Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal: Problema retragere Sportingbet! - Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal

Salt la continut

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Share Topic:   del-icio-us digg email facebook google stumbleupon
Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Problema retragere Sportingbet!

Postat 26 November 2010 - 03:53 PM (#1) Useril este offline   Gerrard88 

• Parior Senior
  • Grup: Moderators
  • Postari: 2651
  • Inregistrat: 02-September 10
  • LocationBrasov

PROBLEMA RETRAGERE SPORTINGBETIata ce mi s-a intamplat in urma unei retrageri la Sportingbet: Am retras suma de 400 RON pe un card Visa in RON la ING. Ma uit pe situatia contului si observ ca am doar 388 RON (cei 12 ron lipsa sunt in urma unui schimb valutar inexplicabil, pentru ca moneda cu care joc la Sportingbet e in RON, iar moneda contului la ING e tot in RON). Am vorbit si cu banca si cu cei de la SPortingbet si fiecare da vina pe celalalt: cei de la ING spun ca de vina ar fi Sportingbet ca au trimis EURO pe contul de Ron, iar Sportingbet spun ca de vina ar fi ING pentru ca mi-a facut o conversie aiurea.Analizand foarte bine situatia, inclin sa le dau dreptate celor de la SPortingbet, deoarece vad ca undeva in extrasul de cont scrie ca ar fi trimis 400 RON.Ati mai pasit asa ceva? Cum ati solutionat? :)
0

Postat 26 November 2010 - 04:00 PM (#2) Userul este online   Coco 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 918
  • Inregistrat: 05-May 06

Asa e la toate casele de pariuri.Acelasi lucru e si la bet365, daca retragi 400 ron, in extras iti apare ca ti-au venit 400Ron, dar ING face manevre cu cursul de schimb
0

Postat 26 November 2010 - 04:02 PM (#3) Useril este offline   Gerrard88 

• Parior Senior
  • LocationBrasov

Deci sa inteleg ca vina cade asupra celor de la ING? Sincer eu nu am avut probleme pana acum, dar de cele mai multe ori retrasesem EURO pe contul de EURO de la inG. Pentru ca am si cont in ROn si cont in EURO.Insa SPortingbet e una din singurele case la care am cont in RON, si logic, m-am gandit sa retrag RON pe cont de RON.
0

Postat 26 November 2010 - 04:23 PM (#4) Useril este offline   Quebracho 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 162
  • Inregistrat: 15-April 08

S-a mai discutat problema http://www.e-pariuri...id=14373&page=1
0

Postat 26 November 2010 - 04:54 PM (#5) Useril este offline   Gerrard88 

• Parior Senior
  • LocationBrasov

Fii mai atent pe viitor, acolo e cu totul o alta problema.
0

Postat 26 November 2010 - 05:54 PM (#6) Userul este online   Coco 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

Problema de o ai tu cu sportinbet, o am si eu(adica toti) cu bet365, cont in ron retrag in cont la ING in ron si ei imi fac mie conversie in euro.La GB de exemplu am cont in ron, retrag la ING in ron si imi vine exact suma pe care o retrag.
0

Postat 26 November 2010 - 06:11 PM (#7) Useril este offline   Gerrard88 

• Parior Senior
  • LocationBrasov

Exact Coco, in sfarsit m-a inteles cineva. Eu in mod normal joc in euro, dar am 2-3 case la care am in RON. Printre care si sportingbet si bet365. In fine, nu e vorba de 11 lei, e vorba ca ma simt jecmanit pe fata. Si inclin sa cred ca cei de la ING m-au curatat.
0

Postat 26 November 2010 - 06:22 PM (#8) Useril este offline   Gerrard88 

• Parior Senior
  • LocationBrasov

Sportingbet mi se par seriosi la retragere, mi-au bagat banii pe card exact in ziua cand am facut retragerea. In plus, in extrasul de cont imi arata ca au venit 400 RON, dar dupa cei 400 RON, arata o conversie inexplicabila.Uitati si despre ce e vorba:http://img694.imageshack.us/img694/2820/dovadax.jpg
0

Postat 26 November 2010 - 06:27 PM (#9) Userul este online   Cristinel 

• Parior Senior
  • Postari: 1381
  • Inregistrat: 16-May 10

Mult circ pentru 12 lei..
Rugby-ul este un sport de golani practicat de domni, pe cand fotbalul este un sport de domni practicat de golani".(Pierre de Coubertin)
0

Postat 26 November 2010 - 06:28 PM (#10) Useril este offline   zaharel 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 297
  • Inregistrat: 10-May 09

pai problema e la banca, in ROMANIA bancile sunt HOTI LA DRUMU MARE, comision din orice tranzactie pentru a isi mentine sedile LUXOASE si salarile mari la FEMEILE RUJATE
0

Postat 26 November 2010 - 06:38 PM (#11) Useril este offline   Gerrard88 

• Parior Senior
  • LocationBrasov

Citeaza

Originally posted by CristinelMult circ pentru 12 lei..
Nu fac circ pentru 12 lei, doar ca nu imi place sa fiu jecmanit. Deci m-ai inteles gresit.
0

Postat 26 November 2010 - 06:39 PM (#12) Useril este offline   Gerrard88 

• Parior Senior
  • LocationBrasov

In fine, o las asa moarta, n am ce face, multumesc celor care au scris aici.
0

Postat 26 November 2010 - 06:49 PM (#13) Useril este offline   Gabi455 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 219
  • Inregistrat: 18-December 09

