Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal: Chat si discutii live - volei, handbal - Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal

Salt la continut

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Share Topic:   del-icio-us digg email facebook google stumbleupon
  • 6 Pagini +
  • « Prima
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Chat si discutii live - volei, handbal

Postat 22 April 2011 - 08:12 PM (#61) Useril este offline   adrian1981 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 5762
  • Inregistrat: 15-March 06

Si daca le pune si nu se termina bine? :aplauze:
0

Postat 22 April 2011 - 09:09 PM (#62) Useril este offline   summer.n 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 521
  • Inregistrat: 21-January 09

Face bine ca nu le pune.Ce crdeti ca are numai pariuri castigatoare?Dupa aia se apuca lumea si-l injura.Oricum un lucru e cert...bob a inceput sa le simta bine la cricket,bravo lui, eu nu am rabdare
0

Postat 10 May 2011 - 12:27 PM (#63) Useril este offline   Rheea 

• Parior Senior
  • Grup: Moderators
  • Postari: 689
  • Inregistrat: 18-November 03

Füchse Berlin vs FA GöppingenHandbal masculin, Germania, Bundesliga10.05.2010, 20:00 Pariu: Füchse Berlin -2.5 @1.85 William Hill - 2/10Bafta!Füchse Berlin vs FA Göppingen 28-24 :bun: [Edited on 11-5-2011 by Rheea]
0

Postat 05 July 2011 - 02:54 PM (#64) Useril este offline   Rheea 

• Parior Senior

Olanda - Brazilia Volei feminin, Boris Yeltsin Cup 201105.07.2011, 16:30Olanda in echipa completa intalneste o echipa B a Braziliei (http://www.saqueviag...?idPost=2705223).Pariu: Olanda -5.5 puncte @1.85 Gamebookers - 3/10Bafta! Olanda - Brazilia 0-3 :no:[Edited on 6-7-2011 by Rheea]
0

Postat 19 July 2011 - 08:18 PM (#65) Useril este offline   Razvi 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1632
  • Inregistrat: 29-November 04
  • LocationTimisoara

Zilele acestea se disputa in Grecia la Salonic. O stire foarte interesanta despre echipa Iranului: Iran to play in junior world handball in GreeceTEHRAN, 13 July Iran on Friday will travel to Thessaloniki, Greece to participate in the 18th Men\'s Junior World Championship.“I am worry for our results in the World Championship since our five players have not been allowed to leave the country and three players are injured. We’ve missed our best members for the event,” Iran handball coach Taghi Nari said.“The powerful teams will participate in the high level tournament. Iran is not well-prepared for the competition but we will be there not to lose,” he added. Au fost praf iranienii in primele doua meciuri si probabil vor fi la fel pana la finalul campionatului.
... football is a globalized multinational business, with tentacles and intrests that stretched far beyond the border of the nation state, and there is no turning back.
0

Postat 29 September 2011 - 10:47 AM (#66) Useril este offline   Rheea 

• Parior Senior

RK Croatia Osiguranje Zagreb - IK Sävehof
Handbal masculin, Champions League, Grupa A
29.09.2011, 19:00

Pariu: IK Sävehof + 8.5 @1.833 BetVictor - 3/10

Bafta!

RK Croatia Osiguranje Zagreb - IK Sävehof 30-26
:bun:

Aceasta postare a fost editata de Rheea: 30 September 2011 - 08:18 AM

0

Postat 06 October 2011 - 02:12 PM (#67) Useril este offline   Rheea 

• Parior Senior

HCM Constanta - HSV Hamburg
Handbal masculin, Champions League
06.10.2011, 20:00

Pariu: HCM Constanta + 6.5 @1.83 Ladbrokes - 3/10

Bafta!

HCM Constanta - HSV Hamburg 26-34 :no:

Aceasta postare a fost editata de Rheea: 07 October 2011 - 07:25 AM

0

Postat 13 October 2011 - 12:26 PM (#68) Useril este offline   Rheea 

• Parior Senior

Chekhovskie Medvedi - KS Vive Kielce
Handbal masculin, Champions League
13.10.2011, 18:00

Pariu: Chekhovskie Medvedi -2,5 @1.80 Bwin - 2/10

Bafta!

