adosoniu, la 21 May 2012 - 02:13 PM, a spus:
azi la pranz:
2012-05-21 26;32;22;10;02;07;27 :):):).
Sincer eu as fi mers pe el in continuare. Adica as fi pariat pe 32 cat de mult. Dar n-am ceva-ul ala care sa-mi permita riscul asta. 32 are ceva, cand incepe sa se repete, se repeta.
Eu am program care ii genereaza si cand sunt situatii rare ii joc. Incerc mai mult sa-i folosesc pentru a "afla" altfel de lucruri. O idee: pe izolatorii mei daca nu iasa 2 extrageri la rand nici un numar din sirul de numere de la izolatori, a 3-a sau a patra extragere de obicei apar 2 numere din sirul rezultat. Sau alta ca atunci cand apare un numar nou de la izolatori si el este indicat si de o alta metoda, incepe perioada in care acel numar o sa iasa. Dar astea sunt doar observatii... nu am o statistica pentru ele si e foarte posibil sa fiu influentat ca le vad doar din cand in cand si cred ca e regula :).
tu la ce jocuri joci? adica la 49s joci sau doar analize? 7/39?
dc incercam pt un nr sau 2 atunci e vb doar de un salar maxim pe luna sau macar banii de intretinere :)), mi-ar fi convenit si asa, un joc mai serios este la var de 5, 6 unde dc pleznesti o data ar fi ok; deocamdata am incercat ceva pe la 7/39 ca era cea mai buna oferta, cu putine nr dar n-a mers la 5 nr, am prins 4 care m-ar fi dus pe la un 0/0, inca nu sunt convins ca ar fi un rezultat bun; ideea era ca tb sa joci la 4 si sa ceri separat si 5 nr, cele de 4 ar tb sa iti permita sa scoti investitia, cea de 5 te duce pe plus; intotdeauna am visat un sistem barosan care sa iti permita sa zicem sa joci 500 de lei pe saptamana si la finalul unei luni sa nu scoti nimic dar nici sa nu pierzi mai mult de 200, ceva de genul joci 2000-4000 si pierzi 200-400 cu posibilitatea sa poti castiga 10 000, banuiesc ca intr-o jumate de an ai scos pierderea si faci un plus 5000-6000; oricum ideea era putin minus si cu sansa la o categorie mai mare, cred ca ar fi ok.
n-avem insa asa ceva, ne repeziram macar la un nr sa ramanem cu vreun plus dar nimeni n-a dovedit nimic, nu gasim atatea nr bune si nici nu putem baga o martingala ca atunci cand nu iese te duce la minus; nu stiu de ce inclin sa cred ca ar tb o categorie mai mare la urmarire, dar e plictiseala;
de aceea m-am ocupat de ruleta unde scoti 100-200 chiar si 300 in cateva zile si te simti bine, incerc cu 25 de nr sa vedem ce-o fi, am nevoie de o oscilatie -/+ si cand ajungi pe + sa fie cam 50-100 intr-0 jumate de ora, pt inceput e ff bine; m-am tot gandit la ce a zis saliu dar m-a banat ca i-am aratat extensiile posibile ale ideii lui, n-a suportat discutia, ei merg eu mai departe si o sa ii arat ce si cum; deocamdata ideea lui da pe minus la orice simulare pe termen lung de vreo 6 luni/ 1 an, conditiile lui sunt prea slabe;
la loto inclin spre o categorie mare, tu ce parere ai? desi tare mi-ar fi placut variantele alea de 9-10 la un joc de 7/39 dar la ce bani ies prefer un joc live la ruleta, nu se merita chinuiala, de aceea ar fi de vazut ceva la categorie mare cu var scurte la asteptare, ceva ca un sapat continuu fara sa te gandesti ce si cum