Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal: Poker Offsidebet - Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal

Salt la continut

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Share Topic:   del-icio-us digg email facebook google stumbleupon
Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Poker Offsidebet

Postat 29 October 2010 - 04:25 PM (#1) Useril este offline   OficialOffsidebet 

• Parior
  • Grup: Moderators
  • Postari: 70
  • Inregistrat: 03-October 09

Pentru cei pasionati de poker, Offsidebet are si o platforma de poker.Facem parte din reteaua Ipoker, care este catalogata cea mai iubita de romani.Avem un bonus de 200% pana la 600$, pentru prima depunere in platforma de poker. Bonusul se acorda progresiv, in timp, in functie de cat jucati.Pentru orice intrebari, va astept cu drag.
Joaca la casa ta de pariuri! Unde? Cum unde? Aici: Imagine postata
0

Postat 29 October 2010 - 06:41 PM (#2) Useril este offline   Zuker 

• Parior Senior
  • Grup: Moderators
  • Postari: 1612
  • Inregistrat: 04-September 09

Si eu folosesc aceasta platforma de pariuri si este foarte buna. O recomand cu placere.Alin, te astept pe mess.[Edited on 29-10-2010 by Zuker]
0

Postat 29 October 2010 - 06:54 PM (#3) Useril este offline   parior_inspirat 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 185
  • Inregistrat: 25-September 09

eu zic sa cream un topic nou cu titlul: HAI SA PUPAM IN C_R OFFSIDEBET!!! ca deja se vorbeste despre asta pe vreo 4 topicuri si asa am mai putea restrange pupincuristii. cius
Smart fish don't bite.
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Skin si limba