Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal: Studiu pt First ball si Jolly - Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal

Salt la continut

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Share Topic:   del-icio-us digg email facebook google stumbleupon
Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Studiu pt First ball si Jolly

Postat 19 September 2010 - 06:11 PM (#1) Useril este offline   OchiVerzi 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 477
  • Inregistrat: 08-December 09

In tabela urmatoare sint toate grupurile de figuri.Cea mai mare intarziere pentru first ball si jolly(intarziere istorica) si intarzierea in momentul de fatza (dupa extragerea lunch de astazi)pt first ball si jolly.Grupul de figura 0 __>10 20 30 40 are o intarziere actuala de 43 extractii pentru Jolly. Apache, dupa parerea ta ,ar fi momentul ca unul sa inceapa sa urmareasca grupul asta pt jolly sau mai bine este grupul de finala 6 atit pt first ball cit si pt jolly ?Incerc sa ma prind dupa care logica.Ma ajuti ? Nu ne dai si noua o indicatie in care parte sa ne indreptam studiale pt first ball si jolly, ca tu stii mai multe.Are dreptate Mario, cota e mai mare aici.[Modificato il 19-9-2010 da OchiVerzi]

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: Immagine234.JPG

0

Postat 19 September 2010 - 07:33 PM (#2) Useril este offline   OchiVerzi 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

Uh..46 first ball (grupul de finala 6 )Pina apare si Apache sa vad ce imi spune, ma apuc sa fac o statistica luand in considerare intarziea impreuna pt first ball si jolly.Mario, daca ai idei la metoda asta luand in considerare intarzierea actuala si cea mai mare, arunca-te..ca doar n-o fi italianca mai desteapta decit noi nu? ahaha
0

Postat 22 September 2010 - 03:57 PM (#3) Useril este offline   OchiVerzi 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

Ok,Mario, asta ar fi o idee.In partea stanga sint extractiile de la lunch,in dreapta de la tea, cu jolly inclus. Numerele 33 si 46 inchid figura + 47 pe care deja il avem.Se joaca 33 46 47 pentru combinatii de 2 numere si pt jolly si 1° extras. Vedem ce iese de aici . Ok ? [Modificato il 22-9-2010 da OchiVerzi]

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: img3.JPG

0

Postat 22 September 2010 - 08:59 PM (#4) Useril este offline   mario1001 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1102
  • Inregistrat: 10-March 08

Citeaza

Originally posted by OchiVerziOk,Mario, asta ar fi o idee.In partea stanga sint extractiile de la lunch,in dreapta de la tea, cu jolly inclus. Numerele 33 si 46 inchid figura + 47 pe care deja il avem.Se joaca 33 46 47 pentru combinatii de 2 numere si pt jolly si 1° extras. Vedem ce iese de aici . Ok ? [Modificato il 22-9-2010 da OchiVerzi]
uau, mi se pare ff tare! bravo Ochi! o super figura!am insa cateva intrebari;1. figura formata nu contine numere first sau BB, ce legatura au nr marcate cu acestea 2 nr pt care jucam?2. trasarea e putin fortata, cel putin asa cred, nu e un paralelogram perfect, ai putea urmari dupa lungimi si patrate sau cells din excel, deci nu cred ca e o figura perfecta cum ai trasat tu;3. de ce zici ca figura se inchide? chiar si asa trasata, sunt niste numere, ce legatura semnificativa exista cu first ball si BB4. figura se opreste la capatul de jos pe undeva la 19/09 si acu suntem in 22, au mai trecut niste extrageri, ce relevanta are 19/09 cu extragerea ce va apare in 23/09 si urmatoarele?pare cam nebuloasa, dar e frumos
0

Postat 22 September 2010 - 10:18 PM (#5) Useril este offline   OchiVerzi 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

Uh, ai dreptate , nu e desenata bine, dar numarai casutele si mi se pare armonica.Numarul 33 inchide figura formata din 47 de 3 ori iar numarul 46 inchide alta figura formata din 47 de 3 ori identica cu prima . Numara casutele pentru fiecare figura formata, poate iti dai seama mai bine asa. Iar impreuna numerele 33 si 46 inchid alta figura formata din 47 de 2 ori.Numarul 33 este de fapt Jolly in 12/09/2010Ar fi in joc incepand cu 20/09 ,inca n-a dat nimic in 6 extractii. Ma gandeam ca daca ciclul teoretic pt un numar e 7, sa ii dam timp de 14 extrageri.Tu ce zici ? Daca e buna,ar trebui sa se combine 2 numere din astea 3 , sau un jolly.Bhu ..Revin putin mai la noapte, ca joaca Roma acum ce tristezza[Modificato il 22-9-2010 da OchiVerzi]
0

