Astazi debuteaza tururile preliminare ale Euroligii masculine de baschet. Formatul editiei din acest an il gasiti aici : http://www.euroleagu...petition/format .Tabloul turului preliminar de astazi:Chorale Roanne vs. Alba Berlin Galil-Gilboa vs. Hemofarm GasTerra Flames vs. Unics Spirou vs. CEZ Nymburk Buducnost vs. Asvel Basket Banvit BK vs. Le Mans Pepsi Caserta vs. BC Khimki
|
|
Euroliga de baschet, 2010-2011
Postat 21 September 2010 - 01:36 PM (#2)
Roanne v Alba Berlin21.09.2010, 21:30 Cele doua echipe se intalnesc in prima mansa a primului tur preliminar al Euroligii masculine de baschet. Returul partidei are loc vineri la Berlin.Gazdele nu se afla in cea mai buna forma. Dylan Page, unul din jucatorii esentiali ai echipei s-a accidentat (entorsa) in ultima partida de verificare, in timp ce americanii Gordon si Rivers sunt iesiti din forma. De altfel antrenorul Jean-Denys Choulet declara pentru L\'Equipe ca echipa sa nu este inca pregatita pentru Euroliga:http://www.lequipe.fr/Basket/breves2010/20100920_164957_choulet.htmlRoanne a participat saptamina trecuta la un turneu de pregatire la Bourges pierzind ambele partide: 51-59 cu Orleans si 73-82 cu Graveliness. Ultimul amical s-a soldat tot cu un insucces: 73-75 cu Asvel Lyon-Villeurbanne.Alba Berlin s-a intarit fate de sezonul trecut, aducindu-i pe Hollis Price (ex-Artland Dragons), Marko Marinovic (ex-Valencia), dar si internationalii germani Sven Schultze (ex-BC Ferara) si Patrick Femerling (ex-Antalya). In partidele de pregatire a inregistrat doar victorii: 65-59 cu Trier, 80-76 si 71-70 cu Olimpija Ljubljana.Cred ca nici in aceasta seara francezii nu vor reusi un joc ofensiv eficient, mai ales ca va lipsi Page. Limita de 75 de puncte nu cred ca va fi atinsa in conditiile in care Alba are un joc defensiv destul de bunPariu: Roanne UNDER 74.5 puncte @1.833 Sportingbet - 3/10Bafta!Roanne v Alba Berlin 86-79 [Edited on 22-9-2010 by Rheea]
Postat 27 October 2010 - 01:49 PM (#3)
Spirou Charleroi - Lottomatica RomaEuroliga masculin, 22:00Odata cu venirea pivotului portorican Daniel Santiago (fost la Unicaja Malaga, Barcelona si Efes Pilsen) Charleroi si-a rezolvat si pozitia 5 in echipa de baza. Charleroi este o echipa puternica pe teren propriu, in calificarile pentru grupele Euroligii reusind sa invinga pe CEZ Nymburk (79-68), Unics kazan (75-69) si Alba Berlin (81-77). De altfel si in prima etapa a cedat greu la Malaga in fata lui Unicaja cu 84-73, spaniolii desprinzandu-se de abia in ultimul sfert.Lottomatica a castigat in prima etapa la Roma in fata lui Brose Bamberg cu 83-65, insa deplasarile nu sunt punctul forte al italienilor. Ei s-au intors invinsi in weekend de la Scavolini Pesaro (69-76) in campionatul italian de baschet.Si din punct de vedere al formei sportive belgienii sunt mai avansati, ei trecand deja prin calificarile Euroligii (incepute acum mai bine de o luna), in timp ce romanii au jucat primul meci oficial de abia pe 17 octombrie.De la Roma vor lipsi pe langa mai vechii acidentati Angelo Gigli si Luigi Datome, Josh Heyvelt, accidentat in partida cu Brose Bamberg.Cred ca Charleroi pleaca cu prima sansa in aceasta seara.Pariu: Spirou Charleroi@1.75 Bwin - 3/10Alte propuneri pentru astazi:Lietuvos Rytas vs Montepaschi SienaEuroliga masculin, 27.10.2010, 19:45Pariu: OVER 148.5 @1.85 Ladbrokes - 3/10USO Mondeville vs Wisla Can-PackEuroliga feminin, 27.10.2010, 21:00Pariu: Wisla Can-Pack @1.813 Pinnacle - 3/10Bafta! Spirou Charleroi - Lottomatica Roma 55-64 :no:Lietuvos Rytas vs Montepaschi Siena 75-79 :)USO Mondeville vs Wisla Can-Pack 76-65 :no:[Edited on 28-10-2010 by Rheea]
