Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal: 2000 euro retrasi in 2 zile, JOS PALARIA ! - Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal

Salt la continut

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Share Topic:   del-icio-us digg email facebook google stumbleupon
Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

2000 euro retrasi in 2 zile, JOS PALARIA !

Postat 30 October 2010 - 08:33 PM (#1) Useril este offline   costyn 

• Parior
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 27
  • Inregistrat: 06-January 08

Pentru cei care inca mai au dubii asupra agentiei Offsidebet va pot spune ca aceasta este destul de serioasa onorandu-si platile la timp. Am primit fara probleme 2000 EUR la interval de 2 zile, dovada mai jos:http://img109.imageshack.us/img109/1029/mboffside.pngAcest lucru se datoreaza intr-o mare masura suportului deosebit oferit in limba romana de Alin, country manager-ul pe Romania al agentiei. Un al avantaj major a fost faptul ca, initial am depus de pe un cont de MB in RON si ulterior am reusit sa retrag pe noul cont de MB deschis in moneda EUR. Sunt sigur ca putine agentii permit asa ceva, mai ales in cazul unora de calibru mare. A fost nevoie doar sa prezint printscreens de pe vechiul si noul cont pt a dovedi ca eu sunt posesorul conturilor respective iar totul a decurs perfect.Ca atare va recomand cu caldura sa jucati la aceasta agentie, avand un avantaj major al suportului in limba romana precum si a unor promisiuni de schimbare a platformei LIVE in viitorul apropiat.LE: Pentru cei care doresc si meciurile jucate aveti mai jos tot ce trebuie (Prima depunere, Won Bets & Lost Bets) :http://img338.imageshack.us/img338/3222/depunere.pnghttp://img59.imageshack.us/img59/9034/wonbets.pnghttp://img257.imageshack.us/img257/640/lostbets.png[Edited on 31-10-2010 by costyn]
0

Postat 30 October 2010 - 09:00 PM (#2) Useril este offline   lucciano 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1315
  • Inregistrat: 16-July 04

bai frate, mai lasati-ma cu aceasta agentie.deja e prea multa reclama.cei care inca nu si-au facut cont, sa cintareasca bine avantajele si dezavantajele oricarei agentii de pariuri si sa nu se ia dupa \"cistigurile\" printate ale unuia sau altuia.
0

Postat 30 October 2010 - 09:42 PM (#3) Useril este offline   Zasa 

• Parior
  • PipPipPip
  • Postari: 22
  • Inregistrat: 30-September 10

Citeaza

Originally posted by costynPentru cei care inca mai au dubii asupra agentiei Offsidebet va pot spune ca aceasta este destul de serioasa onorandu-si platile la timp. Am primit fara probleme 2000 EUR la interval de 2 zile, dovada mai jos:http://img109.imageshack.us/img109/1029/mboffside.pngAcest lucru se datoreaza intr-o mare masura suportului deosebit oferit in limba romana de Alin, country manager-ul pe Romania al agentiei. Un al avantaj major a fost faptul ca, initial am depus de pe un cont de MB in RON si ulterior am reusit sa retrag pe noul cont de MB deschis in moneda EUR. Sunt sigur ca putine agentii permit asa ceva, mai ales in cazul unora de calibru mare. A fost nevoie doar sa prezint printscreens de pe vechiul si noul cont pt a dovedi ca eu sunt posesorul conturilor respective iar totul a decurs perfect.Ca atare va recomand cu caldura sa jucati la aceasta agentie, avand un avantaj major al suportului in limba romana precum si a unor promisiuni de schimbare a platformei LIVE in viitorul apropiat.
Eu inteleg ca vrei sa faci publicitate pozitiva la Offsidebet, dar in print-ul pus de tine apar doar niste bani transferati de Offsidebet catre contul tau de moneybookers si atat. De unde stim noi ca nu ai descarcat 2000 de euro dupa care i-ai retras fara sa fii pus macar un bet....mai bine pune niste print-uri cu pariurile care ti-au adus cei 2000 de euro.
0

Postat 31 October 2010 - 12:48 AM (#4) Useril este offline   magicul 

• Parior
  • PipPipPip
  • Postari: 22
  • Inregistrat: 29-May 10

Cote jenante! Nu se merita!
0

Postat 31 October 2010 - 07:46 AM (#5) Useril este offline   Ovidiusantia 

• Parior
  • PipPip
  • Postari: 16
  • Inregistrat: 22-October 10

Niciodata nu o sa se compare cu BWIN sau BET 365....... si exemplele pot continua..:):hatoff::bun::bun:
0

Postat 31 October 2010 - 08:47 AM (#6) Useril este offline   fafu1 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1506
  • Inregistrat: 22-January 09

costyn, asteptam biletele jucate :hatoff:
"Imaginatia este totul. Este puterea de previziune a ceea ce va urma in viata." Einstein "Tot ceea ce suntem este rezultatul a ceea ce am gandit." Buddha
0

Postat 31 October 2010 - 09:39 AM (#7) Useril este offline   alex_jderutzu 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 283
  • Inregistrat: 22-October 09

offsidebet plateste banii castigati! da sa faci 2000 de euro in 2 zile e mai greu mai ales daca pleci cu o suma mica de bani!eu de exemplu am plecat de la 60 RON si de abia in 3 luni am reusit sa ajung la un profit de aproape 2000 euro si am riscat destul de mult! dar daca nu ai si un pic de noroc degeaba!
0

Postat 31 October 2010 - 09:40 AM (#8) Useril este offline   alex_jderutzu 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 283
  • Inregistrat: 22-October 09

oricum e destul de greu sa faci bani multi plecand de la o banca mica![Edited on 31-10-2010 by alex_jderutzu]
0

Postat 31 October 2010 - 09:52 AM (#9) Useril este offline   Ovidiusantia 

• Parior
  • PipPip
  • Postari: 16
  • Inregistrat: 22-October 10

de unde frate bilete jucate??? tu il crezi k a facut 2000 d coco in 2 zile... astea sunt aberatii...:hatoff::no::bun::no: reclama proasta la OFFSIDEBET:no::):no::no:
0

Postat 31 October 2010 - 04:07 PM (#10) Useril este offline   costyn 

• Parior
  • PipPipPip
  • Postari: 27
  • Inregistrat: 06-January 08

Am adaugat meciurile jucate in postul original !

Citeaza

Originally posted by OvidiusantiaNiciodata nu o sa se compare cu BWIN sau BET 365....... si exemplele pot continua..:):(:bun::)
Daca ai stii ce politica au agentiile astea doua enumerate de tine, mai ales cand obtii 2-3k EUR si ii retragi :)
0

Postat 20 December 2010 - 04:14 PM (#11) Useril este offline   OficialOffsidebet 

• Parior
  • Grup: Moderators
  • Postari: 70
  • Inregistrat: 03-October 09

Cu un NOROC mare, se poate ajunge lejer la sume care par a fi uriase, plecand de la banci infime. Exemple sunt destule, o cautare avansata pe motorul de cautare ultra-cunoscut ar rezolva dilema in nici 15 minute. Inca un fapt ce demonstreaza calitatea serviciilor oferite de Offsidebet.Com Spor la bani in continuare.
Joaca la casa ta de pariuri! Unde? Cum unde? Aici: Imagine postata
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Skin si limba