Postat 23 September 2010 - 03:12 PM (#6) Useril este offline   mario1001 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip

Citeaza

Originally posted by OchiVerziUh, ai dreptate , nu e desenata bine, dar numarai casutele si mi se pare armonica. Numarul 33 inchide figura formata din 47 de 3 ori iar numarul 46 inchide alta figura formata din 47 de 3 ori identica cu prima . Numara casutele pentru fiecare figura formata, poate iti dai seama mai bine asa. ce legatura au aceste figuri cu first ball or BB? tot nu mi-e clar; ce reprezinta nr 47 si ce reprezinta aceasta inchidere de figura? mai ales ca totul s-a petrecut in trecut, in 19/09, care e legatura cu prezentul? ff interesant; figurile astea pot fi construite cu niste programe ca sai sigura ca nu gresesti, tu cred ca ai numarat manual, nu? mi se pare migalosIar impreuna numerele 33 si 46 inchid alta figura formata din 47 de 2 ori.Numarul 33 este de fapt Jolly in 12/09/2010 pai si ce daca? inseamna ca va iesi din nou?nu ma prind care e legatura cu inchiderea de figura, ce inseamna ea?Ar fi in joc incepand cu 20/09 ,inca n-a dat nimic in 6 extractii. Ma gandeam ca daca ciclul teoretic pt un numar e 7, sa ii dam timp de 14 extrageri.Tu ce zici ? Daca e buna,ar trebui sa se combine 2 numere din astea 3 , sau un jolly.Bhu ..Revin putin mai la noapte, ca joaca Roma acum ce tristezza[Modificato il 22-9-2010 da OchiVerzi]
[Edited on 23-9-2010 by mario1001][Edited on 23-9-2010 by mario1001]
0

Postat 23 September 2010 - 03:44 PM (#7) Useril este offline   OchiVerzi 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

:)Mario,uite aici poti sa vezi citeva exemple ,sint pentru lotto italian dar este valabil si pt uk 49\'s.Uita-te mai ales la predictiile puse de Giovanni D\'ambola..el este ideatorul.http://previsionidegli899.forumfree.it/?f=6668356si aici un blog http://ciclospaziome...press.com/.Poti sa folosesti google translate daca nu intelegi tot ce e scris.Deci, daca ordonezi extractiile dupa data si in ordinea in care au iesit ,la prima vedere se pare o mare dezordine ..dar au o logica.Primul pas e sa individualizezi numere care se repeta.Asta e putin mai greu la inceput, dar te obisnuiesti repede.Este de fapt un studiu in spaziu si timp.Numerele astea, in timp..formeaza o figura armonica ,care ia nastere, se dezvolta. La sfarsit , ca sa completezi figura , trebuie sa iti ramana un numar fara pereche.De exemplu, avem 47-47 si 33 care formeaza pereche cu 47 ,iar impreuna o figura formata din 47-47-47-33. Da ?La fel figura formata din 47-47-47-46.Numarul care completeaza o figura,in urmatoarele extractii o sa o \"rupa\"..o sa iese...de asta au legatura cu extractiile din trecut.Numarul 33 este de fapt jolly in extractia din 12 /09/2010...de asta l-am luat in considerare pt jolly.Eu am observat ca atunci cind figurile se formeaza intr-un timp mai lung, tot mai lung este si timpul in care dupa ies.Pina acum, este unul din studiile care are o logica si da rezultate.Uite aici, poate iti dai seama mai usor

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: img.JPG

0

Postat 23 September 2010 - 03:59 PM (#8) Useril este offline   OchiVerzi 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

Pentru Jolly...asta e situatia de intarziere pe culori dupa extractia de astazi de la pranz.Numerele din grupul de culoare maro ,cu o intarziere de 22 extractii si un maxim istoric de 40.

