Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal: Nu pot sa fac nici o depunere - Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal

Salt la continut

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Share Topic:   del-icio-us digg email facebook google stumbleupon
Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Nu pot sa fac nici o depunere

Postat 01 September 2010 - 12:23 PM (#1) Useril este offline   ter22 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 389
  • Inregistrat: 07-April 08

Am o intrebare , poate s-au confruntat vreo unul dintre voi cu aceasta problema. Azi am incercat sa fac o depunere de pe card la Betfair insa nu a mers , im spune ca este o problema. Am incercat sa fac depunerea prin moneybookers insa la fel a fost declinata depunerea. Am incercat si la alte case de pariuri insa acceiasi treaba ..nu pot sa fac depunerea. Aveti idee de ce?
0

Postat 01 September 2010 - 12:37 PM (#2) Useril este offline   ipse2009 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1321
  • Inregistrat: 14-May 09

Posibil sa ai card de la BCR si sa nu fie activat pentru jocuri de noroc .
0

Postat 01 September 2010 - 12:44 PM (#3) Useril este offline   ter22 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 389
  • Inregistrat: 07-April 08

Am rezolvat problema:mrg:..am sunat la ING si am inteles ca au fost niste tentative de fraudare a cardului meu Visa si din aceasta cauza l-au blocat si in consecinta trebuie sa merg sa imi fac altul :hatoff:
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Skin si limba