Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal: Cafeneaua pariorilor - Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal

Salt la continut

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Share Topic:   del-icio-us digg email facebook google stumbleupon
  • 134 Pagini +
  • « Prima
  • 98
  • 99
  • 100
  • 101
  • 102
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Cafeneaua pariorilor Evaluare topic: -----

Postat 16 February 2012 - 04:19 PM (#1981) Useril este offline   szmack 

• Parior
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 98
  • Inregistrat: 06-November 06

La bet365 suma minima depusa este de 5 Euro.

Apropo, exista la bet365 pariul de tipul x pauza sau final?? Daca da unde il pot gasi?

Ma rog in loc de x sa fie disponibile toate cele 3 variante 1/x/2. Am tot cautat si nu am gasit.
Vad ca au doar tipul de pariu 'pauza/final" dar nu "pauza sau final" :(.
0

Postat 16 February 2012 - 04:33 PM (#1982) Userul este online   Milanezull 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 323
  • Inregistrat: 01-May 09

Din cate stiu nu este la Bet365 asa ceva.
AC Milan
0

Postat 17 February 2012 - 06:49 PM (#1983) Useril este offline   szmack 

• Parior
  • PipPipPip
  • Postari: 98
  • Inregistrat: 06-November 06

*edit: irelevant

Aceasta postare a fost editata de szmack: 17 February 2012 - 07:00 PM

0

Postat 17 February 2012 - 06:51 PM (#1984) Useril este offline   Al Pacino 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 715
  • Inregistrat: 31-July 11

PDP lasa-i sa joace si eu am jucat si poate voi mai juca . Eu cred ca este si in avantajul tau aceasta strategie deoarece si tu ai astfel de afilieri care ii aduc bani de pe urma acestor strategii ce sunt aproape imposibil de dus la sfarsit.
Fiecare se descurca cum poate si cu ce poate . Daca oamenii vor sa-si f--a banii pe easy lasa-i in pace .Nu stiu de ce te stresezi poate ca acestea sunt in atentia multora si ti-a intrat jurnalul rau ce era destul de apreciat putin in anonimat , lasa ca imediat se termina banii de easy si revin la cote normale.
Bafta .
0

Postat 17 February 2012 - 06:52 PM (#1985) Useril este offline   Al Pacino 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

In fond e criza lumea vrea sa se imbogateasca repede si pierde si ce are cu astfel de strategii.
0

Postat 17 February 2012 - 06:56 PM (#1986) Useril este offline   broker 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 366

Cine a anuntat ca pleaca? Ca mesajul a disparut...
0

Postat 17 February 2012 - 06:58 PM (#1987) Useril este offline   Janko 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 386
  • Inregistrat: 21-June 11

Presedintele Germaniei
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Cine se inspira din "Jurnal - bet & trade - Janko" o face pe banii si responsabilitatea lui!
0

Postat 17 February 2012 - 07:01 PM (#1988) Useril este offline   Al Pacino 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

PDP
0

Postat 17 February 2012 - 07:16 PM (#1989) Useril este offline   broker 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 366

Are dreptate... mai ales dupa ce se intimpla chiar acum cu trisorul de DEL PIERO...
Cum naiba de-i gasesc casele de pariuri pe astia ca postaci? Nici macar nu se pricep sa triseze...
0

Postat 17 February 2012 - 07:25 PM (#1990) Useril este offline   Janko 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

Parerea mea e ca ar trebui sa iti vezi de treaba, ca mai sunt insi care chiar cauta o opinie, o impresie si nu gaseste decat ineptiile tale peste tot. Cerseala aia sub umbrela unui scop nobil e in regula? Nu incalca regulamentul? Ce ar fi sa deschida fiecare cate un topic in care sa ceara sa se doneze bani pentru bolnavi, flamanzi s.a.m.d.? Nu s-ar spama forumul? Si, cu toate astea, nu te-a umplut nimeni de sange. Chair nu ai nimic altceva mai bun de facut? Esti atat de lipsit de imaginatie?
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Cine se inspira din "Jurnal - bet & trade - Janko" o face pe banii si responsabilitatea lui!
0

Postat 17 February 2012 - 07:34 PM (#1991) Useril este offline   Al Pacino 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

Cine vrea sa primeasca 10 euro la o casa de pariuri sa ma anunte prin PM .

Aceasta postare a fost editata de Al Pacino: 17 February 2012 - 07:35 PM

1

Postat 17 February 2012 - 07:35 PM (#1992) Useril este offline   One 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1838
  • Inregistrat: 11-September 09

Vezi postareaJanko, la 17 February 2012 - 07:25 PM, a spus:

Cerseala aia sub umbrela unui scop nobil e in regula? Nu incalca regulamentul?

