http://img441.imageshack.us/img441/1556/amicale.jpg[
|
|
Meciuri amicale
Postat 16 November 2010 - 10:13 PM (#2)
La o prima vedere mi se pare buna cota pe Italia . Noi suntem varza . Razvanel isi da din nou in petec si convoaca jucatori precum Bilasco , Bucur , Alexa , Maftei , Florescu . :000:Putem obtine un egal cu mult noroc , dar in principiu vom pierde . Cota pe Rusia este mica in opinia mea , desi probabil o sa castige . Ar merge un under 2.5 @ 1.75 . Africa de Sud - Sua , DNB 2 @ 2.38 .
Postat 16 November 2010 - 10:56 PM (#3)
Nu se pariaza pe amicale si pe cupe...Asa ca eu nu pariez cand nu e nicio miza in joc.Bafta
Postat 17 November 2010 - 02:45 AM (#4)
Italia - RomaniaRomania (+0,5) @1,83 Pinnacle17.11.2010 21:30 Pro TvDupa un episod de cotitura in istoria selectionatei romane ce a avut la Klagenfurt, astazi vom putea asista la inca unul, odata cu disputa dintre nationala tarii noastre si fosta campioana mondiala, Italia, intr-un meci amical, dar si experimental pentru ambele formatii ce se afla pe pante descedente, mult mai evidenta in cazul tricolorilor romani, ce au scazut in clasamentul FIFA pana pe pozitia 50, un minus istoric in aceasta ierarhie. De cealalta parte, nici Italia nu o duce prea bine, desi este in cartile promovarii la Europene, avand un antrenor relativ nou ce vrea sa restructureze din temelii Squadra azzura, pentru disputa cu Romania fiind sacrificati jucatori cu experienta in detrimentul jucatorilor talentati, ceea ce poate conduce la o surpriza in favoarea romanilor, foarte dornici sa confirme in joc si sa infirme criticile ce vin din toate directile inspre natioanala romana in general si spre selectionerul nationalei, in special. Printre jucatorii romani ce vor evolua la Klangefurt se vor numara si cativa jucatori cu potential ce fac treaba buna la echipele lor de club din Liga 1, un atu ce poate fi valorificat de Romania, mai ales ca Italia deja a consemnat o infrangere in meciul anterior de pregatire, tot experimental ca acum, cand a fost invinsa chiar in Italia de Coasta de Fildes. In plus consider ca agentiile de pariuri acorda cu prea mare lejeritate cote joase nationalei din Cizma in contextul in care avem totusi de-a face cu un meci amical.
Postat 17 November 2010 - 02:49 AM (#5)
Argentina - Brazilia +2,5 @2,08 Bet36517.11.2010 19:00 Sport.roAmicalul de lux din aceasta seara ce va avea loc intr-o locatie de lux, Doha, va opune pe cele mai titrate echipe sud-americane si doua dintre cele mai titrate echipe ale lumii, Argentina respectiv Brazilia, intr-un meci mult visat de multa lume intr-o finala mondiala. Pana atunci cele doua selectionate sunt in restructurare, odata cu venirea unor noi antrenori la carma echipelor, sub comanda lui Mano Menez, Brazilia incearca sa-si recapete spectaculozitatea dupa perioada mai pragmatica de sub Dunga, in timp ce Argentina, condusa de Sergio Batista, la primul meci in calitate de antrenor confirmat, dupa o perioada de interimat, doreste sa revigoreze selectionata condusa de Maradona care nu si-a atins obiectivele la mondialul din acest an, de la care ambele selectionate au jucat doar meciuri test din care se remarca din partea argentinenilor, victoria halucinanta in dauna Spaniei, cu 4-1 in timp ce Brazilia bifeaza la constanta si poate si cu revenirea lui Ronaldinho in lot. Prin urmare va fi cu siguranta un meci disputat si plin de orgolii, chiar daca este vorba doar de un amical, iar locul de desfasurare, cat si atintirea privirilor tuturor obliga cele doua formatii si ma gandesc ca nu se va face rabat de la spectacol, ceea ce poate fi concretizat intr-un meci cu multe goluri, pentru ca la urma urmei pe langa disputa in sine si pe langa rezultat, sud-americanii stiu ca trebuie sa satisfaca si acest aspect mult dorit.
