Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal: Comision retragere bet365 - Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal

Salt la continut

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Share Topic:   del-icio-us digg email facebook google stumbleupon
  • 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Comision retragere bet365

Postat 21 November 2010 - 05:12 PM (#1) Useril este offline   lil_barba 

• Parior
  • PipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2
  • Inregistrat: 21-November 10

Desi ei spun ca este gratis. La 1450 RON mi-au intrat fara 36 RON pe card. Cardul este la ING de student.Intrebarea mea este daca e vorba de diferenta de curs sau au ei un comision ascuns. Am facut un calcul simplu si primesc cu 2,5% mai putini bani la fiecare retragere.Poate nu insemana asa mult, dar sunt curios.
0

Postat 21 November 2010 - 05:17 PM (#2) Useril este offline   referee92 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 341
  • Inregistrat: 30-March 10

e vorba de cursul de schimb valutar , daca retragi x euro in moneybookers , iti intra x euro.[Edited on 21-11-2010 by referee92]
0

Postat 22 November 2010 - 02:46 PM (#3) Useril este offline   lil_barba 

• Parior
  • PipPip
  • Postari: 2
  • Inregistrat: 21-November 10

Citeaza

Originally posted by referee92e vorba de cursul de schimb valutar , daca retragi x euro in moneybookers , iti intra x euro.[Edited on 21-11-2010 by referee92]
si de la moneybookers pe card cat este comisionul?
0

Postat 22 November 2010 - 02:58 PM (#4) Useril este offline   cezcarino 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1431
  • Inregistrat: 19-September 07

Citeaza

Originally posted by lil_barba

Citeaza

Originally posted by referee92e vorba de cursul de schimb valutar , daca retragi x euro in moneybookers , iti intra x euro.[Edited on 21-11-2010 by referee92]
si de la moneybookers pe card cat este comisionul?
1,80E parcă, vro 7 ron :plott:mai exact 1,90% la retragere pe card și 7,70 ron la retragere în cont.[Edited on 22-11-2010 by cezcarino]
I'm not as think as you drunk I am

Imagine postata
0

Postat 22 November 2010 - 03:34 PM (#5) Useril este offline   magicul 

• Parior
  • PipPipPip
  • Postari: 22
  • Inregistrat: 29-May 10

La ing cursul la euro este de 43,7 cand depui si face conversia si 42,2 cand retragi si face conversia! Este o diferenta foarte mare! Inainte depuneai si primeai banii la acelasi curs ,cel mare!
-1

Postat 22 November 2010 - 03:34 PM (#6) Useril este offline   referee92 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 341
  • Inregistrat: 30-March 10

eu pot sa retrag din Mb doar in contul cardului si indiferent de suma imi ia 1.80 euro.
0

Postat 10 January 2011 - 12:24 AM (#7) Useril este offline   mpp 

• Parior
  • PipPipPip
  • Postari: 37
  • Inregistrat: 10-January 11

Am avut aceeasi \"problema\" cu Gamebookers, card ING, la ~ 50 milioane retrase am pierdut 1 milion; pierderea se datoreaza doar cursului valutar, ce circula \"pe traseu\" pana in contul tau circula in EURO iar din cate am inteles eu, casa de pariuri iti schimba si apoi transfera in EURO suma (daca joci pe site in alta moneda) si mai apoi banca unde ai cardul iti schimba din EURO in ce moneda ai contul atasat cardului, daca e diferita de EURO, desigur. Deci 2 operatiuni daca pariezi in RON si ai cont in RON. Recomandarea e sa folosesti alta modalitate de retragere, extragerea direct pe card poate ciupi din \"castig\" un pic mai mult decat te-ai astepta. Nu e nici un comision ascuns.
0

Postat 10 January 2011 - 12:52 AM (#8) Useril este offline   SpEEdy10 

• Parior
  • PipPipPip
  • Postari: 23
  • Inregistrat: 05-March 10

Si eu am \"suferit\" din cauza acestor comisioane . De exemplu am la bet365 cont in euro , momeybookers tot in euro si cardul in ron .cum e rentabil sa fac retragerea pt a suferi mai putin ?
0

Postat 10 January 2011 - 01:02 AM (#9) Useril este offline   Gerrard88 

• Parior Senior
  • Grup: Moderators
  • Postari: 2644
  • Inregistrat: 02-September 10
  • LocationBrasov

Din Bet in Moneybookers. Sa presupunem urmatoarele situatiiCont bet365 in moneda xCont moneybookers in aceeasi moneda xCardul tau VISA tot in moneda xDaca retragi de la BET pe card, vei pati ce au patit colegii, pentru ca se face un schimb valutar inexplicabil pe drum.Nu acelasi lucru se intampla daca retragi in mb. DIn mb retragi apoi pe card si e doar o mica taxa de 7 lei.Puteti considera moneda x ce vrei voi, euro, ron, dolar, etc.
0

Postat 10 January 2011 - 09:41 AM (#10) Useril este offline   phaenius 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 5424
  • Inregistrat: 25-May 08