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: colori.jpg

0

Postat 25 September 2010 - 04:07 AM (#9) Useril este offline   mario1001 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip

am citit pe blog despre fractalii, ff frumos, multumesc mult pt link-uri! pe forum tb sa te inscrii si sa stii ca traducerea google din italiana e ingrozitoare, mai mult intuiesti ce ar vrea sa spuna :aplauze:);daca am inteles bine ideea era ca fiecare nr apartinand figurii are tot in interiorul figurii o pereche, se repeta; in figura raman niste nr care nu isi gasesc perechea si acestea ar iesi in urmatoarele extrageri; asa este?dar care ar fi logica imi scapa, fiindca figura e umpluta cu nr, este inchisa, de ce niste nr care nu isi gasesc perechea ar iesi in extragerile urmatoare?oricum ff interesant, o sa postez si eu ce apare la figuri sper azi mai pe dupa-masa;poti sa imi confirmi daca am inteles bine in legatura cu figurile?procedeul de analiza pt BB pe culori il folosea italianca despre care am povestit si era ff entuziasmata de el!
0

Postat 25 September 2010 - 01:28 PM (#10) Useril este offline   OchiVerzi 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

Salut..in graba ..Mario , ai inteles bine ! Ok. O sa atasez si pentru tine archiva in excel , e mai simplu de cautat asa numerele care se repeta.Uite aici un link la forumul lui Giovanni unde poti sa citesti fara sa fii inscris .http://forumgiovanniambola.forumfree.it/?t=50212747si aicihttp://forumgiovanniambola.forumfree.it/?t=44442000Din pacate, doar asta se poate vedea , chiar daca te inscrii nu poti sa vezi studiile din prezent, a abilitat numai pe cei pe care ii cunoaste in realitate.El zicea ca atunci cind priveste tabelul extractional, pentru el frattali sint ca si cum ar avea un suflet propriu, iau nastere, se dezvolta, cresc,ajung la maturitate ecc ...si apoi mor.Apropos, cum se zice fratalli in romaneste?Am gasit pe wikipedia in engleza http://en.wikipedia..../FractalsPentru mine , orice dezordine e ordine.Personal, cred ca nu exista nimic casual in tot ce ne inconjoara,mai degraba acolo unde viziunea noastra este limitata si nu reusim sa gasim o logica sau o lege care sa determine un fenomen, o numim casualitate.De exemplu, daca scriu secventa de numere 9-9-8-5-8-1,poate sa para numere scrise a caso , in realitate, fiecarei litere de pe tastiera i-am asociat un numar care sint deasupra, si am scris numele meu Olivia. Sau exemplul cu moneda, cred ca daca as sti sa calculez exact forta cu care o arunc, locul precis unde o sa cada, forta cu care adie vantul ecc :) as putea sa calculez exact esitul,cap sau cruce...si in cazul acesta nu ar mai fi un esit casual.In lumea haosului (dezordine) regule simple dau origine la fenomene complexe.Sistemele haotice pot sa para casuale ,dar in realitate sint deterministice si in anumite limite prevedibile.------O analiza veloce la situatia de azi , grupul de culoare maro are o intarziere actuala de 25 extractii, i-as acorda mare atentie pentru urmatoarele 3 extractii.Asa viziv daca ma uit la cum se prezinta curcubeul de culori as zice ca in urmatoarele extractii pt jolly ar trebui sa apara si culorile albastru galben sau portocaliu.Tot pentru jolly, cadenza 0 :10-20-30-40 intarzie de 55 de extractii .Cu reflectiunile astea, si cu figura care inca nu a dat nimic, doar 33 simplu , as considera pt jolly numerele de culoare maro, iar ca sa le reduc cumva, 33-40-47 .Mi se pare interesant si numarul 10 si 30 . Vedem dupa extractia de astazi de la pranz. Mario ,incerc sa gasesc si eu o logica dupa intarziere, sa imi dau seama cam cum ar face italianca .
0

Postat 25 September 2010 - 01:41 PM (#11) Useril este offline   OchiVerzi 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

Un exemplu,simplu simplu.. nu are nici o legatura cu ce studiem aici , doar asa ca sa vezi.Pare ca cineva le-ar fi asezat ispre acolo :)[Modificato il 25-9-2010 da OchiVerzi]

