Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal: Toate conturile bancare blocate - Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal

Salt la continut

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Share Topic:   del-icio-us digg email facebook google stumbleupon
Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Toate conturile bancare blocate

Postat 27 September 2010 - 09:34 PM (#1) Useril este offline   bobitza22 

• Parior
  • PipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 13
  • Inregistrat: 17-August 10

Buna ziua !!!Stie cineva daca pot depune si retrage la Pokerstars de pe cardul Visa Electron al unui prieten sau al unei rude???Sunt certat cu Piraeus si mi-au blocat conturile la toate bancile....Nu stiu cum sa fac sa retrag banii de la pokerstarsVa multumesc!!!
0

Postat 28 September 2010 - 09:25 AM (#2) Useril este offline   ionnu 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1814
  • Inregistrat: 30-May 09

Citeaza

Originally posted by bobitza22Sunt certat cu Piraeus si mi-au blocat conturile la toate bancile....
N-am auzit de asa ceva in viata mea. Banuiala mea e ca esti -18.Ca sa-ti raspund la intrebare, nu.
0

Postat 30 September 2010 - 10:02 AM (#3) Useril este offline   bobitza22 

• Parior
  • PipPip

pentru ca nu le am mai platit rata de ceva timp mi au blocat toate conturile bancare .Singura modalitate sa retrag de la Pokerstars ar fi prin Player transfer -sa transfer banii in contul unui prieten alta modalitate nu am gasit
0

Postat 30 September 2010 - 10:14 AM (#4) Useril este offline   relansat 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1587
  • Inregistrat: 04-December 05

nu poti retrage pe numele unei rude, dar iti poti deschide un cont la o alta banca.
0

Postat 04 October 2010 - 02:20 PM (#5) Useril este offline   bobitza22 

• Parior
  • PipPip

Mi-am facut card Mastercard la Moneybookers ,trebuie sa astept 14 zile pana apare.Sper ca nici o banca din RO sau UK sa nu poata sa -mi blocheze si acest card ca atunci singura modalitate chiar ca ar fi Player Transfer.Daca o sa mearga am sa-l recomand tuturor celor \"certati\' cu bancile
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Skin si limba