Postat 03 November 2010 - 12:09 PM (#4)
Valencia vs CSKA MoscovaEuroliga masculin, 03.11.2010, 21:45 Rusii vin fara Sasha Kaun, Kryapa si Siskauskas, insa si fara ei au jucat convingator la Atena cu Panathinaikos in prima repriza. In sfertul 3 insa grecii au decis partida.Valencia nu are valoarea lui Panathinaikos, lucru care s-a vazut atait in prestatiile din Euroliga, cat si in Liga spaniola ACB. E adevarat ca vor reveni DeColo si Richardson, insa si moscovitii il au pe Gordon, liderul echipei, dar si vechea (si experimentata) garda: Langdon, Smodis, Holden. Daca ii mai punem la socotela pe Vorontsevich si Marjanovic, dar si pe jucatorii folositi in rotatie (Sokolov, Shved sau Kurbanov), observam ca lotul lui CSKA este redutabil, iar banca suficient de lunga si in absenta celor 3.Imi e greu sa cred ca moscovitii vor \'reusi\' a treia infringere consecutiva in Euroliga.Pariu: CSKA Moscova @1.73 Pinnacle - 3/10Bafta!Valencia vs CSKA Moscova 82-57 :jump2:
Postat 04 November 2010 - 01:57 PM (#5)
Cholet v Lietuvos RytasEuroliga, 04.11.2010, 20:00Sarbul Milko Bjelica este principalul marcator al lui Rytas in acest sezon. Chiaar daca in campionatul lituanian nu a rupt gura targului, nejucand prea mult (menajat), in Euroliga si in VTB United League a inscris de fiecare data mai mult de 12 puncte.In Euroliga, in deplasarea de la Fenerbahce a inscris 15 puncte in 23 de minute jucate, in timp ce in fata Sienei a inscris 18 puncte in 30 de minute. (http://www.euroleagu...easoncode=e2010)In Liga VTB a inscris 18 puncte lui Unics Kazan si 14 puncte in deplasare la CSKA Moscova, echipa recunoscuta pentru jocul de aparare. (http://vtb-league.co...layer_id=109357)Nu vad de ce nu ar reusi si astazi sa inscrie mai mult de 12 puncte.Pariu: Milko Bjelica OVER 12.5 puncte @1.80 Sportingbet - 2/10Bafta!Milko Bjelica a inscris doar 8 puncte :alcool:
Postat 10 November 2010 - 11:08 AM (#6)
Fenerbahce SK - MKB Euroleasing Baschet, Euroliga feminin10.11.2010, 18:00 Se intilnesc doua din cele mai ofensive echipe ale baschetului feminin european.Gazdele cu Diana Taurasi (34 de puncte in ultima partida din Euroliga), cea mai valoroasa jucatoare de baschet din Europa, au invins in deplasare pe Rivasecopolis cu 82-91 si la Istanbul pe Gospic cu 109-92.Unguroaicele de la MKB Euroleasing Sopron au tot doua victorii, in ambele reusind sa inscrie cite 82 de puncte.Sunt deci premise pentru o noua partida cu multe cosuri.Pariu: OVER 161.5 @1.87 Pinnacle - 2/10Bafta!Fenerbahce SK - MKB Euroleasing 89-72 :D
Postat 10 November 2010 - 11:29 AM (#7)
Bourges Basket - Nadezhda Orenburg Baschet, Euroliga, feminin10.11.2010, 21:00 Frantuzoaicele de la Bourges au un foarte bun joc de aparare, in prima liga franceza de baschet neincasind mai mult de 48 de puncte in partidele disputate acasa, dar nici nu au inscris prea mult (72 de puncte e media pe teren propriu). In Euroliga au invins acasa pe KSSSE Gorzow cu 57-50 si au cedat la Valencia cu 74-47.Nadezhda Orenburg a pierdut ambele partide din Euroliga, 68-76 acasa cu Valencia si 62-61 la Brno. Nu le vad pe rusoaice sa reuseasca prea multe nici in Franta in fata unei echipe lente si cu un joc defensiv foarte bun.Pariu: UNDER 126.5 @1.85 Bwin - 2/10Bafta!Bourges Basket - Nadezhda Orenburg 82-72 :D
Postat 18 November 2010 - 06:37 PM (#9)
Armani Jeans Milano v Panathinaikos18.11.2010, 21:45Pariu: Armani Jeans Milano UNDER 70.5 puncte (exclusiv prelungiri) @1.80 Sportingbet - 2/10Bafta! Armani Jeans Milano v Panathinaikos 71-81 :hairo:[Edited on 19-11-2010 by Rheea]
Postat 18 November 2010 - 07:51 PM (#10)
rheea vrei sa zici ca panathinaikos face instructie?