Postat 17 November 2010 - 02:19 PM (#6)
Romania - Italiaunder 1.5 goluri in a doua repriza @ 1.50 SportingbetUltimul meci al nationalei Romaniei pe anul 2010 este cum se spune un amical de lux, in fata Italiei. Chiar daca este un meci atat de asteptat si mediatizat, nu ma astept la un mare spectacol in teren. As miza fara mari probleme pe un meci de under 1.5 sau 2.5 pe intregul meci, insa un under 1.5 pe doar a doua repriza este cu atat mai sigur. Romania are ca scop clar sa nu piarda rusinos acest meci sau de ce, sa nu piarda deloc. Chiar daca este doar un meci de pregatire si de experimentare a diverse scheme de joc romanii vor juca evident defensiv. Prima problema s-a rezolvat deci: Romania in principiu nu marcheaza niciun gol. De cealalta parte nici Italia nu cred ca se va chinui prea mult. In cazul in care vor conduce la pauza cu 1-0 ne asteapta o a doua repriza fara spectacol. Chiar si in cazul unui 0-0 dupa prima repriza nu cred ca italienii vor forta prea mult victoria, in fond fiind doar un amical oarecare si pentru ei. Un gol se poate marca insa mai multe chiar nu cred.Alte pariuri bune la cote ceva mai mari: - under 1.5 goals @ 2.95 Sportingbet - under 2.5 goals @ 1.60 Sportingbet - X la pauza @ 1.95 --\"\"--
Postat 17 November 2010 - 07:55 PM (#7)
ROSTICK: Romania (0) - Italia (0) 2 (1.47) / 10 unitatiHandicap asiatic 0:0, la egal ne luam banii inapoi, la victorie Italia castigam. Cine imi spune ca Romania cu acest arlechin filozof pe banca are sanse reale sa invinga Italia inseamna, cu tot respectul, ca este putin dus cu pluta. Romania NU A MAI INVINS in ultimul an, in ultimele 8-9-10 meciuri decat Honduras, in conditiile in care a avut adversari precum Macedonia, Israel, Albania, Belarus, etc. S-au facut bani gramada mergand constant impotriva Romaniei in ultima vreme, fie meci amical sau oficial, chiar si cand aparent era de neconceput un semiesec al tricolorilor, cum a fost cu Macedonia sau Albania. In aceste condtii trebuie sa fii nebun sa nu dai credit italienilor diseara. Sigur, macaronarii sunt si ei la pamant, nu mai sunt ce-au fost, insa acolo exista un proiect adevarat cu Prandelli. In plus, aceasta echipa pierde extrem de greu, la fel cum Romania castiga cu foarte mare dificultate, astfel ca din punctul meu de vedere cel putin egalul este aproape asigurat, riscul pariului tinde spre zero si ne putem desfasura linistiti in a analiza sansele italienilor la victorie. Cum spuneam si mai devreme, adversarii nostri au un proiect, un antrenor extrem de priceput si din punctul meu de vedere la ei lucrurile merg spre bine. Se incearca jucatori, se incearca solutii reale, exista o strategie. La noi totul este o varza murata. Nu exista absolut nicio idee pentru viitor din partea staffului tehnic. Valoare ar fi si la noi, insa selectia lui Razvan Lucescu este absolut halucinanta, avem o echipa de calugari care se culca la 8 seara (asta conteaza la noi), pur si simplu avem un lot care niciodata nu se va putea bate cu o forta precum Italia. Cu maini moarte pe 4-5 posturi, nu poti emite pretentii in fotbalul mare. Iar calitatea de antrenor a acestui bufon pilos fost carator de sprituri de pe la antrenamentele lui taicasu este din punctul meu de vedere ZERO. Astept un nou joc la 0-0 din partea Romaniei, o noua tentativa de tactica \"Mourinho\", vazuta de catre Razvan si Stelea la televizor, tactica ce se va solda cu atatea ocazii la poartea noastra cate vor vrea italienii sa aiba. Probabil aceasta tactica va si facilita victoria adversarilor nostri, care o sa castige si daca n`o sa vrea. Da, e clar ca am o doza serioasa de subiectivism in acest pariu, insa avand in vedere ca acest subiectivism mi-a adus succes in vreo 9 din 10 astfel de pariuri inclin sa cred ca fac bine ce fac si ca problema nu e la mine. Ba chiar devin mai vehement de la predictie la predictie fiindca am rezultate pe care sa ma bazez, nu doar opinii personale, deci nu are rost sa arunc pe hartie clisee nevinovate. Hai sa fim seriosi, lucrurile sunt cat se poate de clare, acest meci nu se poate termina cu victoria noastra decat printr-un noroc incredibil. In primul rand noi nu vrem sa batem, vrem sa facem egal si nici daca am vrea victoria n`am putea s`o obtinem in fata unui adversar de calibru care nu pierde aproape niciodata. Mai ales cu atatia jucatori noi, neexperimentati si, cum am spus, multi dintre ei lipsiti de valoare. De aici incolo, noi putem sta linistiti cu pariul nostru, ramane la latitudinea italienilor daca vor forta sau nu victoria. Nici nu trebuie insa sa o faca, noi oricum ii vom invita la atac, de asemenea ei pot marca un gol relativ rapid care ar incheia meciul. Sa fie cu noroc!
http://blog.betforcash.ro - fa parte din castig !!
