Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal: Bonusuri pariuri Offsidebet - Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal

Salt la continut

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Share Topic:   del-icio-us digg email facebook google stumbleupon
Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Bonusuri pariuri Offsidebet

Postat 29 October 2010 - 06:23 PM (#1) Useril este offline   OficialOffsidebet 

• Parior
  • Grup: Moderators
  • Postari: 70
  • Inregistrat: 03-October 09

Vreau sa va anunt despre cele 3 bonusuri disponibile pentru pariorii romani la Offsidebet:1. Bonus la prima depunere de pana la 420 RON.Se acorda 50% din miza primului pariu, pana la suma de 420 RON, daca primul pariu este pierdut.Mai multe detalii aici.2. Bonus la fiecare noua depunere.Se acorda intre 5-10% bonus pentru fiecare depunere noua, in functie de suma depusa.Mai multe detalii aici.3. Bonus la fiecare pariu cu mai mult de 11 selectii.La fiecare bilet pariat, care are mai mult de 11 evenimente, fiecare eveniment cu cota mai mare de 1.30, fara pariuri tip sistem: daca pierdeti un eveniment, se acorda 10% din eventualul castig, impartit la cota evenimentului pierdut.Mai multe detalii aici
Joaca la casa ta de pariuri! Unde? Cum unde? Aici: Imagine postata
0

Postat 29 October 2010 - 09:10 PM (#2) Useril este offline   cristi1234 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1385
  • Inregistrat: 05-September 04

bonusul la sport este numai pentru jucatorii din romania?intreb pentru ca am vazut ca daca schimbi limba pe engleza de exemplu , bonusul la sport nu mai apare.
0

Postat 30 October 2010 - 09:22 AM (#3) Useril este offline   OficialOffsidebet 

• Parior

Da, bonusul la sport este valabil doar pentru romani.
0

Postat 30 October 2010 - 04:39 PM (#4) Useril este offline   costipred 

• Parior
  • PipPip
  • Postari: 2
  • Inregistrat: 30-October 10

Buna ziua. Am pus si eu azi un pariu pe meciul Shonan-Omiya din prima liga japoneza si meciul s-a amanat. As vrea sa stiu cum veti proceda, imi returnati banii in contul de pariuri implicit ca sa pot paria pe alt meci?Ma mai intereseaza vis a vis de retragerea bonusului sa stiu exact daca in rulaj se cuantifica si suma pariata + bonusul, sau trebuie rulat separat de acestea de 5 ori suma pariata +bonus?
0

Postat 31 December 2010 - 12:56 AM (#5) Useril este offline   cole10 

• Parior
  • PipPipPip
  • Postari: 42
  • Inregistrat: 17-October 06

salut! am si eu o intrebare legata de rulajul bonusului. am primit bonusul de 100 am facut cateva pariuri (dar inca nu am rulat tot bonusul) si am castigat ceva peste bonus. intrebarea mea este : pot sa retrag suma ce trece peste 100 si apoi sa continuu cu rulajul? ms
0

Postat 31 December 2010 - 12:03 PM (#6) Useril este offline   alex_jderutzu 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 283
  • Inregistrat: 22-October 09

din cate stiu eu nu se poate! poti sa le trimiti mail ca sa intrebi sa fi sigur!
0

Postat 02 January 2011 - 03:20 PM (#7) Useril este offline   OficialOffsidebet 

• Parior

@cole10 Nu vei putea retrage decat dupa ce vei rula intreaga suma :)Best regards, Andrei.
0

Postat 02 January 2011 - 04:10 PM (#8) Useril este offline   cole10 

• Parior
  • PipPipPip

am vazut ca ml basebal nu conteaza rulajul. pt ml basket conteaza?
0

Postat 02 January 2011 - 05:49 PM (#9) Useril este offline   OficialOffsidebet 

• Parior

Ma interesez si maine cel tarziu ai raspunsul :)Best regards, Andrei.
0

Postat 02 January 2011 - 07:09 PM (#10) Useril este offline   cole10 

• Parior
  • PipPipPip

ok! ms! si inca ceva daca apuci sa citesti! am vazut ca in termenii si conditiile bonusului la punctul 11 spune asa \" Pariurile pe handicap asiatic, totale cât şi liniile de baseball (moneylines) (înaintea evenimentului şi în live) nu intră în calcul pentru rularea bonusului.\" TOTALE se refera si la under/over pt soccer ? ms
0

Postat 03 January 2011 - 02:04 PM (#11) Useril este offline   OficialOffsidebet 

• Parior

@cole10 Am inteles ca esti pe LIVE CHAT, vei afla acolo raspunsurile la intrebarile tale, o zi buna in continuare.Best regards, Andrei.
0

Postat 27 January 2011 - 02:16 PM (#12) Useril este offline   dan_-ddc 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 913
  • Inregistrat: 31-October 06

1)Daca depun 200 de euro cu moneybookers , presupun ca nu este o cota limita pe care trebuie sa pariez sa ma incadrez la acel bonus de 100 de euro in caz ca pierd?2)Este limita de timp apoi la acel rulaj de 1500 de euro ?3)Daca depun cu moneybookers trebuie sa trimit print screen cu moneybookers unde sa se vada ce card folosesc la ei ?Inclusiv poze de pe card?S-au vreti poze cu tranzactiile de la moneybookers?
0

Postat 28 January 2011 - 11:32 AM (#13) Useril este offline   OficialOffsidebet 

• Parior

Citeaza

Originally posted by dan_-ddc1)Daca depun 200 de euro cu moneybookers , presupun ca nu este o cota limita pe care trebuie sa pariez sa ma incadrez la acel bonus de 100 de euro in caz ca pierd?2)Este limita de timp apoi la acel rulaj de 1500 de euro ?3)Daca depun cu moneybookers trebuie sa trimit print screen cu moneybookers unde sa se vada ce card folosesc la ei ?Inclusiv poze de pe card?S-au vreti poze cu tranzactiile de la moneybookers?
1. Nu exista cota limita :)2.Nu3.Sigur ca nu.Best regards, Andrei.
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Skin si limba