Un batranel avea impresia ca babutza lui nu prea mai aude si se gandeste sa o testeze. Merge intr`un colt al camerei si spune: -Auzi? Batranica nici o reactie. Mai face batranelul doi pasi si spune iar: -Auzi? Batranica iar fara reactie. Se duce batranelul langa ea si spune: -Auzi? La care batranica: -Pentru a 3-a oara iti spun: DAAAAA:jump2:
Postat 01 September 2010 - 12:26 AM (#13)
Se anunta a fi un topic de succes...La o cinzeaca se baga cineva...? :bun::ciao:[Edited on 31-8-2010 by Alex07bet]
Unul din cele mai mari riscuri in viata este sa nu ai niciodata curajul sa risti...
Postat 01 September 2010 - 01:11 AM (#15)
Vai...sper ca nu s-a bagat nimeni la Verdasco cand conducea in setul 4 cu 4-1 (2 break-uri avantaj). Ma refer in special la easy-money.
Postat 01 September 2010 - 01:14 AM (#16)
verdasco asta e teroare. incredibil cum a pierdut spania cu lituania, dupa ce au condus si la 19 puncte
Postat 01 September 2010 - 01:18 AM (#17)
Si parca aceste evenimente care pica de la cota 1,01 sunt tot mai numeroase.
Postat 01 September 2010 - 04:15 AM (#19)
La ce nivel joaca Gabashvili. Nu zici ca-i numarul 98 mondial.
Postat 01 September 2010 - 09:04 AM (#20)
Ionnu, eu am observat ca Nadal are probleme cu toti jucatorii astia \"slabi\" pe hard. Daca erau pe zgura nu-i statea in fata Gabashvili. :DNeatsa.
Arata acest topic
|
|
Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Ajutor