Nu stiu daca e cineva pe aici care a fost sau este in situatia mea actuala asa ca am sa expun un pic.Am facut un cont recent la paddypower in lire in care am depus cu un card in lei Visa Electron de la Raiffeisen (asa s-a intamplat in momentul acela).Ulterior am intrebat de cei de la Raiffeisen daca fac conversia automat pentru platile venite din strainatate si mi s-a raspuns ca nu. Se pot face plati in strainatate dar nu se accepta plati din strainatate decat in valuta cardului (!) adica lei.Nu stiu daca am vorbit cu cineva prost informat sau chiar asa este. Asa ca intreb aici daca este cineva care foloseste un card ca si cel de mai sus si daca se face conversia sau nu.Vreau sa retrag si ma cam deranjeaza o rulare prin MB unde contul e in USD.Mi se pare tare ciudat sa poti depune dar nu retrage pe acelasi card...Multumesc!
|
|
Pagina 1 din 1
Card Visa Raiffeisen
Postat 28 September 2010 - 09:21 PM (#2)
Eu am astfel de card si informatia are un mic adevar. Am contul la bwin in euro si am retras de multe ori pe card care e in Lei. Tranzactia fiind facuta direct pe card nu prin optiunea transfer bancar. Daca retragi prin transfer bancar am inteles ca trebuie sa fie contul in valuta in care ai si contul la pariuri. Eu am la Raiffeisen si un cont euro atasat, deoarece acolo am retras de la Interwetten unde aveam contul in euro. Am facut asa pentru ca am fost informat ca s-ar putea sa nu primesc banii si nu am vrut sa ma complic cu telefoane pe la banca sau cine stie pe unde sa ramana banii. Nu stiu la paddypower daca exista optiunea direct pe card la care eu nu am avut probleme cu bwin. Daca e suma mare prin mb s-ar putea sa pierzi destul de mult cu schimbul valutar.
Postat 29 September 2010 - 08:01 AM (#3)
Pai intentionez sa fac retragerea direct pe card nu prin transfer bancar clasic.Ce legatura are contul atasat in euro in cazul tau?Ai retras de la Interwetten prin transfer bancar ? Sau tot in card ?Cei de la Raiff. mi-au spus ca nu pot atasa un cont in euro la cardul in lei, ci mi se va emite un alt card pt contul in euro, ceea ce mi se pare perfect normal. Omit eu ceva ?Ai facut retrageri recente pe cardul in lei de la Raiff avand contul de la Bwin in euro ?
Postat 29 September 2010 - 09:35 AM (#4)
Cardului meu este atasat contul in Lei. Contul in euro e altul, insa nu am card pentru el deoarece nu e necesar asa ceva. Daca vreau sa scot de acolo ma duc la banca si ii transfer in contul in Lei, ii cer de la ghiseu sau foloseam Raiffeisen Online pentru a-i trece in contul Lei.Deci de la Interwetten am retras prin transfer bancar clasic (nu aveau optiunea direct pe card) in contul Euro. Ultima retragere de la bwin (cont Euro) direct pe cardul in Lei am facut-o la mijlocul lunii august. Si cursul la care se face conversia e unul bun, 4.29 (desi cursul bnr era 4,24). La mine asa e si ma gandesc ca asa ar trebui sa fie si la tine. Incearca daca e cu o suma mica sa vezi daca merge si apoi retragi cat doresti. Sau asteapta si alti pariori care au fost intr-o astfel de situatie, desi majoritatea au cardurile la ING.
Postat 29 September 2010 - 11:47 AM (#5)
Folositi fratilor ING ,e mult mai usor de folosit,poti sa ai si cont in euro,poti sa depui oricand fara sa stai la coada,etc
Postat 29 September 2010 - 12:16 PM (#6)
Spui ca ai depus de pe cardul tau in lei? Atunci sigur ca poti sa si retragi pe acelasi card si da, fac ei conversia valutara, astfel incat tu vei primi lei la cursul lor de schimb. Strict la paddypower nu am facut asta dar nu vad de ce ar fi diferit, indiferent de ce spun ei. Am retras de la zeci de case de pariuri online cu un card exact cum ai tu. Am avut si eu atasat si cont de E insa nu l-am folosit deoarece majoritatea castigurilor au fost in $. Nu vad de ce ai avea vreo problema cu lira. Concluzie: ori ai vorbit cu cineva prost informat, ori casa de pariuri face conversia pentru tine cand iti trimite in contul de lei. Cert este ca tu nu vei avea probleme si iti vei primi banii in lei in cont.
Arata acest topic
Pagina 1 din 1
|
|
Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Ajutor