Stati fratilor nu va mai aprindeti. Va spune baiatul cum e cu Liga lu`Mitica:- Otelul a inceput lucrarile de instalare a nocturnei la stadion. Deci are nevoie de parale. Asadar va fi campioana de toamna (chiar daca nimeni nu crede). In pauza competitionala Marius Stan il va mai prosti pe unul ca Borcea, Iancu sau Becali sii va vinde 1-2 jucatori cu 1.000.000 euro fiecare, in retur se va mai impiedica in vreo 2-3 partide (acolo unde se lupta la retrogradare) si in final termina pe 3.- campioana va iesi Rapid- locul 2 va reveni Stelei- 4 Timisoara- 5 Craiova- 6 CFR Cluj- 7 DinamoCam asa va arata prima jumatate. Hai acum sa va vad ce argumente aveti sa ma contrati ( nu cu chestii gen \"caine pana la moarte\") :great:[Edited on 5-10-2010 by marius]
|
|
Chat si discutii Liga 1
Postat 04 October 2010 - 11:15 PM (#2)
Otelul nu prea are cum rata primele 7 locuri daca ma intrebi. Stiu c-o sa vanda si pe ma-sa(daca mai traieste) in retur pt ca n-are caracter.Unde e Vaslui? Foarte greu o sa rateze primele 7 locuri la ce lot are. Poate sa antreneze chiar si fiul lui Porumboiu la o adica. E vrajeala cu Caro parerea mea.Craiova inaintea lui CFR? Cred ca glumesti...
Radu Banciu: "Nu exista noroc in fotbal. [...] doar ca suporter poti invoca norocul (pentru ca esti prost)..."
Postat 05 October 2010 - 12:31 AM (#3)
Craiova nu are cum urca asa sus. Nu are lot, nu are mentalitate, nici Piturca nu mai e ce a fost pe vremea cand antrena la Steaua. Cu Copos la conducere si Shuumoodicker antrenor, Rapid nu va lua titlul. Nici ei nu au mentalitate. Conduc in 2 meciuri si pierd. De cate ori se intampla invers ? Conducerea e zgarie branza. Se zgarceste la 200 mii pentru Maftei, care inca o mai duce foarte bine si care pe deasupra a jucat atatia ani la Rapid, nu stiu de ce l-au dat in primul rand. Dinamo putin mai sus, daca nu se mai cearta intre ei, cum fac de obicei. In rest pare OK.
Postat 05 October 2010 - 01:05 AM (#4)
Otelul niciodata nu o sa termine in primele 6, pentru ca nu o sa fie lasata si in plus in retur oamenii o sa vanda pe banda rulanta.Campionatul cel mai probabil steaua o sa il ia,rapid poate termina in primele 3. In rest e greu de pronuntat.
Postat 05 October 2010 - 04:10 PM (#5)
Va atrag atentia asupra a doua aspecte :1. Rasismul nu este tolerat pe acest forum. Cine mai insista cu apelativul de \"tigan\", risca suspendarea.2. Forumul e-pariuri nu este unul de suporteri. Chiar daca sustineti o anumita echipa, mentineti mesajele in zona pariurilor, nu atacati si nu scrieti slogane care i-ar putea leza pe suporterii echipelor rivale. Nu stalciti numele echipelor intentionat.-----------Acest topic a fost transformat in \"Chat si discutii Liga 1\"
Postat 05 October 2010 - 04:27 PM (#6)
Rromm cel lung??Revenind la chestii mai serioase eu vad in primele 3 :Timisoara,Rapid si Steaua dar nu neaparat in aceasta ordine,la Dinamo au inceput sa plece pe banda rulanta conducatorii,Craiova poate la anul sa atace cupele europene,iar la Vaslui cand va scapa de Caro atunci va fi intratevar o echipa periculoasa...Cfr Cluj au pierdut prea multe puncte,e greu sa mai iasa campioni.
Postat 05 November 2010 - 09:56 PM (#8)
Daca Urziceniul a facut surpriza de ce nu ar reusi la fel si Otelul? Din contra eu zic ca Otelul se va intari in iarna si pana la urma cel putin un loc de europa league va prinde.Timisoara ar fi cazul sa aduca un antrenor bun daca vrea sa faca ceva.Vasluiul sta in Wesley si in Adailton-poate cel mai bun strain care a jucat in ultimii ani la noi - si daca se accidenteaza e jale.Rapidul trebuie sa lase zgarcenia acasa daca nu vrea sa \"supere\" jucatorii.Schumy a reusit sa lege bine strainii cu romanii si asta se vede.Steaua ar trebui sa faca ceva sa aduca lumea la stadion pentru ca se apropie de fenomenul prezent acum in groapa acolo unde cam bate vantul de ceva vreme.Pana se decide Laca asupra echipei de baza s-ar putea sa treaca celelalte echipe pe langa stelisti.Adica nu e vreme de experimente!Dinamo ar trebui sa mai astupe din \"gropile\" din echipa si sa inchida pentru totdeauna relatiile nesanatoase cu fratii Becali.Craiova are entuziasm si talent insa le lipsesc relatiile la federatie si la arbitri.Arbitrajul e totusi o problema mare la noi!
