Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal: Comision retragere bet365 - Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal

Salt la continut

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Share Topic:   del-icio-us digg email facebook google stumbleupon
  • 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Comision retragere bet365

Postat 07 February 2012 - 09:33 AM (#41) Useril este offline   Zuker 

• Parior Senior
  • Grup: Moderators
  • Postari: 1612
  • Inregistrat: 04-September 09

Eu folosesc Visa ELECTRON de la BCR si bet365 nu-mi ia niciun comision. Bafta.
0

Postat 20 May 2012 - 02:03 PM (#42) Useril este offline   Carlos101 

• Parior
  • PipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 4
  • Inregistrat: 25-April 12

dar voua va face verificarea , inainte sa retrageti ati trimis copi de pe buletin ?
0

Postat 20 May 2012 - 03:01 PM (#43) Useril este offline   gabrieln 

• Parior
  • PipPipPip
  • Postari: 27
  • Inregistrat: 08-April 12

Vezi postareaCarlos101, la 20 May 2012 - 02:03 PM, a spus:

dar voua va face verificarea , inainte sa retrageti ati trimis copi de pe buletin ?

La prima retragere iti cere o confirmare a identitatii.Apoi nu mai este nicio problema, poti sa retragi oricand, asta cel putin la sume modice. Nu stiu daca la sume mari nu cer verificari suplimentare pentru ca la mine cel putin pana acum nu a fost cazul.
0

Postat 20 May 2012 - 03:04 PM (#44) Userul este online   ionutd28 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 546
  • Inregistrat: 11-December 06

Sunt mai multe etape de verificare la Bet365. Trebuie sa trimiti copie dupa CI, copie la cardul de depunere precum si verificarea adresei. Iti vor trimite un cod pe adresa de inscriere si va trebui sa il confirmi in momentul .
0

Postat 20 May 2012 - 03:46 PM (#45) Useril este offline   Carlos101 

• Parior
  • PipPip
  • Postari: 4
  • Inregistrat: 25-April 12

Vezi postareaionutd28, la 20 May 2012 - 03:04 PM, a spus:

Sunt mai multe etape de verificare la Bet365. Trebuie sa trimiti copie dupa CI, copie la cardul de depunere precum si verificarea adresei. Iti vor trimite un cod pe adresa de inscriere si va trebui sa il confirmi in momentul .

Copie de pe buletin si de pe card atat doar ? Le trimit lor prin emeil , o sa-mi dea un raspuns ? Aia acasa cu codul iti vine cam la 3 saptamani nu ? Daca nu faci ultima parte cu aia de acasa o sa fie problema ?
0

Postat 20 May 2012 - 04:12 PM (#46) Userul este online   ionutd28 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 546
  • Inregistrat: 11-December 06

Vezi postareaCarlos101, la 20 May 2012 - 03:46 PM, a spus:

Copie de pe buletin si de pe card atat doar ? Le trimit lor prin emeil , o sa-mi dea un raspuns ? Aia acasa cu codul iti vine cam la 3 saptamani nu ? Daca nu faci ultima parte cu aia de acasa o sa fie problema ?

Trimiti din proprie initiativa , ca e mai bine asa. Oricum poti sa discuti pe chat cu ei. In ceea ce priveste verificarea adresei, te poate verifica si la cativa ani, cum a fost situatia mea. Depinde de ei cand iti trimit scrisoarea.

0

Postat Ieri, 12:36 PM (#47) Useril este offline   cristi1234 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1385
  • Inregistrat: 05-September 04

Vezi postareaionutd28, la 20 May 2012 - 04:12 PM, a spus:

Trimiti din proprie initiativa , ca e mai bine asa. Oricum poti sa discuti pe chat cu ei. In ceea ce priveste verificarea adresei, te poate verifica si la cativa ani, cum a fost situatia mea. Depinde de ei cand iti trimit scrisoarea.

card de moneybookers, retragere din casa pe mb si apoi retragi banii instant de la atm pe cardul de mb.
folositi transilvania daca vreti sa aveti un curs mare pe euro la retragere .
folositi reifeissen daca vreti sa luati pe euro bataie de batjocura 4,1 ron/eur.
0

Postat Astazi, 12:14 AM (#48) Useril este offline   sperantza 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 2022
  • Inregistrat: 21-August 04

Eu va sfatuiesc urmatoarele pentru a evita taxele:

- pentru depuneri la bet365 folositi mb si paysafe
- pentru depuneri la bwin folositi numai paysafe
- pentru alte case gen bah, unibet, gb folositi mb si paysafe

-pentru retrageri la orice casa vreti voi folositi conturile bancare in valuta pe care o aveti, ideea e sa faceti o singura retragere pe luna, comisioanele sunt 0

RECOMAND PAYSAFE - sunt sigure, plus ca puteti castiga 1% din valoare daca va comandati cardul ZEBRAPAY

Aceasta postare a fost editata de sperantza: Astazi, 12:15 AM

0

Arata acest topic

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Skin si limba