Eu folosesc Visa ELECTRON de la BCR si bet365 nu-mi ia niciun comision. Bafta.
|
|
Comision retragere bet365
Postat 20 May 2012 - 02:03 PM (#42)
dar voua va face verificarea , inainte sa retrageti ati trimis copi de pe buletin ?
Postat 20 May 2012 - 03:01 PM (#43)
Carlos101, la 20 May 2012 - 02:03 PM, a spus:
dar voua va face verificarea , inainte sa retrageti ati trimis copi de pe buletin ?
La prima retragere iti cere o confirmare a identitatii.Apoi nu mai este nicio problema, poti sa retragi oricand, asta cel putin la sume modice. Nu stiu daca la sume mari nu cer verificari suplimentare pentru ca la mine cel putin pana acum nu a fost cazul.
Postat 20 May 2012 - 03:04 PM (#44)
Sunt mai multe etape de verificare la Bet365. Trebuie sa trimiti copie dupa CI, copie la cardul de depunere precum si verificarea adresei. Iti vor trimite un cod pe adresa de inscriere si va trebui sa il confirmi in momentul .
Postat 20 May 2012 - 03:46 PM (#45)
ionutd28, la 20 May 2012 - 03:04 PM, a spus:
Sunt mai multe etape de verificare la Bet365. Trebuie sa trimiti copie dupa CI, copie la cardul de depunere precum si verificarea adresei. Iti vor trimite un cod pe adresa de inscriere si va trebui sa il confirmi in momentul .
Copie de pe buletin si de pe card atat doar ? Le trimit lor prin emeil , o sa-mi dea un raspuns ? Aia acasa cu codul iti vine cam la 3 saptamani nu ? Daca nu faci ultima parte cu aia de acasa o sa fie problema ?
Postat 20 May 2012 - 04:12 PM (#46)
Carlos101, la 20 May 2012 - 03:46 PM, a spus:
Copie de pe buletin si de pe card atat doar ? Le trimit lor prin emeil , o sa-mi dea un raspuns ? Aia acasa cu codul iti vine cam la 3 saptamani nu ? Daca nu faci ultima parte cu aia de acasa o sa fie problema ?
Trimiti din proprie initiativa , ca e mai bine asa. Oricum poti sa discuti pe chat cu ei. In ceea ce priveste verificarea adresei, te poate verifica si la cativa ani, cum a fost situatia mea. Depinde de ei cand iti trimit scrisoarea.
Postat Ieri, 12:36 PM (#47)
ionutd28, la 20 May 2012 - 04:12 PM, a spus:
Trimiti din proprie initiativa , ca e mai bine asa. Oricum poti sa discuti pe chat cu ei. In ceea ce priveste verificarea adresei, te poate verifica si la cativa ani, cum a fost situatia mea. Depinde de ei cand iti trimit scrisoarea.
card de moneybookers, retragere din casa pe mb si apoi retragi banii instant de la atm pe cardul de mb.
folositi transilvania daca vreti sa aveti un curs mare pe euro la retragere .
folositi reifeissen daca vreti sa luati pe euro bataie de batjocura 4,1 ron/eur.
Postat Astazi, 12:14 AM (#48)
Eu va sfatuiesc urmatoarele pentru a evita taxele:
- pentru depuneri la bet365 folositi mb si paysafe
- pentru depuneri la bwin folositi numai paysafe
- pentru alte case gen bah, unibet, gb folositi mb si paysafe
-pentru retrageri la orice casa vreti voi folositi conturile bancare in valuta pe care o aveti, ideea e sa faceti o singura retragere pe luna, comisioanele sunt 0
RECOMAND PAYSAFE - sunt sigure, plus ca puteti castiga 1% din valoare daca va comandati cardul ZEBRAPAY
- pentru depuneri la bet365 folositi mb si paysafe
- pentru depuneri la bwin folositi numai paysafe
- pentru alte case gen bah, unibet, gb folositi mb si paysafe
-pentru retrageri la orice casa vreti voi folositi conturile bancare in valuta pe care o aveti, ideea e sa faceti o singura retragere pe luna, comisioanele sunt 0
RECOMAND PAYSAFE - sunt sigure, plus ca puteti castiga 1% din valoare daca va comandati cardul ZEBRAPAY
Aceasta postare a fost editata de sperantza: Astazi, 12:15 AM
Arata acest topic
|
|
Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Ajutor