Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal: Meciuri amicale - Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal

Salt la continut

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Share Topic:   del-icio-us digg email facebook google stumbleupon
  • 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Meciuri amicale Evaluare topic: -----

Postat 14 November 2011 - 04:44 PM (#21) Useril este offline   MaxAdrian 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 315
  • Inregistrat: 18-September 11

Ce ziceti de Brazilia astazi? Eu zic ca merge -1.5 la o cota de 2.10 @ bet365.com
0

Postat 14 November 2011 - 05:05 PM (#22) Useril este offline   Claudyu 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 352
  • Inregistrat: 12-October 11

E greu, eu cred ca se va termina meciul la egalitate .
0

Postat 14 November 2011 - 05:11 PM (#23) Userul este online   galisandru 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 617
  • Inregistrat: 16-June 09

Tinand cont ca egiptenii n-au mers nici la Cupa Africii terminand sub alde Niger, nu cred ca pot emite pretentii chiar in fata unei echipe Brazilia B, care are cateva nume de temut din 11-le de baza precum Alves, Luiz, Silva si cativa fotbalisti in plina ascensiune care vor sa dovedeasca faptul ca merita mai multe sanse, printre ei se numara Hulk si baietii de la Sahtior. Disciplina tactica a sud-americanilor care joaca din ce in ce mai pragmatic cred ca va conta mai mult si Brazilia va putea acoperi handicapul, in fata unei echipe care are un antrenor nou - americanul Bradley ajuns cine stie cum in lumea araba.
0

Postat 14 November 2011 - 05:28 PM (#24) Useril este offline   cr2krl9 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1315
  • Inregistrat: 30-August 09
  • LocationNY

Si pe mine m-a supris faptul ca Bradley a ajuns selectionerul Egiptului, oricum cum spui tu Galisandru este foarte posibil ca Brazilia sa bata la cel putin 2 goluri.
Imagine postata
0

Postat 14 November 2011 - 05:44 PM (#25) Useril este offline   Gerrard88 

• Parior Senior
  • Grup: Moderators
  • Postari: 2644
  • Inregistrat: 02-September 10
  • LocationBrasov

E slaba Egiptul, nu mai e echipa puternica care domina Cupa Africii. Ii bate Brazilia.
0

Postat 14 November 2011 - 07:49 PM (#26) Useril este offline   MaxAdrian 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

1-0 pauza :)

Sper sa mai dea cel putin 1 in repriza secunda :aplauze:
0

Postat 14 November 2011 - 07:55 PM (#27) Useril este offline   neptun10 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 05-April 11

Cred ca pana la final Brazilia va reusi sa se impuna la cel putin doua goluri diferenta , avand in vedere ca Egipt traverseaza un moment destul de slab .
0

Postat 14 November 2011 - 10:27 PM (#28) Useril este offline   MaxAdrian 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

Brazilia a castigat cu 2-0 :aplauze:

Atacantul Valenciei - Jonas, a reusit o dubla.

Aceasta postare a fost editata de MaxAdrian: 14 November 2011 - 10:28 PM

0

Postat 14 November 2011 - 11:17 PM (#29) Userul este online   galisandru 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 617
  • Inregistrat: 16-June 09

Honduras - : - Serbia
1 @ 2.86 (Pinnacle)
15.11.2011, 03:30

Merg cu incredere mare pe o victorie a reprezentativei honduriene in fata Serbiei in amicalul international din aceasta noapte. Ma bazez in special pe faptul ca oaspetii, desi au nume selecte in componenta nu functioneaza deloc ca un intreg, scandalurile si orgoliile personale sunt pe primul loc iar vecinii nostrii din vest stau pe un butoi de pulbere la nivelul nationalei de fotbal, dupa ratarea calificarii la Euro 2012, in urma infrangerii din Slovenia. Turneul acesta din America Centrala seamana oarecum cu circareala alor nostri din Brazilia si Paraguay, nimeni din stafful sarb nu a dorit sa participe insa au fost constransi de contractele oficiale semnate cu mult inainte. In primul meci au pierdut cu 2-0 in fata Mexicului, si l-au pierdut pe fundasul Kolarov eliminat pe final. Honduras va alinia o echipa destul de omogena, cu multi jucatori din campionatul intern, poate nu atat de valorosi luati individual, dar care au o motivatie suplimentara sa impresioneze cand joaca sub 'bicolor'. Honduras a castigat ultimul amical jucat luna trecuta, 2-1 acasa cu Jamaica si abordeaza cu un tonus pozitiv acest meci cu Serbia, europenii putand fi incurcati si de conditiile de mare umiditate de peste ocean care le vor minimaliza capacitatea de efort si probabil vor fi dominati fizic de entuziastii si mult mai puternicii fotbalisti din CONCACAF. Echipe probabile:

Honduras ~> Valladares - Chavez, Norales, Leveron, Sabillon - Alvarez, de Leon, Espinoza, Claros, Martinez - Bengtson

Serbia ~> Stojkovic - Ivanovic, Rajkovic, Kacar, Tomovic - Kuzmanovic, Ninkovic, Petrovic, Krasic - Zigic, Jovanovic

