Buna seara! Am si eu o nelamurire va rog,mi-am facut cont la gamebookers, am depus o suma respectiva, nu am facut nici un pariu, am primit bonus, am dezactivat bonusul, acum intrebarea mea este: daca am renuntat la bonus, suma depusa adica 50 ron mai trebuie rulata si daca da de cate ori, si pe ce cota, si cand anume pot retrage, adica pot juca imediat suma bagata si sa castig odata si sa o retrag ? Va multumesc
|
|
Pagina 1 din 1
bonus, un raspuns va rog
Postat 24 November 2010 - 07:35 PM (#2)
Daca ai renuntat la bonus poti sa pariezi o data si dupa sa i retragi.
Postat 24 November 2010 - 07:56 PM (#3)
Si mai am o intrebare,castigul pe care il fac de exemplu 100 ron, mai trebuie si el jucat sau pot sa-i scot? .La retragere am cont in lei, card de la Transilvania Visa Electron, cand retrag banii imi intra pe card , sau cum se procedeaza ? Ca am auzit tot feluri de probleme, sau ce acte se cer?Mersi frumos[Edited on 24-11-2010 by Sand][Edited on 24-11-2010 by Sand]
Postat 24 November 2010 - 08:18 PM (#4)
1. Buna seara!2. Castigul (+suma depusa), oricare ar fi el, poate fi retras imediat.3. Daca ai depus cu card, retragi banii tot pe card. Visa Electron de la Transilvania este bun deci nu ar trebui sa fie nicio problema. 4. Este posibil ca unele case de pariuri (cel mai probabil si Gamebookers, mai ales daca nu ai cont si la Partybets) sa iti ceara copia unui act. Nu este greu deloc: daca ai scaner trimiti mail cu copia dupa buletin ; daca nu, faci o poza (cu orice aparat foto) cat mai clara posibil (fara blitz sau alta pata de lumina pe fotografie) si o atasezi la mail. Este posibil sa nu iti ceara nimic, insa o astfel de poza a actului de identitate este bine sa ai in cazul in care vei mai dori sa iti deschizi cont si la alte case de pariuri caci, dupa cum am mai spus, majoritatea vor face verificarea. 5. Succes la pariul pus si poate ne zici si noua ce si cum ai jucat.
Postat 24 November 2010 - 08:25 PM (#5)
Multumesc frumos! Am inteles foarte bine, o sa incep sa postez cam cum joc si ce. Mersi inca o data.
Arata acest topic
Pagina 1 din 1
|
|
Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Ajutor