Eu nu as retrage in MB. Multi au probleme cu ei. Ba iti suspenda contul si te iau la intrebari, sa le trimiti tot felul de copii dupa tot felul de acte, ba la ce ai folosit banii pentru ultimele tranzactii, ba te pot incadra in segmentul business daca li se pare lor ca faci afaceri prin MB, ba pur si simplu ca asa li se nazare.
0

Postat 10 January 2011 - 01:18 PM (#11) Useril este offline   SpEEdy10 

• Parior
  • PipPipPip
  • Postari: 23
  • Inregistrat: 05-March 10

si pana la urma care e cea mai buna retragere ? Am auzit si eu tot felul de vorbe de MB ... si parca nu am incredere nici in ei chiar daca am contul activ de vreo cativa ani si nu am avut probleme ..
0

Postat 10 January 2011 - 03:53 PM (#12) Useril este offline   Fabulous 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1831
  • Inregistrat: 30-January 08

Retrage direct pe card,fara alte incurcaturi.O sa pierzi ceva bani,dar asta este.Anul trecut la doar 500 ron retragere din bet365 au ajuns vreo 480 pe card.Ambele conturi in ron,deci fara nici o conversie.Ambii,si bet si ing s-au jurat ca nu comisioneaza asa ceva.
0

Postat 10 January 2011 - 04:55 PM (#13) Useril este offline   Gerrard88 

• Parior Senior
  • LocationBrasov

Asa am patit si eu ING, banca zice ca au trimis euro in cont de ron, ei zic ca au trimis ron in cont de ron si banca a ciupit. Nici acum nu stiu cine e de vina. Dar nu ma mai agit, asta e.
0

Postat 10 January 2011 - 05:50 PM (#14) Useril este offline   tobita 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 159
  • Inregistrat: 23-December 06

Dupa multi ani de utilizare a cardurilor ING si foooarte multi bani pierduti din diferenta asta de schimb valutar, m-am reorientat spre B Transilvania. Depun 1000, atat imi ia de pe card, retrag 1000, atat imi ajung inapoi. Desi era banca mea favorita, am concluzionat ca ING e mare ciupitoare.
THE ONLY DIFFERENCE BETWEEEN MEN AND BOYS IS THE PRICE OF THEIR TOYS
0

Postat 10 January 2011 - 06:10 PM (#15) Useril este offline   phaenius 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 5424
  • Inregistrat: 25-May 08

Eu am cont in euro la Raiffeisen. Poti retrage in cont direct si apoi iti dau banii in euro in mana, de la caserie. Costa putin comisionul. Parca 0.5%, dar nu mai putin de 3 euro.
0

Postat 10 January 2011 - 06:49 PM (#16) Useril este offline   don bebeto 

• Parior
  • PipPipPip
  • Postari: 58
  • Inregistrat: 20-December 10

anul trecut am retras 900 lei de la bet365 si mi-au ajuns in cont 790, mai putin cu 110 lei...brd-ul imi spune ca nu au oprit nimic iar cei de la bet365 mi-au spus ca ca au trimis exact 900 dar este posibil sa mi se perceapa niste comisioane daca tranzactia se face printr-o banca intermediara + comisionul la schimbul valutar din USD in lei (nu am inteles de ce USD, eu am contul in lei)...mi se pare exagerat de mult...la GB am retras 500 lei si mi-a ajuns mai putin cu 36 lei, oarecum mai acceptabil...
0

Postat 10 January 2011 - 06:53 PM (#17) Useril este offline   Gerrard88 

• Parior Senior
  • LocationBrasov

Exact. BCR, BRD si ING sunt banci hoate. Poate in viitor imi deschid si eu la Transilvania.
0

Postat 11 April 2011 - 06:42 PM (#18) Useril este offline   fafu1 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1506
  • Inregistrat: 22-January 09

daca vreau sa retrag niste bani din bet365, cum ma sfatuiti sa o fac?am contul in lei iar daca retrag direct pe card imi ia ceva comision? (cardul e ING visa electron)
"Imaginatia este totul. Este puterea de previziune a ceea ce va urma in viata." Einstein "Tot ceea ce suntem este rezultatul a ceea ce am gandit." Buddha
0

Postat 11 April 2011 - 06:50 PM (#19) Userul este online   Coco 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 917
  • Inregistrat: 05-May 06

Pierzi ceva bani. Ei o sa iti schimbe banii pe care ii retragi din lei in Euro, venind la ING in Euro, de unde ING face schimbul valutar din Euro in Lei.
0

Postat 11 April 2011 - 07:07 PM (#20) Useril este offline   fafu1 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1506
  • Inregistrat: 22-January 09

pai si la bet365 ii am in lei !
"Imaginatia este totul. Este puterea de previziune a ceea ce va urma in viata." Einstein "Tot ceea ce suntem este rezultatul a ceea ce am gandit." Buddha
0

Arata acest topic

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Skin si limba