Postat 17 November 2010 - 08:02 PM (#8)
Citeaza
Originally posted by Cipri1Cota pe Rusia este mica in opinia mea , desi probabil o sa castige . Ar merge un under 2.5 @ 1.75 .
Postat 17 November 2010 - 08:27 PM (#9)
Citeaza
Originally posted by BetforcashROSTICK: Romania (0) - Italia (0) 2 (1.47) / 10 unitatiHandicap asiatic 0:0, la egal ne luam banii inapoi, la victorie Italia castigam. Cine imi spune ca Romania cu acest arlechin filozof pe banca are sanse reale sa invinga Italia inseamna, cu tot respectul, ca este putin dus cu pluta. Romania NU A MAI INVINS in ultimul an, in ultimele 8-9-10 meciuri decat Honduras, in conditiile in care a avut adversari precum Macedonia, Israel, Albania, Belarus, etc. S-au facut bani gramada mergand constant impotriva Romaniei in ultima vreme, fie meci amical sau oficial, chiar si cand aparent era de neconceput un semiesec al tricolorilor, cum a fost cu Macedonia sau Albania. In aceste condtii trebuie sa fii nebun sa nu dai credit italienilor diseara. Sigur, macaronarii sunt si ei la pamant, nu mai sunt ce-au fost, insa acolo exista un proiect adevarat cu Prandelli. In plus, aceasta echipa pierde extrem de greu, la fel cum Romania castiga cu foarte mare dificultate, astfel ca din punctul meu de vedere cel putin egalul este aproape asigurat, riscul pariului tinde spre zero si ne putem desfasura linistiti in a analiza sansele italienilor la victorie. Cum spuneam si mai devreme, adversarii nostri au un proiect, un antrenor extrem de priceput si din punctul meu de vedere la ei lucrurile merg spre bine. Se incearca jucatori, se incearca solutii reale, exista o strategie. La noi totul este o varza murata. Nu exista absolut nicio idee pentru viitor din partea staffului tehnic. Valoare ar fi si la noi, insa selectia lui Razvan Lucescu este absolut halucinanta, avem o echipa de calugari care se culca la 8 seara (asta conteaza la noi), pur si simplu avem un lot care niciodata nu se va putea bate cu o forta precum Italia. Cu maini moarte pe 4-5 posturi, nu poti emite pretentii in fotbalul mare. Iar calitatea de antrenor a acestui bufon pilos fost carator de sprituri de pe la antrenamentele lui taicasu este din punctul meu de vedere ZERO. Astept un nou joc la 0-0 din partea Romaniei, o noua tentativa de tactica \"Mourinho\", vazuta de catre Razvan si Stelea la televizor, tactica ce se va solda cu atatea ocazii la poartea noastra cate vor vrea italienii sa aiba. Probabil aceasta tactica va si facilita victoria adversarilor nostri, care o sa castige si daca n`o sa vrea. Da, e clar ca am o doza serioasa de subiectivism in acest pariu, insa avand in vedere ca acest subiectivism mi-a adus succes in vreo 9 din 10 astfel de pariuri inclin sa cred ca fac bine ce fac si ca problema nu e la mine. Ba chiar devin mai vehement de la predictie la predictie fiindca am rezultate pe care sa ma bazez, nu doar opinii personale, deci nu are rost sa arunc pe hartie clisee nevinovate. Hai sa fim seriosi, lucrurile sunt cat se poate de clare, acest meci nu se poate termina cu victoria noastra decat printr-un noroc incredibil. In primul rand noi nu vrem sa batem, vrem sa facem egal si nici daca am vrea victoria n`am putea s`o obtinem in fata unui adversar de calibru care nu pierde aproape niciodata. Mai ales cu atatia jucatori noi, neexperimentati si, cum am spus, multi dintre ei lipsiti de valoare. De aici incolo, noi putem sta linistiti cu pariul nostru, ramane la latitudinea italienilor daca vor forta sau nu victoria. Nici nu trebuie insa sa o faca, noi oricum ii vom invita la atac, de asemenea ei pot marca un gol relativ rapid care ar incheia meciul. Sa fie cu noroc!