Chekhovskie Medvedi - KS Vive Kielce 30 -31
Cu 4 minute inainte de final gazdele conduceau cu 30-27. Pacat...
:no:

Aceasta postare a fost editata de Rheea: 14 October 2011 - 08:43 AM

0

Postat 02 March 2012 - 06:58 PM (#69) Useril este offline   mirceafritz 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 284
  • Inregistrat: 28-January 07

Salutare tuturor pt. ca nu s-a mai scris nimic despre handbal cam de multisor voi incerca eu sa mai scriu cate ceva si sper ca vor reveni si alti colegi de forum cu informatii ,ponturi ,discutii despre acest sport care in opinia mea merita mai multa atentie mai ales ca avem o formatie feminina care este printre cele mai bune echipe din europa si tot odata din lume.
info:danezul Mikkel Hansen si norvegianca Heidi Löke au castigat trofeul de cel mai bun jucator de handbal din lume al anului 2011,Loke a castigat cu 28%voturi ,urmata de Pineau franta 22%,Lunde 20%,Lekic 18% si Penezic12%,la baieti Hansen a contorizat 31%,urmat de jucatorul kielului filip jicha cu 21%,urmat de trioul francez ,karabatic,abalo si omeyer
0

Postat 02 March 2012 - 08:27 PM (#70) Useril este offline   mirceafritz 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

duminica ora 18 in sala traian din r valcea fetele antrenate de r voina se vor duela cu krim ,daca vom obtine un punct sau o victorie vom juca in semifinale cu gyor care a castigat deja grupa cealalta ,constantin roibu le-a anuntat pe fete si intregul staff ca incepand cu 1 februarie salariile sunt reduse cu 50% dar ca in cazul in care vor ajunge in finala vor lua banii normal,in meciul tur oltichim a castigat cu 31-25 (16-13)luminita hutupan dinu a debutat cu succes aparand foarte bine ,in meciul de duminica cred ca publicul va face o atmosfera frumosa si sper ca au depasit pasa proasta in care s-au aflat cu buducnost si metz ,totusi eu nu m-as duce pe handicapul de -4.5 pt ca in aceste utime 2 meciuri au jucat teribil de prost iar krim vor incerca sa castige pt. a mai avea ceva sanse ,eu voi paria pe acest meci live la bet 365 in ultimile minute dupa ce vad cum decurg ostilitatile.
0

Postat 03 March 2012 - 04:50 PM (#71) Useril este offline   mirceafritz 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

un pic de cancan,fosta hanbalista a olchimului gabriela szucs are ghinion in dragoste ,dupa ce a fost parasita de nila al clujului cristi bud,aceasta s-a consolat in bratele altui atacant si anume raymond lukacs fost la astra,acestia si-au facut planuri de casatorie avand consintamantul parintilor numai ca relatia la distanta nu prea functioneaza si atacantul se pare ca a anulat toate planurile de casatorie,surse din anturajul hanbalistei sustin ca gabi e devastata :( e las'ca-i tanara si-i trece ,poate cauta si ea un "muritor "de rand nu numai "vedete"

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: P_2009_511424_B.jpg

0

Postat 04 March 2012 - 03:54 PM (#72) Useril este offline   mirceafritz 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

propun si un mic combo la bet365 cu handicapuri ajustabile:
larvik-2.5..1.34
krim+7.5....1.30
buducnost-2.5...1.30
total :2.30
norvegiencele sunt net superioare celor din danemarca ,in tur larvikul au batut la 4 goluri diferenta dupa ce la un moment dat aveau 8 goluri dar au lasat-o mai moale,cred ca si azi pot castiga lejer la 4-5 goluri,la oltchim se stie avem nevoie de un punct si cred ca -l vom obtine dar si krimul vor face tot ce pot sa nu piarda deci cred ca nu vor pirde la 8 goluri,buducnost poate distruge daca vor pe metz dar cred ca dupa ce vor avea ceva avas la goluri vor baga si fetele mai putin utilizate totusi cred ca pot castiga la 3 goluri.

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: default.jpeg

0

Postat 04 March 2012 - 04:26 PM (#73) Userul este online   bogdan_papen 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1451
  • Inregistrat: 04-October 08
  • LocationCluj

Vezi postareamirceafritz, la 04 March 2012 - 03:54 PM, a spus:

propun si un mic combo la bet365 cu handicapuri ajustabile:
larvik-2.5..1.34
krim+7.5....1.30
buducnost-2.5...1.30
total :2.30
norvegiencele sunt net superioare celor din danemarca ,in tur larvikul au batut la 4 goluri diferenta dupa ce la un moment dat aveau 8 goluri dar au lasat-o mai moale,cred ca si azi pot castiga lejer la 4-5 goluri,la oltchim se stie avem nevoie de un punct si cred ca -l vom obtine dar si krimul vor face tot ce pot sa nu piarda deci cred ca nu vor pirde la 8 goluri,buducnost poate distruge daca vor pe metz dar cred ca dupa ce vor avea ceva avas la goluri vor baga si fetele mai putin utilizate totusi cred ca pot castiga la 3 goluri.

