Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal: Chat si discutii live - volei, handbal - Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal

Salt la continut

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Share Topic:   del-icio-us digg email facebook google stumbleupon
  • 6 Pagini +
  • « Prima
  • 4
  • 5
  • 6
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Chat si discutii live - volei, handbal

Postat 11 April 2012 - 08:23 PM (#101) Useril este offline   sangre 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 279
  • Inregistrat: 19-March 12

is nebuni astia de la kiel? i-au bataie? wow acuma sunt condusi ...incredibil
0

Postat 12 April 2012 - 02:37 PM (#102) Useril este offline   mirceafritz 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 284
  • Inregistrat: 28-January 07

azi la ora 18 in sala horia demian din cluj-napoca se desfasoara partida U jolidon -zalau,meci tare ntre doua formatii care se bat la locul 2,in tur zalau a castigat cu 23-20,domnul antrenor covaciu a declarat ca sunt ceva probleme financiare ,salariile nu sunt platite la zi dar el se ocupa de echipa si nu de partea financiara iar in astfel de partide jucatoarele nu se gandesc la bani ci la placerea de a juca handbal si de a castiga ,in opinia mea meciul este unul echilibrat si eu as merge pe handicap +2.5 zalau,oaspetele au 4 meciuri terminate la egalitate si nu ar fi exclus ca si azi sa termine egal sau chiar sa castige ,as inclina si pe under 53,5 dar parca handicapul l-as prefera .
0

Postat 13 April 2012 - 06:51 PM (#103) Useril este offline   mirceafritz 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

U-zalau 24-23 ,din pacate nu am reusit sa merg la sala , am preferat sa merg la o miscare si am ratat spectacolul oferit de tadici .

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: UJLD_-_HCZ-0023.jpg

0

Postat 17 April 2012 - 07:31 PM (#104) Useril este offline   mirceafritz 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

miercuri la ora 19 in sala horia demian are loc meciul U jolidon -oltchim ,(digi sport)pretul unui bilet este de 5 ron asa ca sper sa fie sala plina ,sa incurajam jolidonul si sa le administram prima infrangere oltchimului :bigok_125: ,este foarte greu dar nu imposibil .

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: 926_Mihaela_Senocico_2.jpg
  • Imagine atasata: tn_07ddf954e8d62fa333681774199c6b04.jpg

0

Postat 18 April 2012 - 08:37 PM (#105) Useril este offline   mirceafritz 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

U -oltchim 29-27 ,un meci foarte frumos ,cu un final fericit pentru jolidon,mi-a placut cum s-au daruit si in final am batut supercampioana :banana2: :hello!:
0

Postat 25 April 2012 - 03:35 PM (#106) Useril este offline   mirceafritz 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

azi 25.04 se desfasoara etapa din handbal feminin,um meci mi-a atras atentia si anume derbyul codaselor bacau-craiova ,eu as merge pe craiova cota 3.3 dar cu miza mica deoarece sunt echipe slabe imprevizibile, bacaul e in cadere libera iar craiova a castigat pe teren propriu ultimile meciuri ,in tur 24-21 pt. craiova ,merg si azi pe mana roxanei han

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: thumbnail.jpeg

0

Postat 25 April 2012 - 05:49 PM (#107) Useril este offline   mirceafritz 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

bacau-craiova 21-22(12-12) :banana2:
0

Postat 28 April 2012 - 11:56 AM (#108) Useril este offline   mirceafritz 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

sambata si duminica se desfasoara retururile sferturilor de finala in CL masculin, azi va juca barsa-kopenhaga si madrid -koper,la fel ca si la fotbal cred ca barsa nu va merge in final 4 si optez pt handicapul in favoarea danezilor care au castigat meciul tur cu 29-23,in celalalt sfert madrilenii cred ca pot acoperi lejer diferenta de 3 goluri la care au pierdut (26-23)dar nu vreau sa pariez pe handicap 7,5 ,cred ca se califica dar prefer sa vad meciul live decat sa bag acest handicap,duminica va juca kiel-zagreb(31-31) si berlin-ademar ,aici situatia calificarii este putin mai simpla ,kiel nu cred ca va pierde acasa si se va califica iar ademar a spulberat berlinul si nu cred ca se mai pune problema calificarii,nu ne ramane decat sa urmarim aceste spectacole adevarate de handbal si sa savuram momentul :alcool:
0

Postat 28 April 2012 - 10:19 PM (#109) Useril este offline   mirceafritz 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

barsa-kopenhaga 36-33(17-17)un meci frumos la sfarsitul caruia s-au calificat danezii care au jucat exemplar ,in min 46 aveau 2 goluri avans dar s-au relaxat cedand initiativa gazdelor ,in celalalt meci madridul s-a impus cu 31-24(14-13)partida destul de echilibrata dar transata in ultimile 10 min.
0

Postat 29 April 2012 - 05:53 PM (#110) Useril este offline   mirceafritz 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

meci de senzatie intre berlin si ademar ,nemtii au jucat senzational in aparare si au reusit calificarea chiar daca eu spuneam ieri ca nu se mai pune problema calificarii dupa ce au pierdut la 11 goluri ,iata ca au reusit sa castige la 11 goluri diferenta 29-18 (13-6)si datorita golurilor mai multe date in deplasare s-au calificat in final 4 ,momentul cheie a fost in ultimile 2 min cand ademar desi cu un om in plus nu au reusit sa dea nici un gol ,au jucat lamentabil ca de altfel intreaga partida ,felicitari berlinului pt. acest regal handbalistic si pt atmosfera de senzatie din tribune.

