Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal: Analiza under/over - Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal

Salt la continut

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Share Topic:   del-icio-us digg email facebook google stumbleupon
Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Analiza under/over

Postat 03 October 2010 - 10:03 PM (#1) Useril este offline   droghist 

• Parior
  • PipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 9
  • Inregistrat: 28-June 10

As dori si eu sa aflu de ce ar trebui sa tin cont in analiza unui pronostic de tip under/over.Ce informatii mi-ar fi de ajutor in analiza unui astfel de pronostic ? Va astept cu sfaturi,pareri personale.Multumesc !:bun:
0

Postat 18 May 2011 - 04:56 PM (#2) Useril este offline   marianbelu 

• Parior
  • PipPipPip
  • Postari: 51
  • Inregistrat: 05-November 09
  • LocationConstanta

Parerea mea este ca sunt mai mult de noroc, nici o statistica neputandu-te ajuta la un meci anume. Sunt totusi tendinte in ani ca intre anumite echipe sa se marcheze multe goluri sau dimpotriva. Eu, desi joc des under/over, recunosc ca o fac mai mult dupa feeling. In rest, e loto.
0

Postat 18 May 2011 - 05:04 PM (#3) Useril este offline   bogdanescu 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 858
  • Inregistrat: 15-December 10

de stilul de joc al echipelor, de echipele de start, de miza partidei/scorului si contextul meciului (una e in etapa 1 si alta in etapa 30). asta la pariuri non live.sunt unele echipe \"golden\" pt over: dinamo, sportul, barcelona.si unele \"golden\" pt under: urziceni, tg mures, otelul.insa si cotele pt acestea sunt ajustate in consecinta ...PS: sa speram ca initiatorul nu s-a lasat de pariuri intre timp ... :mrg:[Edited on 18-5-2011 by bogdanescu]
Am mult curaj, dar mi-e frica sa-l folosesc
0

Postat 18 May 2011 - 05:26 PM (#4) Useril este offline   pdp 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1504
  • Inregistrat: 15-September 05

Pariurile under over sunt o alternativa pentru 1x2 in anumite conditii. Majoritatea pariorilor gandesc meciurile in sistem 1x2. De exemplu, Echipa X trebuie sa bata ca sa prinda locul de Champions League. Mult mai putini gandesc meciurile in functie de numarul de goluri inscrise. E adevarat ca in anumite situatii depinde si de noroc, in sensul ca se dau 5 bari si se rateaza doua 11m. Dar nu trebuie sa te descurajezi, pentru ca genul asta de situatii extreme te pot \"scoate\" si de pe pista 1x2 la fel de usor.De ce cred ca u/o e mai bine decat 1x2? Pai motivatia sportiva se bazeaza pe castigul de puncte. Pariorii obisnuiti considera ca fotbalul se joaca pentru clasamente doar, asa ca majoritatea banilor sunt plasati pe 1x2. Asadar, riscul sa fie manevra e mult mai mare pe pietele 1x2 decat pe celelalte piete.Sunt si exceptii, atunci cand u/o e mult mai exploatat decat 1x2. De exemplu, sunt sigur c-ai observat cote jenante la over 2.5 in Germania. Pariorii de rand sunt ca niste pesti, insa si pestii cat sunt ei de prosti s-au prins ca in Bundesliga e rost de goluri. Asa ca in loc sa mai parieze 1x2 cand joaca doua echipe super ofensive, prefera un over 2.5 la cota 1.45. Evident, lucrul asta o sa le dea in cap pe termen lung, multe jocuri de genul asta terminandu-se ori cu 2 goluri (cele mai multe cazuri) ori cu 5-6 boabe, lucru ce distrage foarte mult atentia de la lucrurile cu adevarat importante dintr-o etapa.Eu n-as paria pe genul asta de cote de 1.50, dar fiecare poarta cum ii place, vorba lui Becali. :)Ce sfaturi ti-as da cand vine vorba de under/over:- daca suspectezi ca e blat, joaca over, pentru ca majoritatea blaturilor se fac de tip pauza/final, caz in care se dau cel putin 3 goluri; exceptiile de la regula asta sunt echipele de genul Bistrita care cand fac blat, il fac 1-0 sau 2-0 pentru ca nu vor batai de cap, avand jucatori limitati intelectual care nu pot sa inteleaga o manevra fina.- daca lipsesc fundasi sau mijlocasi la inchidere, m-as orienta tot pe over 2.5.- m-as uita la statistica dar nu m-as baza prea mult pe ea.- e obligatoriu sa cunosti in mare loturile si antrenorii.- o suprafata buna de joc favorizeaza un joc ofensiv.- un arbitru ca Tudor care fluiera din 30 in 30 de secunde amintindu-si de parintii lui care-l molestau in copilarie n-o sa te ajute aproape niciodata pentru un joc de over 2.5.- daca uitandu-te pe forumuri observi ca toti aleg sa parieze mult mai mult pe over decat pe 1x2, cred ca e bine sa ocolesti meciul.- n-as juca cote sub 1.7 la u/o, as prefera sa ridic linia asiatica la 2.75 sau chiar 3 decat sa joc o cota mica la tipul asta de pariu.Succes![Edited on 18-5-2011 by pdp]
0

Postat 18 May 2011 - 06:41 PM (#5) Useril este offline   daymian 

• Parior
  • PipPipPip
  • Postari: 25
  • Inregistrat: 23-March 10

Toata stima, pdp. Foarte buna parere despre U/O ai! Nu mai spun k m-am amuzat de sfaturi,mare dreptate poti sa ai. Bafta!
0

Postat 18 May 2011 - 06:58 PM (#6) Useril este offline   pdp 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1504
  • Inregistrat: 15-September 05

Ma ingrijoreaza alta chestie. Am inteles ca speranta de viata a jucatorilor de poker e pe la 55 de ani. Ma gandesc ca nici pariorii nu sar prea departe de linia asta. Ce parere aveti? :mrg:
0

Postat 18 May 2011 - 07:13 PM (#7) Useril este offline   daymian 

• Parior
  • PipPipPip
  • Postari: 25
  • Inregistrat: 23-March 10

Eu merg pe over aici.:mrg::jump2:
0

Postat 18 May 2011 - 09:15 PM (#8) Useril este offline   cezcarino 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1431
  • Inregistrat: 19-September 07

Citeaza

Originally posted by pdpMa ingrijoreaza alta chestie. Am inteles ca speranta de viata a jucatorilor de poker e pe la 55 de ani. Ma gandesc ca nici pariorii nu sar prea departe de linia asta. Ce parere aveti? :)
Mă bucur atunci...În România de azi speranța de viață cred că e under(pentru a fi on-topic), deci să trecem pe poker și pariuri zic... :)
I'm not as think as you drunk I am

Imagine postata
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Skin si limba