Am primit un premiu pentru locul 1 la Open pe Octombrie - de 30 de Euro la Sportingbet, pe care l-am rulat cum am stiut eu mai bine, si am incercat sa retrag. Dupa ce initial retragerea prin Moneybookers a fost acceptata, banii s-au intors in cont cu mesajul\"Cerere retragere anulata (Moneybookers)\"Mentionez ca am verificat daca pot sa retrag in timpul rularii bonusului si era destul de clar care este suma restrictionata.In momentul in care am rulat suficient si nici un fel de suma nu a mai fost restrictionata m-am apucat sa fac operatiunea descrisa mai sus.Ce ar trebui sa fac in continuare ?
|
|
Pagina 1 din 1
nelamurire retragere Sportingbet
Postat 18 November 2010 - 08:01 PM (#2)
Am patit si eu. In timpul rularii bonusului, este aratata ca fiind mai mereu disponibila pentru retragere, desi de cele mai multe ori inca trebuie rulata pentru a putea fi scoasa. Asta unu la mana.Doi la mana, am primit si eu mesajul respectiv ceea ce inseamna doua lucruri:1. Ori nu ai rulat de 5 ori suma ta (adica 30 de euro)2. Daca ai rulat de 5 ori suma, probabil nu ai rulat o pe cote de peste 1.50In momentul ala eu am stat si mi-am socotit cu calculatorul cat am rulat, pentru ca SPortingbet nu au un astfel de sistem ca sa iti arate cat ai pariat, si intr-adevar nu indeplinisem conditiile de la punctul 1, adica nu rulasem inca de 5 ori suma. Eu continui sa joc la ei pentru ca sunt corecti, iti dau mereu banii si iti vin relativ repede. Asta te pot asigura.Sfatul meu: calculeaza manual daca ai rulat de 5 ori suma pe cote de peste 1.50.Daca este asa, atunci ia legatura cu ei pe chat, iti raspund foarte repede, dar in general ziua, pana pe la 16.00 -17.00Sper ca ti am fost de ajutor.
Postat 26 May 2011 - 09:24 PM (#3)
Daca vreau sa retrag prin transfer bancar de la Sportingbet, ce trebuie sa introduc in campul \"Cod sucursală\" ?
Postat 15 December 2011 - 05:31 PM (#5)
Stie careva-se pot retrage banii din sportingbet prin moneybookers ?
Nu imi apare la retrageri aceasta obtiune doar cont bancar si card.
Am cont nou nu am facut inca depunere vreau doar sa retrag 30 de euro pe care i-am castigat la concursul OPEN.
Nu imi apare la retrageri aceasta obtiune doar cont bancar si card.
Am cont nou nu am facut inca depunere vreau doar sa retrag 30 de euro pe care i-am castigat la concursul OPEN.
Postat 15 December 2011 - 05:56 PM (#6)
Pentru a retrage, ai nevoie de o depunere, iar apoi iti va aparea cu siguranta optiunea Mb
Postat 15 December 2011 - 07:01 PM (#7)
Ca sa retragi prin mb trebuie sa depui prin mb , asa e peste tot.
Sportingbet este o casa destul de buna, mi-au raspuns tot timpul la mail-uri foarte rapid si foarte eficient.
Sportingbet este o casa destul de buna, mi-au raspuns tot timpul la mail-uri foarte rapid si foarte eficient.
Postat 15 December 2011 - 07:15 PM (#8)
Ok am inteles dar de retras pot retrage in acest moment prin transfer bancar daca nu am depus inca ?
Postat 15 December 2011 - 07:24 PM (#9)
Da, daca ai rulat bonusul si ai contul verificat atunci poti retrage prin transfer bancar.
Postat 15 December 2011 - 07:35 PM (#10)
130 de Ron rulati de 5 ori pe cote de 1.50 ar fi de rulat 650 de Ron.
Eu am pariat vreo 300 si totusi la retrageri imi apare ca pot retrage toata suma.
Eu am pariat vreo 300 si totusi la retrageri imi apare ca pot retrage toata suma.
Postat 15 December 2011 - 07:39 PM (#11)
Acum nu stiu cum trbeuie sa rulezi bonusul dar retragere prin transfer bancar o sa mearga sigur daca ai terminat, incearca si vezi.
- ← Ce trebuie sa apara la istoric cont?
- Intrebari si discutii SPORTINGBET
- Probleme cu meciurile de ieri? →
Arata acest topic
Pagina 1 din 1
|
|
Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Ajutor