Din ce vad din acel extras cei de la SP ti-au trimis 400 ron.Cei de la ING au trasformat in euro(nustiu de ce) dupa care acei euro i-au tranformat iarasi in ron si i-au bagat in cont.Aceasta operatiune implica 2 comisioane+ diferenta de curs, deci cei -12 roni sunt oarecum explicabili.Partea de SF, este de ce fac ei aceste lucruri, nu pot pur si simplu sa accepte cei 400 ron. Pentru a evita aceste lucruri ar trebui sa ai conturile numai in E/$, astfel vei scapa de conversie la cursuri neavantajoase.Trimite un mail la agentiile la care ai cont in ron si intreaba daca poti sa iti deschizi alt cont in alta valuta.Alta rezolvare la aceasta chestinue nu vad.Bafta pe viitor!
0

Postat 26 November 2010 - 06:52 PM (#14) Userul este online   Cristinel 

• Parior Senior
  • Postari: 1381
  • Inregistrat: 16-May 10

Pai eu sa fiu sanatos de cate ori m-au hotit milogii de la ING ca am la ei card si BCR dar folosesc mult ING..eu sunt obisnuit..nu are rost sa-mi rod nervii..deocamdata sa recunoastem ca e cea mai buna banca!
Rugby-ul este un sport de golani practicat de domni, pe cand fotbalul este un sport de domni practicat de golani".(Pierre de Coubertin)
0

Postat 26 November 2010 - 06:53 PM (#15) Useril este offline   Gerrard88 

• Parior Senior
  • LocationBrasov

Exact Gabi, cei 12 ron sunt explicabili, dar conversia e inexplicabila. Sportingbet si Bet365 sunt singurele case la care am in RON. In fine, ma bucur ca tu si Coco ati inteles perfect problema mea. Va multumesc de raspunsuri.
0

Postat 26 November 2010 - 06:55 PM (#16) Useril este offline   Gerrard88 

• Parior Senior
  • LocationBrasov

Eu pana in acest moment, toate tranzactiile pe care le-am avut la ING, au fost in felul urmator: retrageam de la williamhill, bet-at-home, etc, unde am moneda contului in euro, pe contul ING EURO. Nu am avut niciodata probleme. De aceasta data am retras RON pe RON si s-a ivit problema. Sa fim sanatosi. Multumesc de raspunsuri si ca ati pierdut timpul cu problema mea.
0

Postat 26 November 2010 - 07:00 PM (#17) Userul este online   Coco 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

Citeaza

Sunt 12 lei la 400 ron, gandeste-te la cei care retrag zeci de milioane ...Daca tu retragi 100 mil iti convine ca pe card sa iti bage 96-97mil in loc de 100?PS. O alta problema pe care eu o am si va intreb daca se intampla si la voi.De ex. Am 10 mil pe cardul de la ING si ii depun pe toti la bet365 (cont in RON ) , ING imi face conversia in EURO, iar a doua zi am cardul pe -30 ron...Ce imi trebuie mie conversie atat timp cat am contul in RON :hatoff:[Edited on 26-11-2010 by Coco]

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: untitled.JPG

0

Postat 26 November 2010 - 07:25 PM (#18) Useril este offline   Gerrard88 

• Parior Senior
  • LocationBrasov

Foarte ciudata si problema ta. Nu am raspuns la ea. Sper sa gasesti pe cineva sa te lamureasca.
0

Postat 26 November 2010 - 07:57 PM (#19) Useril este offline   manuelarad1989 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1060
  • Inregistrat: 17-December 08

Citeaza

Originally posted by Coco

Citeaza

Sunt 12 lei la 400 ron, gandeste-te la cei care retrag zeci de milioane ...Daca tu retragi 100 mil iti convine ca pe card sa iti bage 96-97mil in loc de 100?PS. O alta problema pe care eu o am si va intreb daca se intampla si la voi.De ex. Am 10 mil pe cardul de la ING si ii depun pe toti la bet365 (cont in RON ) , ING imi face conversia in EURO, iar a doua zi am cardul pe -30 ron...Ce imi trebuie mie conversie atat timp cat am contul in RON :hatoff:[Edited on 26-11-2010 by Coco]
E banca straina, si asa s-a semnat acordul cel nou, de prin 2007, ca orice ban care e depus sau retras prin intermediul unui cont bancar ING in Ron sa fie automat conversat in euro si apoi din nou in lei. E o banca care clar nu isi respecta clientii din acest punct de vedere. Sa nu mai zic faptul ca exista des cand prinzi un curs atat de umflat, incat la cateva sute de euro se simte. Asta e Romania. Semneaza si accepta tot felul de clauze aiurea, puse sa ciupeasca cate umpic de pe fiecare client.
0

Postat 26 November 2010 - 10:02 PM (#20) Useril este offline   liviu650 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 108
  • Inregistrat: 13-May 09

\"Referitor la cardurile Visa emise de catre băncile din Romania care sunt utilizate laefectuarea unor tranzacţii la comercianţi - linii aeriene ce lucrează cu banci din afaraRomâniei, va comunicam următoarele:- aceste tranzacţii nu pot fi decontate in moneda de decontare RON deoarece nuîndeplinesc cumulativ condiţiile de calificare pentru participarea in SistemulNational de Decontare din Romania (Romanian Net Settlement System); dupacum este menţionat in manualul Visanet Settlement Service Users Guide, Vol I,Specifications, aceste condiţii sunt:* tara emitentului cârdului sa fie Romania;* tara băncii cu care lucrează comerciantul sa fie Romania;* moneda tranzacţiei sa fie RON;In aceste cazuri, decontarea intre Visa si banca emitenta se face prin contulinternational de decontare al fiecărei banci, in valuta contului respectiv.\"
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Skin si limba