Sa speram ca Oltchim va bate, vorbeau fetele ca si un egal e bun :hatoff:
0

Postat 04 March 2012 - 08:03 PM (#74) Useril este offline   Ashley_young07 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1141
  • Inregistrat: 22-August 09

Oltchim e in semifinale dupa o victorie cu scorul de 30-26...

Bravo Oltchim!!! :aplauze: :hatoff: Bravo fetelor. :banana2:
0

Postat 04 March 2012 - 08:58 PM (#75) Useril este offline   mirceafritz 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

felicitari oltchimului :aplauze: au jucat bine si s-au calificat in semifinala ,vom juca cu favoritele trofeului gyor care a remizat pe teren propriu cu itxako 25-25 ,din pacate pt. mine larvikul s-a facut de rusine pe teren propriu pierzand cu 27-20 in fata danezelor, dupa un joc penibil ,calificarea in semifinala e posibila pt. toate cele 3 echipe larvik,itxako si Midtjylland,eu personal cred ca anul acesta va castiga trofeul gyor.
0

Postat 05 March 2012 - 06:08 PM (#76) Useril este offline   squeek 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 527
  • Inregistrat: 06-June 07

Pfaai ce m-am pacalit azi pe meciul de volei masculin dintre Unirea Dej si Tomis.Cine stia devreme ca Tomis vine cu juniori si rezerve la Dej prindea cote faine de peste 2.20-2.40.Am cautat azi noutati despre meciul asta si nu am gasit nicaieri macar un zvon ca oaspetii ar juca cu juniorii.De aceea spun ca e foarte important sa ai si de unde sa te documentezi.Si la noi ziarele de sport sunt la pamant in ceea ce priveste sectiunea extra fotbal.Chiar si putinele siteuri care se ocupa cu voleiul aveau stiri vechi despre cele doua echipe.Doar pe handbalvolei.ro am gasit un interviu cu antrenorul Dejului.Daca stiti vreun site de "inside info" sau ceva ajutator in acest sens va rog sa il postati aici.
0

Postat 07 March 2012 - 06:09 PM (#77) Useril este offline   mirceafritz 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

Allison Pineau (22 de ani) a semnat azi la paris un contract cu oltchim ,jucatoarea metz-ului va evolua la echipa noastra din sezonul urmator ,momentan e accidentata.

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: P_2012_524909_S.jpg

0

Postat 10 March 2012 - 07:38 PM (#78) Useril este offline   geegee21 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 597
  • Inregistrat: 16-April 06

Cota 2.9 la Gamebookers pe FC Midtjylland . Itxako-Navarra nu mai are nicio sansa de calificare.

Ora 20:15 Itxako-Navarra v FC Midtjylland 2 :nota10:
0

Postat 11 March 2012 - 10:39 AM (#79) Useril este offline   mirceafritz 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

am urmarit si eu meciurile de ieri fiind curios cum va juca larvik dupa 2 meciuri dezastruoase si sa vad cat de mult vrea gyor sa joace,a castigat larvikul destul de clar dar mi s-a parut ca unguroaicele nu se prea streseaza,la meciul celalalt si eu eram tentat sa merg pe daneze la inceput dar dupa ce am vazut primele 20 de min mi-am dat seama ca nu sunt capabile de victorie iar itxako este o echipa de toata lauda ca a jucat pt. public chiar daca nu mai aveau nici o sansa,azi joaca oltchimul cu buducnost si sunt tentat mai degraba sa merg pe un over 55.5 decat pe una sau alta deoarece ambele echipe vor juca relaxat fara presiunea rezultatului dar totusi cred ca cel mai bine e sa -l joci live,in meciul zalaului mi se pare ca merita incercata pe o miza simbolica cota de 10 pe nimes si handicapurile 6.5 sau 5.5 ,nu cred ca zalaoancele sunt chiar asa superioare ,nimes nu joaca cel mai bun handbal la ora actala dar totusi au cateva jucatoare de lot national.
0

Postat 11 March 2012 - 12:34 PM (#80) Useril este offline   mirceafritz 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

zalau-nimes 29-29 si s-au calificat in semifinala ,felicitari fetelor ,Tadici nu se dezminte ,cred ca la antrenamente fetele mai tinere o si incaseaza,incredibil cum le bruscheaza ,nu-i de mirare ca fetele de la oltchim nu l-au mai vrut si nici la nationala nu-l mai vor,inteleg ca trebuie sa fi mai dur dar nici chiar asa si trefilov striga la rusoaice dar asta intrece masura .
0

Arata acest topic

• 6 Pagini +
  • « Prima
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Skin si limba