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: Immagine.JPG

0

Postat 26 September 2010 - 06:39 PM (#12) Useril este offline   OchiVerzi 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

\"Ar fi in joc incepand cu 20/09 ,inca n-a dat nimic in 6 extractii. Ma gandeam ca daca ciclul teoretic pt un numar e 7, sa ii dam timp de 14 extrageri.Tu ce zici ?Daca e buna,ar trebui sa se combine 2 numere din astea 3 , sau un jolly.\"-------And the winner is...Prima figura a dat intai 33, apoi 46 , poi 47, iar in seara asta la a 14-a si ultima extractie a dat 46 -47 dubla plus 46 Jolly. S-a lungit, dar in timpul prestabilit a dat tot ce avea de dat. Ce zici Mario , cum ti se pare,continuam pe strada asta ? Cota pt dubla e mai mare decit jolly si primul extras...14 extractii sint multe , dar la cum sint cotele eu as zice ca 3 numere se pot urmari ...sperand oricum sa iese mai devreme de 14 extractii...din ce am observat, cind timpul in care se formeaza este mai lung, si timpul in care ies se lungeste.ps: a doua figura, asta cu 26-36, azi la pranz a dat 26. In curand ar trebui sa dea si 36.Asta e ordinea in dezordine.[Modificato il 26-9-2010 da OchiVerzi]
0

Postat 26 September 2010 - 08:39 PM (#13) Useril este offline   mario1001 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip

mi se pare ff frumos cu fractalii, daca am avea o posibilitate sa le gasim mai usor, vreun program ceva;cum nu stiu italiana n-am inteles ce justificare logica ar avea un fractal, de ce nr care nu sunt in pereche in figura ar aparea in curand; daca ofera explicatia giovanni, poate ne zici tu despre ce e vorba;oricum perechea 46-47 la jolly si first ball a fost tare!eu mai continui studiile mele privind figurile pe care le-am construit dar inca nu am ceva ff clar, sper ca zilele astea sa incep si eu sa postez;pe mine nu ma intereseaza asa mult numerele si niste idei de joc care se pot dezvolta!aceasta cu fractalii mi se pare fabuloasacum de a putut giovani sa vada asa ceva, nu stiu, cred ca e designer la ferrari :mrg:))))))))))))))
0

Postat 02 October 2010 - 12:07 PM (#14) Useril este offline   OchiVerzi 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

pt jolly si primul extras inainte de extractia de astazi lunch time avem asa finala 4

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: 1.jpg

0

Postat 02 October 2010 - 12:44 PM (#15) Useril este offline   OchiVerzi 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

Mario, de ce frattali se comporta in modul asta ,nu stiu sa iti spun de ce , nu stiu nici daca a explicat, pe forumul lui nici eu nu reusesc sa citesc, doar ce ai vazut si tu. La inceput a pus toate studiile pe net, apoi altii i le-au vandut,pe sume destul de rotunde, acum pot sa citeasca si sa participe doar cei pe care i-a cunoscut in realitate si stie cine sunt.E un fel de lege a haosului si cauza-efect.Stiu ca inainte sa descopere comportamentul asta, studia ciclometria.Mie mi se pare foarte grea,nu am inteles mult, dar daca vrei iti arat cum, poate iti vine vreo idee si reusesti sa o aplici cumva.
0

Postat 05 October 2010 - 12:24 PM (#16) Useril este offline   OchiVerzi 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

Asta e situazia pt jolly si culori inainte de extractia de azi ! Lipseste culoare portocaliu de 10 extractii, numarul 17 pt jolly de 172 extractii contro 189 storico.In schimb,Numarul 17 ca extras simplu are o intarziere de 29 extractii contro 33 storico.[Modificato il 5-10-2010 da OchiVerzi]

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: jolly colori.gif

0

Postat 31 October 2010 - 06:18 PM (#17) Useril este offline   OchiVerzi 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

Pentru Jolly si primul extras , grupul de finala 1 are o intarziere de 18 extractii contro 23 maximul storic.Doar pentru jolly numerele cuprinse intre 1-9 au 25 de extractii intarziere.
0

Postat 31 October 2010 - 07:02 PM (#18) Useril este offline   OchiVerzi 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

ehehehe 8 jolly
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Skin si limba