Postat 17 November 2010 - 11:57 PM (#11)
Luni mergeam la un control pentru piciorul meu lovit. Doi batrani in autobuz discutau despre C.F.R. Cluj iar la urma despre nationala. Si ce bune pronosticuri a dat unul dintre ei: zicea ca o sa se razbune Clujul pentru eliminarea din fata Bistritei, prezicand cel putin 3 goluri iar despre nationala zicea celalalt ca o sa piarda Romania.La care cel cu pronosticul corect pentru Cluj zise ca Italia niciodata nu trage tare in amicale asa ca s-ar putea sa conduca Romania dar se va termina egal pentru ca si italienii au orgoliul lor asa slabi cum sunt acum. Pacat ca n-am mers pe mana lor :)M-a dezamagit total si din nou comentariul protevistilor care vedeau cum arbitrul tine cu Italia, unul dintre ei l-a vazut pe Tatarusanu in poarta in prima repriza cand colo cel ce a respins era Pantilimon.De asemenea am ramas dezamagit cand am auzit ca meciul Romaniei la Bosnia va fi transmis tot de Pro TV. Macar de s-ar gasi niste comentatori noi pana atunci. Cu cei de azi parca vad ca vom pierde iar din cauza arbitrilor, astia(comentatorii PRO TV) sunt o fatalitate si pentru nationala, nationala joaca extraordinar(minus extra) dar victoriile nu vin. Mai am o parere personala care mi se pare tot mai evidenta: suntem tari in amicale dar \"italieni\", pardon, cizme in oficiale. Doamne ajuta ca de acum sa fie invers! Daca este sa piarda nationala, Doamne-ajuta ca de acum sa piarda in amicale si sa castige in oficiale!Ciao tuturor, numai bine va doresc! :)[Edited on 17-11-2010 by parmapersempre8]
Postat 18 November 2010 - 12:06 AM (#12)
A fost o tinere in careu clara facuta de Goian in prima repriza. Protv-istii au vazut galben la italian.
Postat 18 November 2010 - 12:25 AM (#13)
Am vazut atitudine,ambitie ,nerv,o echipa puternica a Romaniei dar din pacate ma uitam la un amical...
Postat 18 November 2010 - 10:54 AM (#15)
Până la urmă s-a dovedit că 1x în favoarea României, era cel mai inspirat pont, în situaţia în care italienii chiar nu joacă fotbal în amicale.
Postat 18 November 2010 - 02:23 PM (#16)
Nu mai este 17.11 asa cum spune titlul dar nu cred ca are sens sa deschid topic nou pentru o bruma de amicale, ca cele de azi. Pontul meu: Qatar - HaitiQatar peste 0.5 goluri in prima repriza @ 1.60 SportingbetUn amical intre doua echipe de fotbal foarte slabe, la prima vedere un amical care nu spune multe si in care se poate intampla orice. Totusi sunt niste diferente care ma fac sa mizez pe gazde. In primul rand terenul propriu. Lumea araba urmareste acest sport tot mai mult si de asemenea se fac mari investitii mai ales la echipele de club. In Haiti nu stiu sa se puna mare accent pe acest sport. As mai lua in calcul meciurile precedente. Cum nu am gasit vreo intalnire directa intre cele doua ma voi baza pe meciurile nationalelor cu alte tari. Qatar are trei egaluri si doua infrangeri in ultimile cinci partide disputate insa cu echipe cu un oarecare nume: 1-2 cu Iraq (castigatoare recenta a cupei asiei pe natiuni - sau cum se numeste), 1-1 cu Bahrain si Oman (echipe de luat in seama in zona peninsulei arabice), 1-4 cu Slovenia (totusi Slovenia este Slovenia si este de apreciat ca cei din Qatar au marcat un gol) si tot un 1-1 cu Bosnia si Hertegovina (no comment deja). De cealalta parte Haiti au o infrangere recenta cu Argentina, dar cu scorul de 4-0. Iau in calcul si faptul ca Argentina nu au jucat la nimicirea adversarului si deci scorul ar fi putut fi si mai mare. Cred ca echipa gazda va incepe meciul in forta si vor conduce si la pauza, sau cel putin vor marca o data in primele 45 de minute. Cota nu este rea deloc iar probabilitatea de reusita a pariului este una mare. Alte cote ce cred ca ar fi bune (tot de la Sportingbet): - Qatar castiga partida @ 1.40 - Qatar peste 1.5 goluri @ 1.533 - Qatar pauza/final @ 1.90
Postat 19 November 2010 - 10:17 PM (#17)
Citeaza
Originally posted by Cipri1La o prima vedere mi se pare buna cota pe Italia . Noi suntem varza . Razvanel isi da din nou in petec si convoaca jucatori precum Bilasco , Bucur , Alexa , Maftei , Florescu . :000:Putem obtine un egal cu mult noroc , dar in principiu vom pierde . Africa de Sud - Sua , DNB 2 @ 2.38 .
Postat 11 November 2011 - 08:56 PM (#19)
Stie cineva cat avea scorul corect ungaria - liechtenstein 5-0? L-am avut la un concurs si eram curios. Multumesc.
- ← Preliminarii CE, CM & meciuri amicale 11-12 noiembrie
- CUPE EUROPENE & MECIURI INTERTARI
- Tragere la sorti - Baraj Euro 2012 →
Arata acest topic
|
|
Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Ajutor