Da, e in regula. Nu incalca regulamentul, pentru ca am cerut voie administratorului. Si, chiar daca nu te priveste, iti spun ca nu este nici o minciuna acolo, eu fiind implicat LEGAL in organizarea evenimentelor despre care vorbesc. Daca vrei sa ma gasesti, poti oricind sa vii la orice antrenament al presedintelui federatiei SKDUN si sa intrebi de mine - sunt secretarul federatiei. Ma vei gasi, dar tie, personal, iti promit ca nu-ti va fi usor ca m-ai gasit!...

Acum, fiindca broker a fost banat, iar trisorul de DEL PIERO este pastrat, tot este clar pentru multa lume...
Daca exista vreun ratacit care a fost interesat de ce postam eu, ma va gasi usor pe forumul BA... Imagine postata
0

Postat 17 February 2012 - 07:36 PM (#1993) Useril este offline   phaenius 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 5424
  • Inregistrat: 25-May 08

One is back :)
0

Postat 17 February 2012 - 08:24 PM (#1994) Useril este offline   Janko 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

Vezi postareaOne, la 17 February 2012 - 07:35 PM, a spus:

Da, e in regula. Nu incalca regulamentul, pentru ca am cerut voie administratorului. Si, chiar daca nu te priveste, iti spun ca nu este nici o minciuna acolo, eu fiind implicat LEGAL in organizarea evenimentelor despre care vorbesc. Daca vrei sa ma gasesti, poti oricind sa vii la orice antrenament al presedintelui federatiei SKDUN si sa intrebi de mine - sunt secretarul federatiei. Ma vei gasi, dar tie, personal, iti promit ca nu-ti va fi usor ca m-ai gasit!...

Inselatoriile LEGALE sunt cele care ne ingrijoreaza, in general. Cu cele ilegale ne mai descurcam. In rest, ce sa spun?... As veni acum, dar n-am fular. Sa se mai incalzeasca vremea...

Lasand gluma la o parte, cred ca cu asemenea atitudine din partea oamenilor din federatie, nici Bill Gates nu ar dona FRK.

Aceasta postare a fost editata de Janko: 17 February 2012 - 08:25 PM

0

Postat 18 February 2012 - 11:43 PM (#1995) Useril este offline   Janko 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

Maine se joaca Azarenka V. (Blr) - Stosur S. (Aus). Stosur nu e in cea mai buna forma dar Azarenka s-a accidentat la glezna si cred ca maine va avea probleme. Orice lovitura care o prinde pe Azarenka pe picior gresit poate reactiva accidentarea, asa ca merita incercat lay Azarenka sau pariu pe Stosur la cota buna la casele unde se valideaza pariul in caz ca se retrage o jucatoare

Aceasta postare a fost editata de Janko: 18 February 2012 - 11:43 PM

0

Postat 05 March 2012 - 09:34 PM (#1996) Useril este offline   Ashley_young07 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1141
  • Inregistrat: 22-August 09

Fabulos golul lui Stoch :super: :wacko:
1

Postat 06 March 2012 - 03:39 PM (#1997) Useril este offline   mousini 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 5553
  • Inregistrat: 16-March 07

Sa castigam impreuna sau ... poate nu!? :mrg:

http://img820.imageshack.us/img820/4673/imgxj.jpg
"Singurul lucru necesar pt triumful raului este ca oamenii buni sa nu faca nimic" (Edmund Burke)
0

Postat 06 April 2012 - 12:36 PM (#1998) Useril este offline   SnYd3r90 

• Parior
  • PipPip
  • Postari: 16
  • Inregistrat: 01-April 12

16:00Atvidabergs-GAIS,un meci din etapa 2 din Suedia in care se intalnesc 2 echipe echilibrate oarecum.In prima etapa m a uimit putin victoria celor de la Atvidaberg in fata celor de la Orebro scor 3-4,Prodell varful celor dla Atvidaberg marcand de 2 ori,iar Gais nu a reusit sa inscrie pe teren propriu in fata celor de la Hacken meciul terminandu-se 0-0.Aceste 2 echipe care se-ntalnesc in seara asta in ultimul meci a fost tot un scor mare pe terenul celor de la Atvidaberg scor 4-3,in aceasta seara vad ca echipa oaspete marcheaza si Advidaberg aratand o forma buna cred ca acest meci se va lasa cu goluri cu alte cuvinte merg pe 1 pronostic de over2.5 cota 1.95 bet365.good luck!
0

Postat 07 April 2012 - 12:57 PM (#1999) Useril este offline   SnYd3r90 

• Parior
  • PipPip
  • Postari: 16
  • Inregistrat: 01-April 12

Sion-Zurich over 2.5 sion 2 meciuri care n au primit goluri i-l vad meciu de la 2-1 in sus:)gl
0

Postat 07 April 2012 - 05:03 PM (#2000) Useril este offline   iondaniel 

• Parior
  • PipPipPip
  • Postari: 25
  • Inregistrat: 15-February 12

salut! spuneti-mi si mie o casa de pariuri, la care se poate juca BACK/LAY, in afara de betfair
0

Arata acest topic

• 134 Pagini +
  • « Prima
  • 98
  • 99
  • 100
  • 101
  • 102
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Skin si limba