Aceasta postare a fost editata de galisandru: 14 November 2011 - 11:26 PM

0

Postat 15 November 2011 - 12:37 PM (#30) Useril este offline   alinutz03 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 462
  • Inregistrat: 05-September 07

Astazi de la ora 21.30 ora romaniei, Grecia si romania se intalnesc la Altach, in Austria
pentru a disputa un meci amical.
Grecia, o echipa aflata momentan pe locul 8 in clasamentul fifa vine dupa egalul 1-1 cu
Rusia, pentru a pregati campionatul european din 2012 si va incepe cel mai probabil cu
urmatoarea formula Chalkias - Maniatis, Papastathopoulos, Malezas, Giannoulis - Karagounis,
Tziolis, Makos - Kone, Liberopoulos, Charisteas avand ca rezerve pe Tsorvas, Cholevas,
Papadopoulous, Theodoridis, Fotakis, Katsouranis, Samaras, Mitroglou, Salpingidis, Gekas.
De cealalta parte romania aflata momentan pe pozitia 55 in acelasi clasament (langa
celebrele Sierra Leone si Burkina Faso) vine dupa infrangerea in fata Belgiei, unde a
jucat fotbal doar o repriza si daca Rat nu rata penalty baietii de la echipa si de pe langa
ea se laudau ca au gasit in sfarsit formula castigatoare pentru a ne duce la un campionat
(daca nu mondial, macar pe sate). pentru aceasta seara piturca va testa iarasi diferite
formule si jucatori si va incepe probabil cu Bălgrădean - Luchin, Papp, Găman, Şt. Radu -
Torje, Lazăr, Neagu, Tănase - Mazilu, B. Stancu iar ca rezerve va avea la dispozitie pe
Lung jr, Goian, Chiricheş, Raţ, Varga, Lazăr, Pintilii, Cociş, Chipciu si chematul de urgenta
M. Niculae (ca doar suntem in perioada de intinerire a nationalei)
Pana in acest moment cele doua nationale s-au intalnit de 29 de ori, 16 victori fiind de partea
Romaniei, 5 de partea Greciei si 8 meciuri terminandu-se la egalitate. Ultimul meci s-a disputat
in 2002, Grecia castigand cu 1-0.
Statistica h2h pentru over/under este de 19/10 si desi nu prea o vad pe romania sa faca doua meciuri
de over la rand, cred ca vor inscrie cel putin un gol, pe de alta parte Grecia are doar 2 overuri
din 11 meciuri jucate in 2011 insa cred ca in acest meci vor inscrie cel putin un gol daca nu mai multe
Personal vad un meci cu cel putin 3 goluri, asa ca aleg sa merg pe un over 2.5 la o cota de 2.35 la bet 365
Norocul este exceptia, nu regula jocului.
0

Postat 15 November 2011 - 09:08 PM (#31) Useril este offline   neptun10 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 05-April 11

Portugalia-Bosnia-
Portugalia peste 1,5 goluri- cota 1,60 -Sportingbet

In aceasta seara are loc pe stadionul Da Luz din Lisabona , mansa a doua a barajului de calificare la campionatul european de fotba dintre Portugalia si Bosnia. In partida tur disputata pe stadionul Bilino Polje selectionata gazda Bosnia nu a avut o evolutie prea convingatoare in schimb portarul Bosniei Begovici si-a facut cu prisosinta datoria atunci cand selectionata lusitana Portugalia s-a aflat in fata golului. Ma astept ca echipa Portugaliei sustinuta frenetic de un public entuziast sa marcheze cel putin doua goluri in aceasta partida contra Bosniei si chiar sa obtina mult dorita calificare la campionatul eurupean gazduit in parteneriat de catre Polonia si Ucraina . In ultimele 16 partide disputate de catre nationala pregatita de Bento au marcat un total de 36 de goluri cu o medie de 2,25 goluri per meci si anticipez o partida in care lusitanii vor face spectacol si vor marca foarte multe goluri avand in vedere si faptul ca antrenorul gazdelor are intreg lotul valid.

Portugalia (4-3-3): Patricio – Pereira, Bruno Alves, Pepe, Coentrao – Meireles, Moutinho, Veloso – Nani, Almeida, Ronaldo.

Bosnia (4-2-3-1): Begovic – Mravac, Spahic, Jahic, Papac – Rahimic, Zahirovic – Pjanic, Misimovic, Lulic – Dzeko.
Suspendat:Sejad Salihovic
0

Postat 15 November 2011 - 10:09 PM (#32) Useril este offline   MaxAdrian 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

Foaste buna cota pentru cel putin 2 goluri marcate de Portughezi,tinand cont ca se va juca pe un gazon mult mai bun fata de cel din tur (pe careoricum Portughezii au controlat meciul),astazi cred ca vom avea parte de goluri,iar Portughezii in fata propriilor suporteri(care vor fi in numar de 65.000 aproximativ) cred ca vor face spectacol. Cristiano Ronaldo cred ca va marca si astazi.
0

Postat 16 November 2011 - 12:18 AM (#33) Useril este offline   MaxAdrian 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

Exact cum am anticipat :vhappy:

3-1 in minutul 60',dubla C.Ronaldo :hello!:
0

Arata acest topic

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Skin si limba