Stimati colegi,Am nevoie de sprijinul vostru. Va povestesc pe scurt.Este vorba de un meci de tenis pe care am pariat live la bwin. Meciul dintre Shuttler si Renard. Shuttler avea in primul set 1.14, pe serviciu. Avind in vedere ca Shuttler cistiga relativ usor serviciul cota a scazut in timpul meciului. Shuttler a servit primul in meci. In primul set a fost taibreak pe care shuttler l-a castigat. In taibreak a servit primul Shuttler. Dupa taibreak bwin afiseaza ca jucator care serveste primul in setul al doilea pe Shuttler si ii dau o cota de 1,05. Inca era pauza dintre seturi. In ideea ca Shuttler serveste primul pun un pariu(era 09.09.2010 ora 14). Inainte de inceperea setului, bwin schimba mingea si o pun la Renard, schimba cotele si le pun pe cele normale, adica 2 si ceva la Shuttler si 1,3 aproximativ lui Renard. Castiga Renard primul ghem si baietii imi iau banii. Le scriu si prevalandu-ma de articolul din regulamentu lor cum ca anuleaza la cote gresite pariurile, le cer banii inapoi. Si baietii imi raspund ca nu-mi returneaza banii findca acea cota era corecta. Am facut multa corespondenta cu ei si nimic.Vreau sa va rog sa ma sprijiniti intr-un protest, daca credeti ca am dreptate.Asadar trimiteti un mail la adresele service.ro@bwin.com; management@bwin.com; mandelafree@yahoo.com cu mesajul Returnati suma jucata la pariul 1RJXFJG5RL. Give the money back for the bet 1RJXFJG5RL.Multumesc. Am pus si adresa mea acolo pentru a stii cite mailuri au fost trimise. O sa va tin la curent. Cu ajutorul vostru sper sa-mi recuperez banii. Rog trimiteti acest mail si prietenilor vostri. Va multumesc inca o data.
|
|
Pagina 1 din 1
help
Postat 23 September 2010 - 10:35 AM (#2)
Crede-ma ca nu ai ce sa faci ! Au regulamentul care ii acopera in cazul cotelor afisate eronat . Le poti scrie cat vrei , degeaba . Eu iti urez bafta !
Postat 23 September 2010 - 10:55 AM (#3)
Pai tu nu gandesti deloc? Daca a inceput cu serviciu Schuettler, era logic si normal ca in setul 2 sa inceapa adversarul cu serviciul deoarece primul set s-a dus in tie-break.
Postat 24 September 2010 - 08:35 AM (#4)
Bine ca ma certati, dar daca cititi atent vedeti ca ei au oferit de fapt doua cote pentru acelasi pariu. oare le-au omologat pe amindoua? Daca nu sinteti prietenii bwin puteti trimite un mail. Thanks.
Arata acest topic
Pagina 1 din 1
|
|
Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Ajutor