The new WBA WBC WBO IBF IBO heavyweight champion of the world, undefeated, undisputed.
Postat 18 November 2010 - 08:47 PM (#11)
Citeaza
Originally posted by Cohibarheea vrei sa zici ca panathinaikos face instructie?
Postat 18 November 2010 - 11:46 PM (#12)
Ghinion teribil..practic ai pierdut la 0.5 pcte..pe mine m-a tepuit urat cska....au fost condusi la multe pcte ..si la 18 ...si au revenit 64-63 conduceau...si numia ce am pus pe ei....au dat vreo 12 consecutiv aia de la Efes........:hatoff:
FZR !
Postat 24 November 2010 - 01:20 PM (#13)
Asseco Prokom Gdynia - BC Khimki MoscowBaschet, Euroliga masculin24.11.2010, 19:45Prokom e ultima clasata in grupa A, pierzind toate cele 5 intilniri disputate. polonezii nu mai au echipa de sezonul trecut. Plecarile lui David Logan (Caja Laboral) si a lui Woods (in Rusia) au lasat urme. Noii veniti nu s-au integrat, au probleme cu conducerea echipei, iar dupa meciul de astazi bulgarul Filip vedonov si americanul Mike wilks vor parasi echipa. Nici ceilalti americani ai echipei nu sunt in cele mai bune relatii si s-ar putea sa-si ia si ei zborul.BC Khimky are doua victorii si 3 infringeri in actuala editie a Euroligii si pentru a reintra in carti trebuie sa castige astazi pentru ca o asteapta inca doua deplasari grele la Caja Laboral si la Partizan.Cele doua echipa s-au mai intilnit de doua ori in acest sezon, ambele partide disputindu-se in Rusia si fiind adjudecate de Khimki. Prima partida a fost in etapa inaugurala a Euroligii, Khimki cistigind la 6 puncte diferenta, 82-76, iar cea de a doua intilnire a avut loc acum 10 zile in cadrul Ligii VTB, iar rusii s-au impus cu 99-79.Khimki are o echiap solida, cu Langford si Planic in mare forma in ultimele partide si cred ca va reusi sa se impuna in partida din aceasta seara.Pariu: BC Khimki Moscow @1.65 Bet-at-home - 3/10Bafta! Asseco Prokom Gdynia - BC Khimki Moscow 71-67 :)[Edited on 25-11-2010 by Rheea]
Postat 24 November 2010 - 10:17 PM (#14)
de departe cea mai paguboasa sectiune de cand ma stiu eu pe asta am pierdut cei mai multi bani. nici ca mai intru aici.
The new WBA WBC WBO IBF IBO heavyweight champion of the world, undefeated, undisputed.
Postat 24 November 2010 - 10:34 PM (#16)
Cohiba, in ultima perioada se intampla multe ciudatenii in sport, uita-te la fotbal de ex. ca nu mai intelegi nimic.Rheea e f.tare, mergi pe mana lui ca pe termen lung se scoate.
Multi prosti, putine gloante!
Dumnezeu sigur iubeste prostii. Altfel nu ar fi creat atat de multi.
Nu fura!!!Guvernul uraste concurenta!