Postat 05 November 2010 - 10:30 PM (#9)
Citeaza
Originally posted by squeekCraiova are entuziasm si talent insa le lipsesc relatiile la federatie si la arbitri.Arbitrajul e totusi o problema mare la noi!
Postat 05 November 2010 - 10:57 PM (#10)
Ma omorara oltenii, of,of.:heul:Pe mine m-au omorat, dar cu calu`ce-au avut?
Multi prosti, putine gloante!
Dumnezeu sigur iubeste prostii. Altfel nu ar fi creat atat de multi.
Nu fura!!!Guvernul uraste concurenta!
Postat 12 November 2010 - 02:12 PM (#11)
Mi se pare cota foarte buna la Vaslui - Astra la x2 @ 2.9 @ sportingbet . :fum: Vasluienii nu ma impresioneaza . Hizo e un antrenor slab . Cu Craiova si Branestiul au avut noroc mare . Astra e in crestere de forma . Selymes > Hizo . So ... merge un x2 . :)
Postat 12 November 2010 - 05:10 PM (#12)
Nu merge, din cauza de Porumboiu-PCR.
Multi prosti, putine gloante!
Postat 12 November 2010 - 09:17 PM (#14)
Deocamdata este 0-0 pauza . Parca a fost 11 m la interventia lui Papp asupra lui Miranda , nu ? EDIT : s-a terminat 0-0 . :fum:[quote]Originally posted by Cipri1Mi se pare cota foarte buna la Vaslui - Astra la x2 @ 2.9 @ sportingbet . :) Vasluienii nu ma impresioneaza . Hizo e un antrenor slab . Cu Craiova si Branestiul au avut noroc mare . Astra e in crestere de forma . Selymes > Hizo . So ... merge un x2 . :)
Postat 25 November 2010 - 01:27 PM (#15)
Etapa 17 Unirea - Sportul Stud. 48 1.84 3.23 3.87 Vaslui - Pandurii 48 1.36 4.20 7.24 Otelul - Astra Ploiesti 48 1.44 3.77 6.58 FC Brasov - Rapid Bucharest 48 3.30 3.18 2.02 Dinamo Bucharest - FC Timisoara 47 2.27 3.10 2.87 Universitatea Cluj - Targu Mures FCM 47 1.92 3.17 3.60 Steaua Bucharest - CFR Cluj 49 2.20 3.11 2.99G. Bistrita - Victoria Branesti 42 1.83 3.24 3.91 Gaz Metan - U. Craiova 43 2.29 3.14 2.82
Postat 25 November 2010 - 01:53 PM (#16)
Unirea - Sportul Stud. X2Vaslui - Pandurii >2.5Otelul - Astra Ploiesti 1FC Brasov - Rapid Bucharest 2Dinamo Bucharest - FC Timisoara 1Universitatea Cluj - Targu Mures FCM >2.5Steaua Bucharest - CFR Cluj 1G. Bistrita - Victoria Branesti 1Gaz Metan - U. Craiova X2
Postat 26 November 2010 - 12:23 PM (#17)
Eu zic asa Unirea - Sportul under 2.5 Vaslui - Pandurii x2Otelul - Astra - Astra inscrieFc Brasov - Rapid 2 Dinamo - Timisoara x2U Cluj - Targu Mures over 1.5 Steaua - CFR under 2.5Bistrita - Branesti x2Gaz Metan - Craiova over 2.5 Ca o recomandare : Vaslui - Pandurii x2 Din mai multe motive : - Hizo este un antrenor slab , desi are un lot bun la dispozitie- Vasluiul nu joaca mai nimic ( in etapa precedenta au castigat greu la Sportul ) - Pandurii a jucat foarte bine de cand a venit la echipa Grigoras- in ultimele 2 deplasari meritau macar 4 puncte ( in Giulesti si la U Cluj )
Postat 27 November 2010 - 12:11 PM (#18)
A batut Vaslui cu 3-1 . Daca nu se inscriau acele 2 goluri pana la pauza ( unele norocoase in opinia mea ) , alta era soarta meciului .
Postat 27 November 2010 - 10:36 PM (#19)
Citeaza
Originally posted by Cipri1A batut Vaslui cu 3-1 . Daca nu se inscriau acele 2 goluri pana la pauza ( unele norocoase in opinia mea ) , alta era soarta meciului .
Postat 28 November 2010 - 12:38 AM (#20)
Cum e asta cu \"daca\"... :)Pai daca dadea Timisoara gol in primele sau ultimele minute, alta era soarta meciului, de exemplu. Cand stai sa diseci toate fazele, cam la concluziile astea ajungi, \"ce era daca...\" Si sunt nenumarate meciuri care se decid in urma unor faze de nimic sau a unor goluri norocoase.Mai aberanta mi s-a parut declaratia lui Bilasco dupa meciul de la Targu Mures, cand zicea ca datorita cuvintelor incurajatoare ale lui MM dinainte de meci, au reusit sa se impuna. Oare ce s-ar fi intamplat daca... :bun: Nu cred ca exista \"daca\" in fotbal, ci doar ca asa trebuia sa se intample.
Arata acest topic
|
|
Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Ajutor