Am deschis acest topic pt ca fiecare sa scrie ce software foloseste, sa aflam care este cel mai bun si de ce. Eu inca sunt la inceput de drum in ceea ce priveste soft-urile pentru betfair si sunt inca in cautare. Deasemenea sunt convins ca pentru multi colegi de forum poate fi un topic util. Astept parerile voastre. va multumesc
|
|
soft-uri betfair
Postat 17 November 2010 - 09:01 AM (#1)
"Scuzele sunt ieftine, de aceea oamenii nerealizati au atat de multe"
D.Trump - R.Kiyosaki
Postat 17 November 2010 - 10:52 AM (#3)
Sunt multe variante, to name a few:Dacă vrei ceva gratis, The Geek\'s Toy, Betfair RapidDacă vrei ceva ieftin, Gruss costă cāteva lire pe lunăDacă vrei ceva scump, Bet Angel sau FairBot s-ar putea să te coafeze, la 100-150 de lire/an.Cel mai bun e acela cu care te īnţelegi cel mai bine - interfaţa, uşurinţă īn utilizare, customizabilitate. IMO, Geek\'s Toy e un software destul de reuşit avānd īn vedere faptul că e gratuit, dar īţi va lua ceva timp să īnveţi toate meniurile.Have Phun
Postat 17 November 2010 - 11:21 AM (#4)
La Geek Toy nu am reusit sa scot sunetele. Tot spune \"loser !\" cand esti in pierdere.
Postat 17 November 2010 - 11:51 AM (#5)
Citeaza
Originally posted by phaeniusLa Geek Toy nu am reusit sa scot sunetele. Tot spune \"loser !\" cand esti in pierdere.
Postat 17 November 2010 - 01:12 PM (#6)
Citeaza
Originally posted by implacabilIMO, Geek\'s Toy e un software destul de reuşit avānd īn vedere faptul că e gratuit, dar īţi va lua ceva timp să īnveţi toate meniurile.Have Phun
D.Trump - R.Kiyosaki
Postat 17 November 2010 - 01:40 PM (#7)
Chiar am cautat perioada asta un soft betfair bun.Am testat cateva si vreau sa zic ca cel mai bun mi se pare:\"Marketfeeder pro\" ... ce mi-a placut mult e faza cu Triggers.Dar mi se pare cam scump...dar face ce vreau :-s
" Draga viitor pariator de succes, "
Postat 17 November 2010 - 01:52 PM (#8)
la triggers te referi ca setezi cote care cand sunt atinse sa se inchida pariul? sau ma insel?
D.Trump - R.Kiyosaki
Postat 17 November 2010 - 03:00 PM (#9)
Am instalatgeektoy sa vad despre ce e vorba. M-am prins in mare dar nu inteleg ceva:\"WarrantyThis product is provided free of charge, so no warranty is given. Use of the product is therefore wholly at your own risk. You should not play with any large amounts of money, unless you are both confident in the use of the application, and the application is stable on your computer.\"Cum adica \"you should not play large amounts of money, unless you are confident in the use of the aplication\"? Se refera la modul de a nu sti sa folosesc softul si sa pierd bani incercand sa fac trade profitabil, sau la faptul ca pot sa-mi dispara bani din cont inexplicabil? :|[Edited on 17-11-2010 by AgainstAllOdds]
D.Trump - R.Kiyosaki
Postat 17 November 2010 - 03:55 PM (#11)
Citeaza
Originally posted by PopaAdrianIncerc sa-ti pun 2 print screen-uri, nu stiu daca reusesc.
Citeaza
Originally posted by phaeniusLa Geek Toy nu am reusit sa scot sunetele. Tot spune \"loser !\" cand esti in pierdere.
Postat 17 November 2010 - 04:11 PM (#12)
Citeaza
Originally posted by AgainstAllOddse mai complicat decat betangel sau fairbot? (am folosit variantele trial si ma inteleg cu ele)ce parere ai de bettingassistant sau bettrader daca le-ai folosit?
Citeaza
Originally posted by implacabilIMO, Geek\'s Toy e un software destul de reuşit avānd īn vedere faptul că e gratuit, dar īţi va lua ceva timp să īnveţi toate meniurile.Have Phun
Postat 17 November 2010 - 04:24 PM (#13)
adica softul poate crapa in timp ce-l folosesti implicit poti pierde bani multi daca tranzactionezi cu sume mari. asa am interpretat eu. din punctul meu de vedere geek\'s toy e cel mai bun soft din cate am incercat si le-am incercat pe toate care au fost enumerate aici. [Edited on 17-11-2010 by liviu650]
Postat 17 November 2010 - 05:51 PM (#15)
Citeaza
Originally posted by PopaAdrianScuze ca ma bag si eu, dar iti pot spune ca eu folosesc Geek\'s Toy de vreo 4-5 luni. Dar din ce am vazut pe forum am inteles (cu engleza mea de balta) ca incepand din 2011 vor trebui facute donatii de catre useri pentru a mai avea acces iar dupa 2011 s-ar putea merge pe varianta unui abonament. Sper sa nu fi inteles eu gresit. Am mai incercat Betting Assistant dar nu am avut timp prea mult sa vad ce poate si mi-a expirat trial-ul. Din cate am vazut nu este extraordinar de greu de lucrat cu el iar pretul de 6 lire pe luna este unul acceptabil. Eu unul mai merg in continuare pe Geek\'s pana cand va incepe chestia cu donatiile sau abonamentul iar apoi voi trece pe Betting Assistant.
Citeaza
Originally posted by AgainstAllOddse mai complicat decat betangel sau fairbot? (am folosit variantele trial si ma inteleg cu ele)ce parere ai de bettingassistant sau bettrader daca le-ai folosit?
Citeaza
Postat 19 November 2010 - 01:27 PM (#16)
Am descărcat şi eu Geeks Toy, şi aş avea cīteva ţnterebări:1 La Marcet Api status, ce reprezintă cifrele cu procente şi cifrele pe fond verde?2Cīnd vrei să plasezi un pariu, īnainte de rubr. cu cotă este o rumbrică mică pe care bifīnd apare K, ce este această opţiune?3 Unde poţi să vezi toate biletele puse?Merci mult..
Postat 30 June 2011 - 10:47 AM (#18)
cam cati de pe aici folositi Geeks toy ? Poate ne strangem la o discutie constructiva. De exemplu se poateseta o cota la care pariul sa fie vandut automat ?
in cautarea formulei castigatoare
Postat 30 June 2011 - 01:28 PM (#19)
nu se poate. cred ca tu vrei un fel de stop loss ceea ce geeks toy nu are implementat.
Postat 01 July 2011 - 10:47 AM (#20)
nu are stop loss ,dar are tick offset , setezi cate tick -uri vrei si dupa ce tu plasezi un back ,el va lansa automat un lay cu aceeasi valoare la care ai dat back daca vrei si stop loss alege bettrader care e tot free
Arata acest topic
|
|
Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Ajutor