http://www.groapacup...-nationala.html
|
|
Pagina 1 din 1
Adevarul despre Loteria Romana?
Postat 24 October 2010 - 09:54 PM (#1)
Multi prosti, putine gloante!
Dumnezeu sigur iubeste prostii. Altfel nu ar fi creat atat de multi.
Nu fura!!!Guvernul uraste concurenta!
Postat 24 October 2010 - 10:59 PM (#2)
Asta e in discutie de vreo 2 ani ...Nasu\' de la B1 era super ofticat ca ne fac aia pe fata ... ultimele jackpoturi fiind luate ani consecutiv in ajunul sarbatorilor sau inainte de alegerile parlamentare ...
Postat 24 October 2010 - 11:48 PM (#3)
Ntz ntz..articolul asta nu demonstreaza nimic dupa parerea mea, in plus e contracditoriu \" Primul inel citeşte bila să fie din acelaşi set cu celelalte\" cu \" Dacă bila nu face parte din acelaşi set cu celelalte, nu poate trece de primul inel \"Recunoasterea, se vede si din fotografie, se face dupa ce trece prin inel, deci absorbirea bilelor nu are nici o legatura cu recunoasterea care se face cind bilele ajung la capatul tubului, deci ca sa fie recunoscute trebuie sa treaca prin inele.Alta parte care se contrazice in articol \"De asemenea, in cartea tehnica a masinariei, producatorul precizeaza ca softul poate controla jocul\"Citez de pe siteul Editec,in cartea tecnica a masinii, sa controlezi jocul din software inseamna :All the functions concerning the control of the machine are easily adjustable and thanks to the friendly interface of the PC, the main drawing parameters can be modified, among them:• Time of introduction of the balls from the loader into the drum• Time of blowing and the mixing speed of the balls.• Duration of the mixing before the start of the draw• Number of balls to be drawn• Number of bonus balls• Time interval between two balls.• Time of extraction (always variable given the random process)Asta nu inseamna sa controlezi bilele care sint extrase.O fi o coincidenta ca jackpotul ajunge la o suma mare si se castiga in preajma sarbatorilor,pentru ca in Italia de exemplu, cu acelasi sistem automat de extrageri ,se intampla de multe ori in cursul anului, nu numai de sarbatori.Editec e leader mondial, nu numai in Romania se folosesc masinile astea, ci in tari din eurpa, asia...in plus, am avea un producator care scrie chiar pe site ca vinde un sistem dotat de un mecanism de falsificare a extragerilor.Pa pa [Modificato il 24-10-2010 da OchiVerzi]
Postat 25 October 2010 - 12:08 AM (#4)
Evident ca e coincidenta ca vreo 4 ani consecutiv s-a castigat in ajunul sarbatorilor sau in ajunul alegerilor parlamentare ... am spus eu altceva ? :fum:Vrei sa iti spuna pe site la producator ca se pot extrage bilele necesare ? Se subintelege ... :shockwhore:
Postat 25 October 2010 - 12:47 AM (#5)
Pai articolul asta spune, ca producatorul spune in cartea tecnica a masinii ca pot fi masluite extragerile, dar in realitate ce scrie in cartea tecnica e cu totul altceva, nu reiese ca se pot controla bilele extrase...Unde se demonstreaza ca operatorul poate alege bilele ? E totul contradictoriu ce se scrie in articol si nu e demonstrabil \"Deci daca sa spunem in suflanata sunt introduse 6 bile din setul 1 si 43 din setul 2, cele 43 de bile din setul 2 nu au nici o sansa sa iasa, pt ca nu sunt recunoscute de suflanta!Nu are nici o logica asta , cum se vede si in imagine, bilele sint recunoscute dupa ce trec prin inele , adica ajung la capatul tubului, deci suflanta la recunoaste ca sa fie extrase.Eu am dubii ca ar putea fi manarit , la lotto dintotdeauna s-au facut trucuri, inca de pe timpuri cind extragerile le facea un copil legat la ochi, se facea cu bile calde si reci , se fac masluirile la cursele de cai , de ce nu s-ar face si acum..dar cu siguranta in articoulul asta nu e demonstrat nimic.
Postat 16 November 2010 - 05:11 PM (#6)
Mie mi se pare dubios ca la inceputurile 6/49 erau castigatori saptamanal, apoi incetul cu incetul castigatorii astia s-au rarit. Acum se castiga dupa multe saptamani de report, lumea e innebunita dupa \"marele pot\" si uite asa se joaca sume colosale din care cica 65% sau cat se duc la stat, restu\' ramane pentru pacaliti. Poate ma insel...Numai bine :mrg:
Postat 16 November 2010 - 05:20 PM (#7)
Loteria e clar ca-i cea mai mare teapa. Eu nu eram impatimit, puneam bilete cand se trangeau premii mari dar acum 2 ani cand au fost alegerile prezinetiale a aparut directoarea loteriei, nu mai stiu cum o cheama, si a zis cu o saptamana inainte de alegeri ca prefera sa se castige saptamana asta premiul(cu o saptamana inainte de alegeri, premiul mi se pare ca era de 10-12 mil euro) [entru a nu se interpreta in week-end-ul alegerilor si culmea dupa atatea luni chiar in duminica acee s-a castigat. De atunci nu-mi mai trebuie loterie.
Postat 15 May 2011 - 11:49 PM (#8)
Multi prosti, putine gloante!
Postat 16 May 2011 - 09:58 AM (#9)
si eu joc o data - de doua ori pe an, cand e report.pai daca iese categ I si super premiul inaintea sarbatorilor sau inaintea alegerilor, care e treaba ? e alta treaba fata de daca s-ar lua in alte dati ?!ca vad ca se tot bate moneda pe coincidenta asta ...
Am mult curaj, dar mi-e frica sa-l folosesc
Arata acest topic
Pagina 1 din 1
|
|
Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Ajutor