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: start-left_01.jpg

0

Postat 29 April 2012 - 06:10 PM (#111) Useril este offline   mirceafritz 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

Alexandrina Barbosa s-a transferat la oltchim ,portugheza a declarat ca vine la valcea sa castige CL,eu sper sa mai dea oltchimul ceva jucatoare si la cluj sa ne intarim si mai tare pt. a putea conta in europa ,ca deja au prea multe jucatoare.

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: images.jpeg

0

Postat 05 May 2012 - 11:20 AM (#112) Useril este offline   mirceafritz 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

azi se desfasoara in rusia mansa tur a finalei EHF dintre lada si zalau,rusoaicele au prima sansa fara discutie la castigarea finalei ,eu merg pe handicapul -4,5 deoarece zalaoancele au doar 3 jucatoare experimentate care sunt obisnuite cu meciuri grele iar rusoaicele au in componenta cateva jucatoare de nationala + trefilov ,acasa matura cam tot : lada-vejen 21-16 ,lada-holstebro 38-30,lada-bera bera 28-22,noua nu prea ne-a mers cu rusoaicele si nu cred ca facem fata .
Deasemenea azi se joaca in ungaria mansa tur a finalei CL, handicapul e 3,5 ,eu cred ca va castiga gyorul dar prefer szionez finala ,eu merg pe gyor deoarece consider ca au mai multe jucatoare valoroase decat buducnost care depinde de popovic si bulatovic

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: 1.jpg

0

Postat 07 May 2012 - 06:19 PM (#113) Useril este offline   mirceafritz 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

lada a castigat cu 30-24 si cred eu ca a cam transat cupa de partea lor dar nu este o echipa invincibila,poate castiga zalaul dar totusi nu pot castiga la 7 goluri ,meciul retur se va desfasura la oradea,in CL gyorul a castigat cu 29-27 desi gyorul a avut 5 goluri avans in ultimile 4 min. dar nu a reusit sa-si mentina avansul ,mi s-a parut ca gyorul este peste buducnost mult dar cum necum jucatoarele din muntenegru reuseau imediat sa revina in joc si sa stea aproape, desi am spus ca merg cu increddere pe gyor nu mai sunt asa sigur si cred ca buducnost poate castiga ,oricum e meci interesant de urmarit.S-a mai jucat mansa tur a cupei cupelor in ungaria ferencvaros torna a castigat cu 31-30 cu viborgul lui varzaru,cred ca prima sansa o au danezele dar ramane de vazut cat va fi handicapul .
0

Postat 12 May 2012 - 10:21 AM (#114) Useril este offline   mirceafritz 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

azi la oradea in sala tony alexe se desfasoara mansa secunda a finalei cupei ehf ,zalaul are o misiune foarte grea si eu nu cred ca pot reface handicapul de 6 goluri ,eu cred ca voi alege sa pariez lada +1.5 dar miza mica,tot azi se joaca si finala CL unde buducnost are de remontat doar 2 goluri ,greu meci ,cred ca voi merge pe over 52 dar inca nu sunt hotarat

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: treofeu-ehf.jpg

0

Postat 12 May 2012 - 11:07 AM (#115) Useril este offline   mirceafritz 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

am pus un mic combo cu finalele de azi :
lada+4.5..1.25
gyor +5...1.30
ftc +7....1.32
cota 2.15 bet365
0

Postat 13 May 2012 - 09:04 PM (#116) Useril este offline   mirceafritz 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

Asa cum ma asteptam meciul dintre zalau si lada a fost unul destul de echilibrat dar in final s-au impus jucatoarele mai experimentate (lada)cu 21-20,in finala cupei cupelor ferecvaros a castigat si in danemarca cu acelasi scor 31-30 si a castigat trofeul ,de cateva min. s-a incheiat si finala CL a fost un meci frumos cu multe eliminari in prima repriza (13-12)si cu un final dramatic in care buducnost a reusit sa castige cu 27-25 si a castigat cupa datorita golurilor din deplasare,din pacate pt. magiare doar gorbicz s-a ridicat la nivelul finalei ,restul vedetelor nu prea facut mare branza iar echipa mai muncitoare a castigat meritat,felicitari muntenegrencelor dar si celor invinse.
0

Postat 14 May 2012 - 07:00 PM (#117) Useril este offline   mirceafritz 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

Un nou tranfer la oltchim ,fosta portarita a echipei spaniole itxaco ,silvia navarra a semnat pe un an de zile cu echipa noastra,sper sa ne fie de folos .
0

Postat 14 May 2012 - 07:02 PM (#118) Useril este offline   mirceafritz 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

iata si poza cu senorita

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: 484514-olt.jpg

0

Postat 19 May 2012 - 06:40 PM (#119) Useril este offline   mirceafritz 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

Romania a jucat doua amicaluri cu formatia coreei de sud la valcea si urmeaza si maine ultimul meci de pregatire ,ieri romania a castigat cu 29-28 meci pe care nu l-am vazut deoarece am fost la U-CFR,azi coreencele au cam maturat cu echipa noastra in prima repriza 21-13,dar fetele noastre si-au mai revenit in repriza secunda pierzand cu 30-26,parerea mea este ca nu prea avem sanse la lyon cu franta ,muntenegru si japonia in vederea calificarii la olimpiada si ne-ar fi de folos un antrenor adevarat atat la nationala cat si la oltchim ,cred ca voinea e cam depasit .
0

Arata acest topic

• 6 Pagini +
  • « Prima
  • 4
  • 5
  • 6
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Skin si limba