ideea e urmatoareaomu vine face cont si nu e obligat sa-l verifice.daca esti firma super serioasa verifici omul de la inceput.daca -l lasi asa in banii lui sa faca ce vrea , inseamna ca vrei sa-ti pastrezi controlul asupra lui , poti sa te iei de el oricind.cazurile de conturi moneybookers inchise si cu banii confiscati par putine pe parcursul unui an , dar ele sunt foarte multe in realitate , iar banii ciuguliti de acolo sunt destui .asta ca ei spun ca fac eforturi cu spalarea de bani e abureala , nu trebuie nici un efort sa ceri omului toate verificarile de la inceput , dar ei nu vor sa faca asta.toate casele de pariuri au avut bonusuri pe mb la inceput dar le-au scos pt. ca se faceau conturi multiple si bani se plimbau dupa schema a-b-c-d-a.deci mb e mai tare decit casele de pariuri , probabil acestea au cerut disperate sa se faca verificarea clientilor , dar mb n-a vruta preferat ca toate casele importante sa nu mai acorde bonusuri pe mb si acum promoveaza betportugal , bet7days si altele de genul asta.intr-o societate civilizata , daca eu sunt prieten cu a si a imi recomanda sa fac afaceri cu b ca o sa castig o gramada de bani si b imi da teapa , eu ma duc la a si il string de gat ca el stia ce poama mi-a recomandat.nu are nici o scuza moneybookers la cite reclamatii a primit de la agentiile fantoma pe care le promoveazaciudat e ca si neteller a procedat cam asemanator .pe unde nu se da bonus pe mb , nu se da nici pe neteller.raman la parerea mea ,moneybookers strange anual sume mari de bani prin inchiderea unor conturi si confiscarea banilor.din 14 milioane de clienti sau cit or mai avea pot sa inchida linistit 40 000 pe an , nu se cunoaste.