Dumnezeu sigur iubeste prostii. Altfel nu ar fi creat atat de multi.
Nu fura!!!Guvernul uraste concurenta!
Postat 26 January 2011 - 09:38 AM (#17)
Incerc o scurta analiza a partidelor de astazi din Euroliga:Zalgiris Kaunas - Olympiakos Piraeus 26.01.2011, 19:45 Oly nu-si permite sa piarda si a doua partida din grupa. Zalgiris are o medie de 75.4 puncte inscrise acasa pe meci in aceasta editie a Euroligii, dar asta in conditiile a 2 partide terminate dupa prelungiri (cu Prokom si Caja Laboral).Pariu: Zalgiris Kaunas UNDER 74.5 @1.833 Sportingbet - 3/10Partizan v Efes Pilsen26.01.2011, 21:45 Nu prea cred in Efes in aceasta deplasare. E greu sa joci acasa la Partizan, o echipa care isi castiga meciurile prin defensiva. Doar 65.4 puncte a incasat in medie in partidele disputate in Pionir Arena.Efes are o medie de 69.2 puncte inscrise in deplasare pe meci si asta in conditiile unui meci cu prelungiri (la Olimpija Ljubljana). In rest n-au depasit 70 de puncte.Pariu: Efes Pilsen UNDER 70.5 @ 1.833 Sportingbet - 3/10Montepaschi Siena v Real Madrid26.01.2011, 21:45 Fara Bo McCalebb jocul lui Montepaschi este in suferinta. Daca mai punem la socoteala ca Lavrinovici este si el accidentat nu-i vad bine pe italieni.Real e pe un curs ascendent, apararea fiind la un nivel ridicat (72.4 de puncte/meci incasate in deplasarile din Euroliga).Pariu: Siena UNDER 75.5 @1.70 Sportingbet - 3/10La Sportingbet nu sunt luate in considerare eventualele prelungiri.Bafta! Zalgiris Kaunas - Olympiakos Piraeus 67-71 :)Partizan v Efes Pilsen 76-79 :)Montepaschi Siena v Real Madrid 68-78 :)[Edited on 27-1-2011 by Rheea]
Postat 17 February 2011 - 03:47 PM (#18)
ROSTICK: Power Valencia (+2,5) - Olympiakos (-2,5) 2 (1.91) / 7 unitatiEste etapa a patra din faza a doua a grupelor euroligii masculine de baschet (top 16). Dupa ce liderul Fenerbahce a mancat bataie ieri de la Zalgiris, Olympiakos poate astazi sa revina cu sanse mari in lupta pentru primul loc. In plus, si-ar asigura virtual pozitia secunda in grupa! Asadar o partida cu o miza cat se poate de mare pentru oaspeti, iar eu sunt de parere ca o formatie cu valoarea si cu experienta lui Oly nu poate claca intr-un asemenea moment decisiv. Desi ma astept la o arena plina si la o atmosfera senzationala, Valencia nu-si va putea impune un anumit ritm de joc, din cauza ca stilul lor este asemanator cu cel al oaspetilor. Grecii vor avea un meci in care se va juca pe placul lor, ceea ce este foarte important. Daca ne uitam pe statistici vedem ca Olympiakos este superioara la aproape toate categoriile, de la procentaje la aruuncari pana la recuperari sau assisturi. Vizitatorii au o gramada de optiuni sub panou (Bourousis, Nesterovic, Nielsen - fosta vedeta a Valenciei si asa mai departe). Nu le vad pe gazde sa faca fata nici calitativ si nici numeric in frontourt, ceea ce probabil le va fi fatal in conditiile unui meci destul de lent, jucat mai mult pe partea defensiva. Nici pe pozitiile din backcourt gazdele nu pot emite pretentii de superioritate, in conditiile in care Oly ii are acolo printre altii pe Papaloukas, Teodosic sau Spanoulis, care nu numai ca sunt supervalori dar au si o chimie extraordinara si se afla in forma buna. Determinanta va fi insa, asa cum am spus, lupta sub panou unde favoritii mei de azi nu ar trebui sa aiba niciun fel de problema. Sunt convins ca spaniolii se vor chinui sa gaseasca solutii corecte, asa cum a fost si in Grecia, cand oaspetii de azi au batut la 15 puncte fara