Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal: Incredibil, Moneybookers promoveaza agentii fantoma !!! - Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal

Salt la continut

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Share Topic:   del-icio-us digg email facebook google stumbleupon
  • 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Incredibil, Moneybookers promoveaza agentii fantoma !!!

Postat 19 November 2010 - 03:17 AM (#21) Userul este online   ionnu 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1814
  • Inregistrat: 30-May 09

Citeaza

Originally posted by manuelarad1989alea sa fie cea mai mare problema, depun de 10 ori cate 10.000 euro. Acum mai sunt probleme ?
Pentru un cont neverificat limita este de 1000 de euro in decursul a 3 luni.Pentru un cont verificat limita este de 9500 de euro in decursul a 3 luni.ATENTIE - 3 luni !Asta numesti tu suma pentru spalare de bani ?p.s: sa ma corecteze cineva daca gresesc la cifre.[Edited on 19-11-2010 by ionnu]
0

Postat 19 November 2010 - 11:59 PM (#22) Useril este offline   cristi1234 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1385
  • Inregistrat: 05-September 04

ideea e urmatoareaomu vine face cont si nu e obligat sa-l verifice.daca esti firma super serioasa verifici omul de la inceput.daca -l lasi asa in banii lui sa faca ce vrea , inseamna ca vrei sa-ti pastrezi controlul asupra lui , poti sa te iei de el oricind.cazurile de conturi moneybookers inchise si cu banii confiscati par putine pe parcursul unui an , dar ele sunt foarte multe in realitate , iar banii ciuguliti de acolo sunt destui .asta ca ei spun ca fac eforturi cu spalarea de bani e abureala , nu trebuie nici un efort sa ceri omului toate verificarile de la inceput , dar ei nu vor sa faca asta.toate casele de pariuri au avut bonusuri pe mb la inceput dar le-au scos pt. ca se faceau conturi multiple si bani se plimbau dupa schema a-b-c-d-a.deci mb e mai tare decit casele de pariuri , probabil acestea au cerut disperate sa se faca verificarea clientilor , dar mb n-a vruta preferat ca toate casele importante sa nu mai acorde bonusuri pe mb si acum promoveaza betportugal , bet7days si altele de genul asta.intr-o societate civilizata , daca eu sunt prieten cu a si a imi recomanda sa fac afaceri cu b ca o sa castig o gramada de bani si b imi da teapa , eu ma duc la a si il string de gat ca el stia ce poama mi-a recomandat.nu are nici o scuza moneybookers la cite reclamatii a primit de la agentiile fantoma pe care le promoveazaciudat e ca si neteller a procedat cam asemanator .pe unde nu se da bonus pe mb , nu se da nici pe neteller.raman la parerea mea ,moneybookers strange anual sume mari de bani prin inchiderea unor conturi si confiscarea banilor.din 14 milioane de clienti sau cit or mai avea pot sa inchida linistit 40 000 pe an , nu se cunoaste.
0

Postat 20 November 2010 - 12:55 AM (#23) Useril este offline   phaenius 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 5424
  • Inregistrat: 25-May 08

Si pe ei nu-i verifica nimeni ?
0

Postat 20 November 2010 - 01:14 AM (#24) Useril este offline   BAJATUU 

• Parior
  • PipPipPip
  • Postari: 46
  • Inregistrat: 08-April 10

Citeaza

Originally posted by cristi1234cazurile de conturi moneybookers inchise si cu banii confiscati par putine pe parcursul unui an , dar ele sunt foarte multe in realitate , iar banii ciuguliti de acolo sunt destui .
Dar sa vezi cazurile Paypal...Sunt pe toate websiturile de afara...Repet nu mi-am primit banii nici pana astazi de 2 luni jumate!On topic: M-am uitat la agentia aia promovata de MB si chiar sunt de toata jena...Totusi nu cred ca MB poate fi acuzata de ceva...
0

Postat 20 November 2010 - 02:08 AM (#25) Useril este offline   Betforcash 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 396
  • Inregistrat: 07-October 08

hai sa fim seriosi, banu` invarte tot. promoveaza si ei ce e mai rentabil, nu este de datoria / si nici in interesul lor sa investigheze fiecare companie care PLATESTE ca sa apara la ei. corect si moral ar fi sa nu promoveze orice, dar sa nu uitam in ce lume traim.atata timp cat sunt rapizi si profesionisti cu tranzactiile noastre nu avem ce sa le reprosam, ca doar nu ne obliga sa pariem la betportugal sau mai stiu eu unde. iar daca sunt prosti care isi iau teapa .. asta e problema lor
http://blog.betforcash.ro - fa parte din castig !!
0

Arata acest topic

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Skin si limba