Bierhoff. Ala era in stare sa bata si 11 m cu capul.
|
|
Chat si discutii Liga 1
Postat 26 April 2011 - 12:23 PM (#42)
Rapid - SportulSportul are mare potential de a da si mai ales a primi mult.Rapidul are marele potential de-a fi foarte inconstanta.Dupa multele rezultate de 0-0, cred ca Rapidul va compensa astazi cu goluri multe (si date si primite)Deci vad un meci cu multe goluri, cu Sportul jucand la spectacol si cu Rapidul la victorie + spectacol, mai ales ca Sportul ii va ajuta (nu in sensul de aranjament :), ci pt ca joaca deschis).Vad 6-7 goluri azi, 4-2, 5-2 posibile scoruri.Pareri ?
Am mult curaj, dar mi-e frica sa-l folosesc
Postat 26 April 2011 - 12:51 PM (#43)
\"Dinamo va cere pedepsirea lui Sorin Cîrţu pentru că a introdus pe teren 11 petarde!\" :)
Postat 26 April 2011 - 03:38 PM (#45)
Postat 26 April 2011 - 04:34 PM (#46)
Maine AStra x2 si brasov 1 solist , ponturi , bft
Cele mai tari predictii din NHL --> http://www.e-pariuri...573#entry299573
Pekka Rinne - signed a 7-year deal worth $49 million, the Nashville Predator's largest contract in team history (one of the best goaltender from NHL)
Pekka Rinne - signed a 7-year deal worth $49 million, the Nashville Predator's largest contract in team history (one of the best goaltender from NHL)
Postat 26 April 2011 - 07:10 PM (#47)
Citeaza
Originally posted by bogdanescuRapid - SportulSportul are mare potential de a da si mai ales a primi mult.Rapidul are marele potential de-a fi foarte inconstanta.Dupa multele rezultate de 0-0, cred ca Rapidul va compensa astazi cu goluri multe (si date si primite)Deci vad un meci cu multe goluri, cu Sportul jucand la spectacol si cu Rapidul la victorie + spectacol, mai ales ca Sportul ii va ajuta (nu in sensul de aranjament :D, ci pt ca joaca deschis).Vad 6-7 goluri azi, 4-2, 5-2 posibile scoruri.Pareri ?
Postat 26 April 2011 - 08:31 PM (#48)
Saracie mare pe fotbalisti, 2 pauza,1 final.
Multi prosti, putine gloante!
Dumnezeu sigur iubeste prostii. Altfel nu ar fi creat atat de multi.
Nu fura!!!Guvernul uraste concurenta!
Dumnezeu sigur iubeste prostii. Altfel nu ar fi creat atat de multi.
Nu fura!!!Guvernul uraste concurenta!
Postat 26 April 2011 - 09:50 PM (#50)
super tare....presupun ca ai uitat ghilimelele pentru \'fara jucatorii ei de geniu-fratii costea\'. Nu?
Postat 27 April 2011 - 05:37 PM (#51)
Eu unul o sa joc Peste 2,5 goluri; cota 2.10 la FC. Vaslui - Universitatea Craiova.Personal am vrut sa iau \'Ambele marca\', insa cotele nu difera cu mult.
Postat 27 April 2011 - 06:55 PM (#52)
1-1 la pauza si buleica de la craiova eliminat. sanse 100% sa mai dea macar un gol vaslui........altfel ii fugareste porumboiu pana-n vama la albita pe mercenari........:bun:
Postat 27 April 2011 - 08:00 PM (#53)
Citeaza
Originally posted by CiocioSUDEu unul o sa joc Peste 2,5 goluri; cota 2.10 la FC. Vaslui - Universitatea Craiova.Personal am vrut sa iau \'Ambele marca\', insa cotele nu difera cu mult.
Postat 27 April 2011 - 09:55 PM (#54)
hai sa dam mana cu mana cei cu inima timisoreana si clujana.........ce blat ordinar......astia de la digi tv nici nu mai dau reluarile golurilor la final de meci........jenant..........probabil <trebuia> sa bata timisoara......o echipa ca n-a fost in stare sa bata astra, pandurii si tg.mures acasa...........:bun:
Postat 27 April 2011 - 10:49 PM (#55)
Nu cred ca a fost blat dar nici nu exclud 100%. Totusi intre U Cluj si celelalte echipe e o diferenta. U au un atac si mijloc bun dar apararea e foarte, foarte slaba. Targu Mures etapa trecuta s-a rezumat doar la a se apara normal ca era mai greu pt Poli sa castige acel meci. Plus ca astazi dupa multe etape Uhrin a schimbat sistemul de joc (din 4-2-3-1 in 4-4-2). Cu toate ca si eu sunt fan 4-2-3-1 sistemul aliniat astazi e mult mai potrivit in Liga 1.
... football is a globalized multinational business, with tentacles and intrests that stretched far beyond the border of the nation state, and there is no turning back.
Postat 27 April 2011 - 11:06 PM (#56)
N-a fost nici un blat, in meciurile cu pandurii si tg mures cred ca au jucat la pariuri
Postat 28 April 2011 - 10:52 AM (#57)
DINAMO/BISTRITA over OTELUL -1 STEAUA -0.5 Asa le vad eu azi. Pareri ?
Postat 28 April 2011 - 11:17 AM (#58)
Citeaza
Originally posted by GenghizDINAMO/BISTRITA over OTELUL -1 STEAUA -0.5 Asa le vad eu azi. Pareri ?
Postat 28 April 2011 - 11:19 AM (#59)
Citeaza
Originally posted by GenghizDINAMO/BISTRITA over OTELUL -1 STEAUA -0.5 Asa le vad eu azi. Pareri ?
Arata acest topic
|
|
Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Ajutor