:alcool:) n-am bani nici de plecat din Timisoara ... sunt bugetar ... si cu taierile astea de lefuri iti dai seama ce bine o duc :)
|
|
Cafeneaua pariorilor
Postat 04 September 2010 - 08:48 PM (#42)
Îl citisem pe Razvi ieri-alatăieri și rămăsesem cu impresia dinspre Cimiș :mrg: ... cât despre partea celor care scot țara din criză (a.k.a. bugetari #$%^ 25%) = x2 în partea mea. și avem și o gagicuță care o ia spre cămin curând.. :bun:
I'm not as think as you drunk I am
Postat 04 September 2010 - 08:57 PM (#43)
Participa la un captivant Concurs de pronosticuri cu premii in valoare de 150 euro!Citeste aici cum poti participa: http://homebet.ro/?p=2154Regulamentul si topicurile de concurs se gasesc aici: http://homebet.ro/fo...ewforum.php?f=5
Postat 04 September 2010 - 10:22 PM (#44)
Pescadorul si Gabitza au luat vacanta?
Rugby-ul este un sport de golani practicat de domni, pe cand fotbalul este un sport de domni practicat de golani".(Pierre de Coubertin)
Postat 05 September 2010 - 09:34 AM (#45)
cred ca nu le convine noul regulament :mrg:
"Imaginatia este totul. Este puterea de previziune a ceea ce va urma in viata."
Einstein
"Tot ceea ce suntem este rezultatul a ceea ce am gandit." Buddha
Postat 07 September 2010 - 09:26 PM (#46)
Ce am aflat? Cica Bilasco a jucat azi! Eu nu l-am vazut....voi?
Postat 07 September 2010 - 09:36 PM (#48)
Romania who?
Daca exista vreun ratacit care a fost interesat de ce postam eu, ma va gasi usor pe forumul BA...
Postat 07 September 2010 - 09:36 PM (#49)
Mare echipa Romania! Chiar is curios ce mai zice Gelatu` acum!
Rugby-ul este un sport de golani practicat de domni, pe cand fotbalul este un sport de domni practicat de golani".(Pierre de Coubertin)
Postat 07 September 2010 - 10:18 PM (#50)
Pai am jucat bine insa ne-a lipsit sansa(mama lui de ghinion de ceva vreme ne faulteaza in preliminarii asa de tare) . Accelasi joc incalcit cu mingi bubuite, au fost catve faza in care au pus mingea jos si au pasat oleak mai rapid insa cum romanasului ii place sa o de-a in fente, face ce face si pierde mingea si sanatate:yeah:[Edited on 7-9-2010 by ter22]
Postat 07 September 2010 - 10:25 PM (#51)
cine e Florescu?
"Imaginatia este totul. Este puterea de previziune a ceea ce va urma in viata."
Einstein
"Tot ceea ce suntem este rezultatul a ceea ce am gandit." Buddha
Postat 07 September 2010 - 10:29 PM (#52)
Citeaza
Originally posted by fafu1cine e Florescu?
Postat 07 September 2010 - 10:29 PM (#53)
Mai bine intreaba cine e Romania in Europa! [Edited on 7-9-2010 by Cristinel]
Postat 07 September 2010 - 10:49 PM (#54)
Schimbare la pauza scoate un mijlocaj ofensiv de viteza Torje si baga un mijlocas defensiv Cocis.No comment
Postat 07 September 2010 - 10:56 PM (#55)
Acuma nu ii iau apararea lu Luce, ti s-a parut ca Torje a facut mare brinza:shockwhore:Acuma ii:bun:[Edited on 7-9-2010 by ter22]
Postat 08 September 2010 - 03:59 PM (#57)
John Higgins a fost absolvit de orice vina in scandalul meciurilor de snooker trucate.Nevinovat ca si Fecioara (la multi ani, Mariori si Marioare!), a fost amendat, totusi, cu 75000 de lire sterline:mrg:Liber la trucaje, fratilor![Edited on 8-9-2010 by One]
Daca exista vreun ratacit care a fost interesat de ce postam eu, ma va gasi usor pe forumul BA...
Postat 08 September 2010 - 05:29 PM (#59)
Citeaza
Originally posted by ZukerDaca a fost absolut e nasol. :)):)
Postat 08 September 2010 - 05:41 PM (#60)
In 2 meciuri le face ii face la loc...Credeam ca o comite si Murphy azi dupa ce era condus 1-3 iar scorul ajunsese in halulu asta dupa ce in frame-ul 3 si 4 Murphy conducea detasabil si cica \'comite o eroare nefortata\' si revine \'subtirelul\' LEE (cantarea masa de joc mai putin decat el) si intr-un final \'apoteotic\' revine Murphy dupa ce afla vestea cu amenda lui Higgins si castiga 5-3. :)
Arata acest topic
|
|
Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Ajutor