emotii (culmea, in conditiile in care total surprinzator Valencia a castigat detasat lupta recuperarilor - ceea ce aproape sigur nu se va mai repeta). Probabil ca ibericii vor arata ambitie, determinare si vor reusi sa fie competitivi pana la un punct insa in final experienta, superioritatea post pe post si clasa oaspetilor isi vor spune cuvantul. Al-rosii au mult mai multe optiuni pe toate pozitiile, banca e mai buna si aceste lucruri vor conta. Este un meci cheie in vederea configuratiei acestei grupe si Valencia nu pare capabila sa incurce socotelile tuturor, desi nu este o echipa rea (trebuie sa fim constienti de acest lucru). Cum am spus insa de multe ori, terenul propriu nu te poate salva intotdeauna. Oly are insa clar prima sansa iar handicapul este unul chiar accesibil, nu este prea mare, grecii probabil vor bate la mai mult de 5 puncte. Linia incepe sa creasca, daca nu ne grabim probabil ca va ajunge pe la 3,5. Cam atat ... Sa fie cu noroc!Miza: 7 unitatiEventual profit: 6.37 unitati
http://blog.betforcash.ro - fa parte din castig !!
Postat 03 March 2011 - 09:02 AM (#19)
Unicaja v PanathinaikosBaschet, EuroLiga, masculin03.03.2011, 21:45Evolutia lui Panathinaikos in acest meci depinde foarte mult de evolutia scorului in celalalt meci al grupei, care se desfasoara la aceeasi ora intre Lietuvos Rytas si Caja Laboral.In aceste conditii m-am decis sa aleg un pariu pentru prima repriza. Sub pericolul de a fi eliminati din sferturile de finala, grecii trebuie sa ia partida in serios (cel putin in startul ei), iar apararea este punctul lor forte (cu doar 69.1 puncte primite pe meci). In cazul in care Lietuvos pierde partida disputata in paralel, grecii sunt siguri de calificare, chiar daca vor fi infranti. In caz contrar ei sunt obligati sa castige pentru a se califica (si vor termina pe primul loc in grupa). Unicaja cu o singura victorie si 4 infringeri nu are nici un obiectiv in aceasta partida, iar in weekend are meci greu la Estudiantes in tentativa de a prinde un loc in playoff-ul ligii spaniole de baschet ACB. In plus doua piese de baza, Robert Archibald si Carlos Jimenez sunt accidentati, forta ofensiva a spaniolilor fiind diminuata.In partida tur Pana s-a impus la Atena cu 82-56.Cred ca in aceasta seara Obradovici va sti sa-si motiveze echipa inca din debutul partidei in fata unei formatii inferioare din punct de vedere valoric si fara motivatie in aceasta seara.Pariu: Unicaja UNDER 35.5 puncte at Half-Time @1.833 Sportingbet - 3/10Bafta!Unicaja v Panathinaikos 61-77 (33-38) :bun:[Edited on 4-3-2011 by Rheea]
Postat 03 March 2011 - 03:35 PM (#20)
Olympiacos CFP v Zalgiris Kaunas Baschet, Euroliga masculin03.03.201, 20:45Conducatorul de joc al lui Oly a lipsit in ultima partida din campionat (disputata duminica) din cauza unei accidentari care a recidivat. Chiar daca astazi este refacut nu cred ca Dusan Ivkovic il va folosi prea mult, partida fiind fara importanta pentru ambele echipe. In plus Oly are de disputat peste 3 zile finala Cupei Greciei in fata lui Panathinaikos.Teodosic are o medie de 11.9 puncte marcate pe meci in acest sezon de euroliga, insa in faza Top 16 n-a reusit decat in partida tur de la Kaunas sa inscrie mai mult de 11 puncte (http://www.euroleagu...e=167&pcode=JDR).Pariu: M. Teodosic UNDER 11.5 puncte @1.833 Sportingbet - 2/10Bafta!Milos Teodosic a inscris 5 puncte :bere:[Edited on 4-3-2011 by Rheea]
Arata acest topic
|
|
Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Ajutor